Başın sağolsun kılıçdaroğlu

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2128 gün önce görüldü
Kızıl_mavi, Maria Puder.
Bemim chp ye olan öfkemi , çıkışlarımı sorguluyordunuz, işte en büyük sebebi bu zihniyeti.
İkinci büyük sebebi, Sünni müslümanlara olan kinleri ve ettikleri eziyetlerdir.

Hayret, konu dünden beri açık ama hiçbir yorumda bulunmamışsınız. Bu sizin tarzınız değil halbuki.
CHP li Pleskin yorumu da çok şirin. Sanki chpliler bakkaldan şeker çalmış ta uyarıyor onları.

Bak şimdi bu haberi unutturmaya çalışıp Akp den girecekler mevzuya. .p

Lucky sana cevap versem bi dert vermesem bi dert, kafanda kurduğun bi dünya var onu bozmak istemiyorum. Chp'li olarak görebilirsin beni sıkıntı yok.

Kızıl_mavi, Maria Puder.
Bemim chp ye olan öfkemi , çıkışlarımı sorguluyordunuz, işte en büyük sebebi bu zihniyeti.

Hayret, konu dünden beri açık ama hiçbir yorumda bulunmamışsınız. Bu sizin tarzınız değil halbuki.
CHP li Pleskin yorumu da çok şirin. Sanki chpliler bakkaldan şeker çalmış ta uyarıyor onları.

Senin her fırsatta akp yi akladigin gibi chp yi aklayacagimimi düşünüyorsun yoksa?
Ben chp ye oy vermiş olsam dahi chp fanatiği biri değilim ki yanlış yaptığı bir şeyi savunmaya kalkayim önce bu konuda anlaşalim.
2. Eklediğin bazı haberlerin tamamen chp karşıtı olmasi tarafsız olmaması objektiflikten uzak olması konusuna hiç girmiyorum bile.
3. Terör ve siyasetin iç içe olduğunu bilecek yaşta biriyim. CHP nin solculuk adı altına bu tarz örgüt üyelerini kayirmasi savunmasını kesinlikle partiye yaksitirmiyor ideolojisi ile celistigini dusunuyorum carsaflilara rozet takması da dahil ki cok kez kendi icinde ayrisan tabani ile zit bir parti oldugunu ve bunu da cok kez elestirmis biriyim akp den de tabii ki bahsedeceğim.
Terörist seviciligi yapan her partiyi eleştirme hakkına sahibim vatandaş olarak.

Tek bi tarafı savunup ya chp yi kandirmislar aslında öyle değilmiş boyleymis demem acizlik ve bazı şeyleri isime gelmedigi icin görmezden gelmek olurdu.

Ayrıca bu konuyu görmedim foruma pek bakmıyorum iyi ki seslendin.

Ölenin arkasından ne konuştunuz heee..

@Kızıl_mavi, @Maria Puder.

CHP li @Pleskin yorumu da çok şirin. Sanki chpliler bakkaldan şeker çalmış ta uyarıyor onları.

Ismarlama yorumlar yapmıyoruz. Vakit buldukça girip yazıyoruz.

Konuya gelince, defalarca tartıştığım bu konuya yazan insanlar bir kere olsun akp ye gık demekten acizken merak etmeyin chp yi eleştirebiliyoruz biz.

Ve haberde yanlıştır. Zanlılar 8 sene hapis cezası almışlardır, sonra indirime gidilmiştir. Bunda da chp nin etkisi olabilecek olsaydı zaten ergenekon, balyoz, izmir askeri casusluk, kozmik oda davalarında olurdu. Bu tamamen yargının verdiği bir karar.

Chp nin bir önceki dönem vekilleri arasındada örgütçüler vardı. Mesela Hüseyin AYGÜN Ankara da bir çok eyleme üniversite destekte vermiştir. Bunların ne savunulacak ne aklanacak nede şirin gösterilecek bir yanı yoktur.

CHP Merkez sola kaymaya çalışıp ana muhalefet olsada aslında akp olmasa tabanı sadece %15 ile %17 arasıdır. Şu anda chp de chp li olmayan büyük bir yapılanma ve kitle var.

