Basın özgürlüğüne Akit Yorumu

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
10919032_812784215453587_7937837768992825116_n.jpg

asaa.png

bahsi geçen link https://www.facebook.com/akitgazete....2953.102287896503226/812740608791281/?type=1

Resmi sayfa değil. Gerçi zihniyet aynı değişen bir şey yok.
Biri peygamber karikatürü yayınlar biri karşılık olarak Ata'ya bir iki sallar. Nereye gidiyor bu memleket.

arz-talep meselesi aynı kafalar ancak sorun şu ki; karikatüre tepki gösteren de bunlar değil miydi ? madem bu ifade özgürlüğünde geniş olamıyorlar, neden ifade özgürlüğü adı altında atatürk ile ilgili bu tarz paylaşımlar yapabiliyorlar. bir düşünce sistemi olmayan aciz bir kitle.

çifte standart maalesef her yerde mevcut
yapılan davranışlar hoş değil ve oldukça da gereksiz
ne yani sizler bu konuda belirleyici kitlemisiniz veya bu görsellerle nereye varabilirsiniz ki
bu ve buna benzer hakaret iceren yazılı görseller sadece düşünce özgürlüğünün geriye gittiğinin hatta esaret altında olduğunun kanıtıdır

Mezardan çıkarıp üzerine mi işeyeceklermiş kanun kalkınca anlamadım ki

hz. muhammed'in dengi olarak niye atatürk'ü gösteriyo bunlar ben orasına takıldım. nasıl bi kompleks varsa artık.

hz. muhammed'in dengi olarak niye atatürk'ü gösteriyo bunlar ben orasına takıldım. nasıl bi kompleks varsa artık.

Bende orasını anlamadım ama, sanırım karşılaştırmadan yola çıkıp mantık yürütürsek Atatürk ateist başı olarak görülüyor o tarafta.

Geri