Başım ağrıyor sürekli nedeni ne olabilir? Ne içmem lazım gerekir?

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4532 gün önce görüldü
Heey İçmiyeceksin napıyosun :kiki:
Sadece masaj yoluyla onu agrıyan yerıne uygulayacaksın :kiki:
ölecen kalacan başıma :kiki:

:zuha: çok komikti içeçecem sanmıştım ben :D Ha o zman sürerim :D hala gülüyorum :zuha:

Düzenli bir uyku , stressiz günler , deniz , kum , güneş :p

Perii'cim sen çok konuşuyon ya :zuha: o ağrıyan normalde çenen ama tabii o çeneyide çalıştıra çalıştır bi süre sonra uyuşturduğun için başına vurmuş olabilir :zuha: şaka şaka :D sen arveles iç uyu :p

Perii'cim sen çok konuşuyon ya :zuha: o ağrıyan normalde çenen ama tabii o çeneyide çalıştıra çalıştır bi süre sonra uyuşturduğun için başına vurmuş olabilir :zuha: şaka şaka :D sen arveles iç uyu :p

Çok konusuyorum diye hiç başım agırmamış ama çok yazıyorum diye bazen ellerim çok agrıyor :D Şimdi başım agırmıyor zaten agırınca nedne agırıdgını öğrendik :D

Psikolojik de olabilir. Stresten kaynaklanabilir. Önemli bir rahatsızlık da olabilir; bir uzmana görünmekte fayda var.

Bu aralar başım çok ağrıyor hergün hemen hemen uyuyunca genelde başım ağrıyorsa geçerdi şimdi bazen başım ağrıyor uyanmış kalkıyorum.. Neden acaba? Birde Ne kullansam geçer? :)

Not: Doktora git demeyin doktora gitmeyi bende biliyorum. Ama ben doktora gitmeyi sevmem :) Hadi Bugünlük doktorum sizsiniz sizin tavsiyeleriniz bekliyorum :D

bir az geç bi cevap olacak ama olsun belki söylemişte olabilir cevap olarak ama bu hap tarım saat olmadan hemen gerçeyo '' MİNOSET PLUS ''

Bol su iç baş ağrısının nedenlerinden biri az su tüketimi.

Yani kısaca, sırnaşma bugünlerde olmaz mesacı veriliyor.​

Baslik efsane ama ha. Ne icmem lazim gerekir?

Geri