Ne elinde kutsal kitap sallayıp, teröristle pazarlık yapan, ne Türkiye partisiyiz deyip kandilin kuklalığından öteye gidemeyen, nede Atatürkçüyüz deyip içine her türlü nifağı alanlar bu milletin bir yansımasını tamamen yapamazlar.

Ama gel gelelim, seçmenlikten çıkıp faşizanlığa adım atanlar kendi dindarlıklarını, milli menfaatlerini, dostları ve düşmanlarını bir siyasi parti ile kazananlar bu tabloyu görmekten acizler.

Senin her fırsatta akp yi akladigin gibi chp yi aklayacagimimi düşünüyorsun yoksa?
Ben chp ye oy vermiş olsam dahi chp fanatiği biri değilim ki yanlış yaptığı bir şeyi savunmaya kalkayim önce bu konuda anlaşalim.
2. Eklediğin bazı haberlerin tamamen chp karşıtı olmasi tarafsız olmaması objektiflikten uzak olması konusuna hiç girmiyorum bile.
3. Terör ve siyasetin iç içe olduğunu bilecek yaşta biriyim. CHP nin solculuk adı altına bu tarz örgüt üyelerini kayirmasi savunmasını kesinlikle partiye yaksitirmiyor ideolojisi ile celistigini dusunuyorum carsaflilara rozet takması da dahil ki cok kez kendi icinde ayrisan tabani ile zit bir parti oldugunu ve bunu da cok kez elestirmis biriyim akp den de tabii ki bahsedeceğim.
Terörist seviciligi yapan her partiyi eleştirme hakkına sahibim vatandaş olarak.

Tek bi tarafı savunup ya chp yi kandirmislar aslında öyle değilmiş boyleymis demem acizlik ve bazı şeyleri isime gelmedigi icin görmezden gelmek olurdu.

Ayrıca bu konuyu görmedim foruma pek bakmıyorum iyi ki seslendin.

Ismarlama yorumlar yapmıyoruz. Vakit buldukça girip yazıyoruz.

Konuya gelince, defalarca tartıştığım bu konuya yazan insanlar bir kere olsun akp ye gık demekten acizken merak etmeyin chp yi eleştirebiliyoruz biz.

Ve haberde yanlıştır. Zanlılar 8 sene hapis cezası almışlardır, sonra indirime gidilmiştir. Bunda da chp nin etkisi olabilecek olsaydı zaten ergenekon, balyoz, izmir askeri casusluk, kozmik oda davalarında olurdu. Bu tamamen yargının verdiği bir karar.

Chp nin bir önceki dönem vekilleri arasındada örgütçüler vardı. Mesela Hüseyin AYGÜN Ankara da bir çok eyleme üniversite destekte vermiştir. Bunların ne savunulacak ne aklanacak nede şirin gösterilecek bir yanı yoktur.

CHP Merkez sola kaymaya çalışıp ana muhalefet olsada aslında akp olmasa tabanı sadece %15 ile %17 arasıdır. Şu anda chp de chp li olmayan büyük bir yapılanma ve kitle var.

Ne elinde kutsal kitap sallayıp, teröristle pazarlık yapan, ne Türkiye partisiyiz deyip kandilin kuklalığından öteye gidemeyen, nede Atatürkçüyüz deyip içine her türlü nifağı alanlar bu milletin bir yansımasını tamamen yapamazlar.

Ama gel gelelim, seçmenlikten çıkıp faşizanlığa adım atanlar kendi dindarlıklarını, milli menfaatlerini, dostları ve düşmanlarını bir siyasi parti ile kazananlar bu tabloyu görmekten acizler.

yaklasik 15 gün önce Söyle bir cevap yazmistim, ama geri cevap alamamistim.

Farkettiysen herkese cevap yazmam, yorumlarda bir cirkeflik sezdigimde kisininde, yaptigi yorumunda, degeri gözümde sifirdir.
Bu konuda seninle herseyi konusabilirim. lakin sen o gözünü fesatlik, kin bürümüs Bögürenlerden degilsin.
Ben hicbir zaman bir partiye oy verenleri hainlikle suclamadim. Benim gelismeler karsisinda tepkisini koymayanlaradir Hainlik suclamalarim. Chpli HDPli siyasetcilerin PKK yi sirin gösteren, acikca destek veren onlarca söylemlerini buraya yigabilirim.
Bir seyde anlasalim. CÖZÜM SÜRECI bittikten sonra. PKK tekrar azdiktan sonrasindan bahsediyorum.
MHPli ve AKPli siyasetcilerden herhanginbirinin PKK-PYD-YPG yi destekleyen bir söylemini gösterebilirmisin?

