Soru C Başınız belada olsa akrabalarınız sizi korur mu?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Başınız belada olsa akrabalarınız sizi korur mu?

Başım belada ise yüksek ihtimal ya akrabalar sebep olmuştur ya da akrabalar sebep olmuştur.

Geçenlerde alacak verecek mevzusu yüzünden abimle kayını sorun yaşamışlardı. Eee abimin kayını aynı zamanda amca çocukları. Biz olay çıkmasın derken dayı tarafı gelip kayınını vuralım dedi. Bizimkiler korumak ne kendi içinde birbirlerini vuruyorlar. :D

Ben kendimi korurum kimseye ihtiyacım olmaz. Ha ararsam yüzlerce adam toplarım şehrimde.

Ben başımı yok yere belaya sokmam, öyle bir adam değilim, öyle bir aileden de gelmedim. Bizim aile küçüktür, herkes işinde gücündedir fakat, Allah'a 100 bin kere hamdolsun ki, öyle bir ailem var ki, öyle bir sülalem var ki, herkes birbirinin önüne atlar, bizde öyle dayı hala amca yeğen abi kardeş çekişmeleri hiç olmadı, olamaz da, biz nezih bir aileyizdir çok şükür.

Ailemde herkes dük herkes düşes kadar zariftir. Maşallah.

Ailemle övünürüm.

Maçoooğ erkomuz olsaydı korurdu.ddd :emoji_laughing::emoji_laughing:

Dayım ve teyzem dışında koruyacak kimse istemem. Zira dibe çekmeyi bekleyen akbabamız çok.

Yardim istemem ama istesem kosacaklarini bilirim.

mesela dayım başımı daha çok belaya sokar
ama teyzem belanın kökünü kazar kan meselesi işte.

Anne tarafım italyan mafyasına, baba tarafım ise rus mafyasına kadar uzanır. Mafyatik bir sülaleyiz biz kardeşşşş ayıkssss. Banada Tibet Alemdar derler.

Hiç kimseyi çağırmam pislikler uzakta kalsinlar

Akrepp sevmiyoruz........
basimizin caresine bakariz.
mümkünse bu devirde beladan uzak duraliim.

yanlış yapan kimseyi korumayın

Geri