Başını Açan Akademisyene Sürgün

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Karabük Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Araştırma Görevlisi Rezzan Yılmaz başını açınca başka fakülteye sürgün edildi.

Karabük Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Araştırma Görevlisi Rezzan Yılmaz, başını açınca fakültenin Dekanı Prof. Dr. Abdulcebbar Kavak, öğretim görevlisine başı açık şekilde okula giremeyeceğini belirtti. Bunun üzerine Yılmaz, başka bir fakülteye gönderildi.

Olay yerel medyaya “Başını açan akademisyen fakültesinden sürüldü” başlığıyla yansıyınca Yılmaz, yerinin değiştirilmesiyle başını açması arasında bir ilişki olmadığını belirten bir açıklama yayınladı.

Öte yandan Dekan Prof. Kavak’ın “Keşke basına verse, ben önümüzdeki dönemde milletvekili olmak istiyorum zaten işim kolaylaşır” dediği öne sürüldü. Akademisyen ile ilgili iddiaları sormak için aradığımız Prof. Kavak, sekreteri aracılığıyla, “İddialara cevap vermek istemiyorum” dedi.

kaynak

Ekli dosyalar

Eskiden başı örtülü diye atarlardı okuldan şurdan burdan şimdi de açtı diye mi atıyorlar
İşte bütün bunlar yaşadığımız bu ülkede
İnsan hakları ,kadın hakları hak , hukuk , adalet , Anayasa olmadığını …sanıldığı gibi laik bir ülke değil de
Yönetenin zihniyetine insiyatifine göre şekillendiğimizin somut delilidir

Eskiden başı örtülü diye atarlardı okuldan şurdan burdan şimdi de açtı diye mi atıyorlar
İşte bütün bunlar yaşadığımız bu ülkede
İnsan hakları ,kadın hakları hak , hukuk , adalet , Anayasa olmadığını …sanıldığı gibi laik bir ülke değil de
Yönetenin zihniyetine insiyatifine göre şekillendiğimizin somut delilidir
Kadının sürgün edilmesi başıyla ilgili değil demiş ama.
Ama medyadan linç yememek içinde demiş olabilir.

Kadının sürgün edilmesi başıyla ilgili değil demiş ama.
Ama medyadan linç yememek içinde demiş olabilir.
İnandın mı kjkj
Var dese mesleğinden olacak. Tabi yok der saf olma

Ülkenin yönetim işleyişi bu…

chp gelir baş örtüyü kaldırır akp gelir örtüsü olmayanı atar bu döndü devam eder durur yani

Bence sen çok inanmış da olabilirsin .
Adamın açıklaması yok.
Başını açtı diye neden mesleğinden edilsin ?
Fakülte değişikliği yapılmış bu sebepten . İlahiyatçı çünkü ve o okulda derslere girmiş daha önce öğrencilerin tepkisi , duruma bakış açıları dengeleri bozabilirdi Bambaşka bir okulda yeni bir başlangıç yapmak daha mantıklı zaten kendisi de istemiş olabilir yani ben olsam öyle yapardım

Fakülte değişikliği yapılmış bu sebepten . İlahiyatçı çünkü ve o okulda derslere girmiş daha önce öğrencilerin tepkisi , duruma bakış açıları dengeleri bozabilirdi Bambaşka bir okulda yeni bir başlangıç yapmak daha mantıklı zaten kendisi de istemiş olabilir yani ben olsam öyle yapardım
Benim aklıma baş açma değilde aralarında bir ilişki olduğu geldi.
Ayrıca öğrencilerin bu durumu çok dert edeceğini düşünmüyorum.

Geri