Tekrar söylüyorum OY verenlere degil, PKK yi destekleyenleredir tepkim. Bak BUgün okudugum bir haberde DENIZ BAYKALin partiden ihracini gündeme getirmisler. sebebi PYD yi terörist görmesi ve bunun üzerine konusmasi.
Baykal CHPnin bel kemiklerinden biri degil mi?
Baykala hain diyebilirmiyim ben?

Konu uzun. ben yorgun. ( Isler su siralar yogun kafam bi dünya(: )
Yeri geldikce seninle her seyi münazara etmeye hazirim.
Yeterki ortalikta bögüren, ünlü olmaya calisan, pkk- fetö propagandasi yapan 3. sahislar olaya dahil olmasin :)

Selamlar....

AKP ye üye degilim, ( Siz üyemisiniz? )
AKPli yöneticilerden, teskilatlarindan hicbir baglantim yok.
Fanatizmin her türlüsüne lanet olsun !

Benim ve inanin Akp ye oy verenlerin en azindan % 40 i, Diger partilerin Islama olan hazimsizliklari yüzünden oy veriyor.
Ister görün ister görmeyin.
kisilerden bahsetmiyorum. Hani o Bakara Makara diye dillerden düsmeyen serefsizler AKP degildir, sadece milyonlarin icinde bir 1 dir.
AKP teröre bu kadar destek verseydi, yemin ediyorum oy vermezdim.
Bu haldeyken siz hala CHP ye oy verirmisiniz su an secim olsa?
HDP ye oy verenler, bugün secim olsa sizce yine oy verirler mi?
Iste fanatizm budur...

CHP'in iç yüzünü daha çok görebilmek temennisi ile..

yaklasik 15 gün önce Söyle bir cevap yazmistim, ama geri cevap alamamistim.

AKP ye üye degilim, ( Siz üyemisiniz? )
AKPli yöneticilerden, teskilatlarindan hicbir baglantim yok.
Fanatizmin her türlüsüne lanet olsun !

Benim ve inanin Akp ye oy verenlerin en azindan % 40 i, Diger partilerin Islama olan hazimsizliklari yüzünden oy veriyor.
Ister görün ister görmeyin.
kisilerden bahsetmiyorum. Hani o Bakara Makara diye dillerden düsmeyen serefsizler AKP degildir, sadece milyonlarin icinde bir 1 dir.
AKP teröre bu kadar destek verseydi, yemin ediyorum oy vermezdim.
Bu haldeyken siz hala CHP ye oy verirmisiniz su an secim olsa?
HDP ye oy verenler, bugün secim olsa sizce yine oy verirler mi?
Iste fanatiz budur...

Hocam ben şaka yapmıyorum, dalga geçmiyorum.

Tek tek yazayım mı sana akp nin teröre verdiği desteği ? Chp nin hepi toplu iki milletvekilinin katıldığı eylemin yanında solda sıfır kalır.

23 nisan 2013 te doğudaki askeri neden geri çektiniz ?
Son 8 aydır yaşanan operasyonlar verilen şehitler neden verildi ?
Çözüm sürecinde pkk silah bırakıp çekiliyor dediniz ne oldu ?
Şehir yapılanmalarına kim göz yumdu ?
Ergenekon, balyoz, izmir, ankarada yüzlerce muazzaf subayı içeri atarken pkk yı gizli tanık yapmadınız mı ?
Bu kadar asker içeri atılırken pkk nin azacağını hesaplamadınız mı ?
Hoca efendi diye ne istedilerse verdik dedikleriniz emniyet teşkilatının içine etmedi mi ?
PYD ye eğitimi siz vermediniz mi ?
Açılım rezaletini siz yapmadınız mı ?
Osloda kiminle masaya oturdunuz ?
Dolmabahçe de açıklanan maddeler neyin nesiydi ?
Çözüm sürecinde görüşülenler nelerdi ?
Bu ülkenin genel kurmayı topluca istifa etmedi mi ?
Suriye poltikanız yüzünden sınırlar yol geçen hanına dönmedi mi ?

