basit bir açıklama

Konu sahibi son olarak 293 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok açık şekilde anlatıyorum: multi üyelik hali hazırda üyeliği olan üyenin, farklı nickler alıp birden çok hesap kullanması değil midir? veysel beyin yaptığı gibi yani.
climax ise zaten banlanmış, banlanmasının üzerinden aylar geçmiş, yeni bir hesap alıp gelmiş. multi üyelikle aynı şey mi? değil. devlet bile zaman aşımı olunca mahkumu yargılamıyor be daha ne kadar banlayacaksınız adamı?

forumda çoğu arkadaşa climaxvari suçlardan dolayı müsamaha gösterildi ve banları ya da diğer üyeliklerine müdahale edilmedi. bu ısrar neden hep climax de ben de anlamıyorum.

ilim ve bilim düşmanı terbiyesizler açın şu banı

kenk sen bu hesabı ona ver git kendine yeni bir hesap aç seni banlamıyolar ne de olsa :d

Mesela birini kovarsın gider yani. Yada gitmez işte. Gidene ne denir bilmiyorum. Gelene ne denir galiba herkes iyi bilir!

Evet climax multi değilmiş o zaman onu dışarda tutarak.

Multilerin gelmişini geçmişini yağlı kazığa sürtelim.
it oğlu itler azcık mert olun, demi yani ?

climax al benim hesabı kullan ben nixie'nin boştaki hesabından girip az gizem yapcam

Varsa iyi bisey alayim bende.

Bende aciklama getireyim uyelik banlandigi zaman yeni uyelikle geldiginde o foruma tekrar uye olmus olmuyor hali hazirda bir uyeligi banlanmis foruma girisi engellenmis buna ragmen baska nickle girmis oluyor bunun adida multi uyeliktir hali hazirda banli bir uyeligi bulundugu icin.

konuda bir tek hepimiz climaxız denmediği kalmış : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri