Başında azrail gibi dikilen tezgahtar

Konu sahibi son olarak 672 gün önce görüldü
birşey alacağın varsada sıkıntıya gırıp almazsın.gorevı yardımcı olmaktır ama rahatsızlık verır asırıya kacınca :umursama:

Patronu öyle istiyor. Yoksa onlar da bize meraklı değil.

Mesela Kıbrıs'ta böyle değildir. Siz beğenir, dener, kasaya getirip ödemeyi yapar ve çıkarsınız. Güler yüz falan beklemeyin hiç. :p İlk zamanlar garipsemiştim; ama iyi oluyor bir yerde.

elektronik mağzalarda çok oluyor
fazlasıyla rahatsız ediyor yön değiştiriyorm direkt

Bir de ne denesen "çok yakıştı" derler. Pis düzenbazlar.:T:

Mağazadakileri anlıyorum onlarda prim sistemi var onun için uğraşıyor..ama bimdeki kasiyer zorla çikolata satmaya çalışıyor en sonunda çikolatayı alıp hediye edeceğim kendisine:)

Nefretlik durum rahat rahat birseye baktirmiyorlar :/

Keyfi yapilan bir sey olmasa da kabinime tiklayanini bile gordukten sonra bende bi sogudum :T:

Yardımcı olmak amacı ile gelse de yanımıza onun o meraklı bakışları yüzünden hızlıca geçmek var reyonları..

Dünya markalarında satış danışmanlığı yapmış biri olarak öncelikle ''tezgahtar''kelimesini lügatımızdan çıkaralım.Onlar müşterilere danışmanlık yapan satış danışmanlarıdır..Prim sistemiyle çalıştıkları için her müşteri onlar için değerlidir önemlidir.Yanınızda çevrenizde durmaya emin olun bayılmıyorlar hele ki ter kokulu iseniz hiç hazetmiyorlar.Mecbur yardımcı olmak zorundalar onların görevi bu tıpkı sizin çalıştığınız mevcut işlerdeki görevleriniz gibi.

Mağazaya girdiğinizde bir merhaba ve çıkarken bir kolay gelsin demeniz onların bütün yorgunluğunu yok etmeye bedeldir..Saatlerce ayakta durup bir sürü insanın agız kokusu ter kokusu ve kaprisiyle uğraşmak gerçekten zor iştir..

Biraz daha anlayışlı ve saygılı davranmakta fayda var..

bir an olsun huzur vermezler kendi fikirlerinide beyan etmekten çekinmezler
"ay çok yakışmış kesinlikle almalısınız"

Sorar bakiyorum oylesine dedikten sonra bile neye bakiyorsun diye soran olur. Ebene bakiyorum der ic sesim. Velhasilkelam gozler uzerimdeyken alacagim seyi alamiyorum hirsiz muamelesi gibi geliyor bana.

Hiç haz almıyorum ya, sinir bozucu bişey .

Kizkardesimle normal bir sekilde, rahatca gezemedik magaza'yi. Patronu da kiza kiziyor ve pesimize takiyor, yardim etsin diye, oysa yardim edilecek birsey yok. Onlara da yazik.

elemanlarımıza dozunu ogretsekte abartıyorlar.musterı almadan cıkıyor.

Üstteki kız sende yapıyor musun aynısı :D

Dün bitanesi kendini aşıp kabinime tıkladi yine. Bana boyle cildirmislari denk geliyo surekli sansimi seveyim :wink:

Bir de daha kabindeyken "nasıl oldu beyefendi?" diyenler yok mu? :)

Zaten nefret ederim pantolon ve ayakkabı denemekten! :D

Yine hiç bir şey göremedim cepten giriyorum

Geri