Yahu ben bunları saymakla bitirememde chp mi terörist oldu ?

Chp terörist ise bende teröristim ben bu partiye oy attım attığım oyun sorumluluğunu taşımayı bilirim ya siz her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alırken bugün milliyetçilik taslamaya utanmadınız mı ?

Beyaz tv açın, Cem Küçük izleyin.

Tek tek yazayım mı sana akp nin teröre verdiği desteği ? Chp nin hepi toplu iki milletvekilinin katıldığı eylemin yanında solda sıfır kalır.

Ergenekon, balyoz, izmir, ankarada yüzlerce muazzaf subayı içeri atarken pkk yı gizli tanık yapmadınız mı ?
Hoca efendi diye ne istedilerse verdik dedikleriniz emniyet teşkilatının içine etmedi mi ?

Chp terörist ise bende teröristim ben bu partiye oy attım attığım oyun sorumluluğunu taşımayı bilirim ya siz her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alırken bugün milliyetçilik taslamaya utanmadınız mı ?

Siraladigin sorunlarin hepsi CÖZÜM süreci ile ilgili ve Bu sürecin en büyük destekcisi de CHP dir bunu unuttun sanirim :)
Bu sürece karsi cikan tek parti MHP dir hakkini yemeyelim.
Evet Askere DUR emri verildi. Silahlar sustu. yaklasik 2 yil tek kursun atilmadi Güneydoguda...
Amac ta buydu, silahlarin susmasi. O 2 yil devam eder saniyorduk. Siz memnun degilmiydiniz silahlar sustugunda ?
O zamanlarda;
G%C3%BCneydo%C4%9Fu%60da_Silahlar_Sustu_Yat%C4%B1r%C4%B1mc%C4%B1lar_S%C4%B1raya_Girdi.jpeg

silahlar-sustu-kalekollar-costu-107436.jpg

1425554149802.jpg

SImdi siz söyleyin, Bu tür gelismelerin olmasi KIMLERIN isine gelmedi, Bu sürecin AKP ye büyük artilar getirecegini düsünüp kimler bu süreci baltaladi?
AKP Silahlari susturdugunda, tebrik etmemeye utanmadiniz mi?
( Son cümlem senin uslubuna hitaben)

Neyse, bu tür gelismeler, kimin fanatik, kimin Ülkenin huzurunu düsündügünü daha cok belirginlestiriyor.
Gün ola devran döne...

Siraladigin sorunlarin hepsi CÖZÜM süreci ile ilgili ve Bu sürecin en büyük destekcisi de CHP dir bunu unuttun sanirim :)
Bu sürece karsi cikan tek parti MHP dir hakkini yemeyelim.
Evet Askere DUR emri verildi. Silahlar sustu. yaklasik 2 yil tek kursun atilmadi Güneydoguda...
Amac ta buydu, silahlarin susmasi. O 2 yil devam eder saniyorduk. Siz memnun degilmiydiniz silahlar sustugunda ?
O zamanlarda;
G%C3%BCneydo%C4%9Fu%60da_Silahlar_Sustu_Yat%C4%B1r%C4%B1mc%C4%B1lar_S%C4%B1raya_Girdi.jpeg

silahlar-sustu-kalekollar-costu-107436.jpg

1425554149802.jpg

SImdi siz söyleyin, Bu tür gelismelerin olmasi KIMLERIN isine gelmedi, Bu sürecin AKP ye büyük artilar getirecegini düsünüp kimler bu süreci baltaladi?
AKP Silahlari susturdugunda, tebrik etmemeye utanmadiniz mi?
( Son cümlem senin uslubuna hitaben)

Neyse, bu tür gelismeler, kimin fanatik, kimin Ülkenin huzurunu düsündügünü daha cok belirginlestiriyor.
Gün ola devran döne...

Hepsi çözüm süreci diyerek sıyrılma, tek tek yaz hangileri çözüm süreciydi hangileri değildi. O süreci kimler yönetti, kimlerin arasında nelerin pazarlıkları döndü onuda ekleyiver. Ondan sonra cevap vereceğim.

Aynen katılıyorum kardeşim.

