Basit bir soru...Türkiye nükleer silaha sahip olmalı mı?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Evet etrafımızda birçok ülkede nükleer silah var iken, en başta insanlık düşmanı İsrail Elbette ki bunu istemez. Köpek kadar değeri olmayan insanların bile nükleer silahı var diye bir ses çıkarılmadığı bir dünyada Sizce nükleer silaha sahip olmalı mıyız?

Olmamalı. Atom bombası dediğin şey torpil yada çatapat değil. Dünyadaki nükleer silahların az bir kısmı kullanılsa atmosferi kapatan kurum yüzünden tarım olmaz ve milyarlarca insan açlıktan ölür. Aksine nükleer silahların imhası için BM nezdinde mücadele etmeliyiz. Nükleer savaşın kazananı olmaz, hayatta kalanları olur. Sırf caydırıcı olsun, dünyadaki büyük ülkeler gibi söz sahibi olalım diye bu kitle imha silahına sahip olmak istenmemeli. Bu şey artık bildiğimiz anlamda klasik savaşlarda kullanılabilecek bir silah olmaktan çıktı, toplu şekilde yok oluşa sebep olabilecek bir silah haline geldi. Eskiden sadece ABD'de vardı ve Japonya'da kullandı ama şimdi herkesde var. Bu dehşet verici çapta yok edici soykırım silahından kurtulmak insanoğlunun hayrınadır diye düşünüyorum.

Olmamalı. Atom bombası dediğin şey torpil yada çatapat değil. Dünyadaki nükleer silahların az bir kısmı kullanılsa atmosferi kapatan kurum yüzünden tarım olmaz ve milyarlarca insan açlıktan ölür. Aksine nükleer silahların imhası için BM nezdinde mücadele etmeliyiz. Nükleer savaşın kazananı olmaz, hayatta kalanları olur. Sırf caydırıcı olsun, dünyadaki büyük ülkeler gibi söz sahibi olalım diye bu kitle imha silahına sahip olmak istenmemeli. Bu şey artık bildiğimiz anlamda klasik savaşlarda kullanılabilecek bir silah olmaktan çıktı, toplu şekilde yok oluşa sebep olabilecek bir silah haline geldi. Eskiden sadece ABD'de vardı ve Japonya'da kullandı ama şimdi herkesde var. Bu dehşet verici çapta yok edici soykırım silahından kurtulmak insanoğlunun hayrınadır diye düşünüyorum.
Tabi ne bileyim ben. Sandım ki vakum bombası (TSK envanterinde var) gibi ama biraz daha büyük bir satıh da etkili sanıyordum, neyse ki senin gibi zeka küpü insanlar beni aydınlattı. Tşk. Olmasın o zaman, en fazla ne olabilir ki? İsrail bize mi saldıracak 🤣🤣 Green peace kurucusu yahudi insanlık asla böyle bir şey yapmaz değil mi....

Köpeksiz köyde deyneksiz mi geziyorsun sen? Yaşadığın dünya da insanlık ölmüş haberin yok galiba. Bu Emperyalist düzen ve hayvan Yahudiler olduğu sürece mutlaka çok etkin ve caydırıcı bir güce sahip olmak zorundayız.

Sonra konuştun mu konuştu oluyor. Adolf Hitler'in Kavgam isimli kitabını okumuştum. Tek kelime hayran kalmıştım çok pratik bir zekası ve güzel bir ifade tarzı vardı. Günümüz dünyasında yaşasaydı kesinlikle Doğa aktivisti olurdu. Yaban hayvanlarını ormanlarda soğuktan ve açlıktan ölmemesi için kesinlikle konserve Yahudi maması dağıtırdı... ( yanlış anlaşılmasın Hani her alanda faaliyet gösteriyorlar ya kesin bu alanda da üretimleri vardır) o bakımdan 😂

Son düzenleme:
Kardesim sakin ol Turkiyenin atom bombasi zaten olmaz , olamaz. Ayrica adam turkiyenin atom bombasi olsun dememis. Her nukleer bomba atom degil.
Bu kadar borcla adapazarini yok edebilecek kadar patlayici alir ancak turkiye merak etme. Hem kinayarak yada dua ederek gelen belalari def eder bizimkiler.
Atom bombasi yada çar bombasi artik atilamaz o kadar fazla maddeyi heba etmek istemezler. Korkma yani atom bombasi oyle ha diyince uretilmiyor. Dunyanin yapisinada zarari buyuk... coooooook fazla madde lazim coooooook
Diger nukleer silahlar tiriviri silahlar.

Son düzenleme:
Kardesim sakin ol Turkiyenin atom bombasi zaten olmaz , olamaz.
Bu kadar borcla adapazarini yok edebilecek kadar patlayici alir ancak turkiye merak etme. Hem kinayarak yada dua ederek gelen belalari def eder bizimkiler.
Atom bombasi yada çar bombasi artik atilamaz o kadar fazla maddeyi heba etmek istemezler. Korkma yani atom bombasi oyle ha diyince uretilmiyor coooooook fazla madde lazim coooooook
Diger nukleer silahlar tiriviri silahlar.
Dimi balıklar ürker sonra🤣🤣🤣🤣

Üstadlarımın yanında ne haddimize est , ben öylesine görüş bildirdim. Atom bombası nedir nükleer bomba nedir küçükken gazete küpürlerinden gördüğümüz kadar konuştuk. Şükür bilmediğim konularda aydınlatıldım sayenizde. Tşkrler bu gece huzur içinde uyuyabilirim. Nükleer bomba nükleer başlık nükleer füzyon atom bombası zaten abidik gubidik şeyler.

Türkiye'ye ait değil ama var olduğu sanılıyor. İncirlik söz konusu. Avrupa kendi topraklarında istemediklerini bize göndermiş söylentilere göre.

bizde-atom-bombasi-yok-mu-sallayim-iki-tane_1037014.jpg

aslında teknik olarak var.....
nato'ya ait nükleer silahlar incirlik'te
hala duruyor mudur şüpheli

@kamil0920 ağam gerekli diyorsa vardır bir blr bildiği. Ben ağam tarafıyım fivarun tatafı değil.
Nereleri feth edeceğiz ağam söylermisin?

Istemediklerinden kasit ne haci?
Bunları ülkede barındırmanın var bazı sakıncaları sanırım. 2000 li (daha öncesi de olabilir) yıllarda kimyasal atıklarını da Karadeniz'e gönderiyorlardı. Biz cahil bir toplum olduğumuz için para da alıyoruz diye seviniyorduk.

Bunları ülkede barındırmanın var bazı sakıncaları sanırım. 2000 li (daha öncesi de olabilir) yıllarda kimyasal atıklarını da Karadeniz'e gönderiyorlardı. Biz cahil bir toplum olduğumuz için para da alıyoruz diye seviniyorduk.
Sonunda kabul ettin cahil olduğunu, tebrikler canım bir ekmek arası köfteyi hak ettin şimdi.

Geri