Birisi bana şu çözüm sürecini anlatsın ya.
Nasıl bir süreç ki ;
Son 6 ayda yüzlerce şehit verdik ?
pkk yan örgütler kuruyor ?
yıllarca dağda olan pkk şehir yapılanması kurabiliyor ?
pkk mezarlık nöbeti tutturabiliyor ?
pkk şehirlerden aylardır temizlenemiyor ?

Nasıl bir süreç ki doğudan asker çekiliyor pkk yerleşiyor ?
Ve nasıl bir süreç ki 7 haziran seçimleriyle bitiyor ?

Muz cumhuriyeti mi burası ? Bu süreci yöneten AKP ak kalıyor da hiç bir aktif rol üstlenmeyen CHP destekçisi oluyor ?

Dalgamı geçiyorsunuz milletle ?

Aşağıda ki alıntılar son zamanlarda haber konularına siz ve sizin görüşünüzde kilere yaptığım yorumlar. Bunları yazınca hiç cevap gelmiyor ne hikmetse.

Elinizi vicdanınıza koyun ve artık cevap vermek için değil aklınızla yazın. Akp bu ülkenin iç güvenliğinin içine etti. pkk hiç olmadığı kadar güçlendi, ve biz öve öve bitiremediğiniz çözüm sürecinde akmayan kanımızı şimdi oluk oluk akıyor.

Yanlışa yanlış diyemediğiniz sürece bu kan durmayacak.

pkk ile masaya oturanlar,
suriye savaşına silah gönderenler,
ergenekon yalanına ortak olanlar,
balyoz yalanına ortak olanlar,
izmir askeri casusluk yalanına ortak olanlar,
haburdan davulla zurnayla terörist karşılayanlar,
paraları sıfırlayanlar,
villamız yok diye ağlayanlar,
Kuran-ı Kerim ile seçim meydanına çıkanlar,
Ülkeyi parsel parsel satanlar,
Doğu anadoludan askeri geri çekenler,
Valilere pkk ya dokunmayın emri verenler,
Dolmabahçe mütabakatına imza atanlar.

Siz onurdan, şereften, haysiyetten bahsetmeyin keza hiç yakışmıyor.

Daha öncede belirttim şahıslar ve halkı oy verdiği için eleştirmek doğru değildir. Hiç bir zamanda demokraside yeri yoktur.

Fakat konuda ki ortak bakış açısı şudur, ypg terörist ti , 2013 tede terörist idi bugünde terörist fakat 2013 te biz ypg ye terörist bunlar desteklemeyin dediğimizde biz vatan haini ilan edildik. Keza fettullah için bize dinsiz, imansız dediler, ergenekon, balyoz, izmir davalarında hapiste yatanlar suçsuz dedik diye yemediğimiz gaz, tazyikli su kalmadı. Ki maalesef bu örnekleri sadece iç güvenlik anlamında değil bir çok anlamda verebilirim. Fakat bunlar en vahimleri.

Çünkü devlet kurumlardan oluşur. Bunun en kaba tabirle askeri var, polisi var, istihbaratı var, danışmanları var, yargısı var var oğlu var. Bu kadar köklü bir yapı kandırılıyor ise hemde bu kadar çok ve bu kadar tehlikeli konularda kusurabakmayın ama burada Odatv ye eleştiri sırası gelene kadar ohoo denir yani.

Ben bu sitede yeni üyeyim geçmişi bilemem lakin bu tür konular ne zaman açılsa akp yi sıkı sıkı eleştirirken ciddi derecede bu hataları kabul edip savunanlar var. Asıl vehamet burada. Anlatabildim umarım.

Kusurabakma konu kapatılmış buradan devam edeyim dedim.

Aklına idrakına sağlık Kızıl Mavi .. Sorduğun sorulara hiç bir akepeli yüzünü eğmeden cevap veremez ancak kıvırırlar ama herkes TERÖRE EN BÜYÜK DESTEĞİ ONLARIN VERDİĞİNİN farkında ..

Uzun uzun gerçekleri, doğruları yazmayın. İşlerine gelmiyor bazı şeyler. Kandırıldı onlar ya, büyütmemek lazım bazı şeyleri.

Terörist chp diye taşlayanlar neden sustunuz neden ?

ayrım yapmayın

gebertin

Geri