Başım ağrıyor sürekli nedeni ne olabilir? Ne içmem lazım gerekir?

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4531 gün önce görüldü
Bu aralar başım çok ağrıyor hergün hemen hemen uyuyunca genelde başım ağrıyorsa geçerdi şimdi bazen başım ağrıyor uyanmış kalkıyorum.. Neden acaba? Birde Ne kullansam geçer? :)

Not: Doktora git demeyin doktora gitmeyi bende biliyorum. Ama ben doktora gitmeyi sevmem :) Hadi Bugünlük doktorum sizsiniz sizin tavsiyeleriniz bekliyorum :D

Geçmiş olsun benimde başıma geliyo uyuyunca geçiyo ama ensene ve başına masaj yaptır kardeşine

Geçmiş olsun benimde başıma geliyo uyuyunca geçiyo ama ensene ve başına masaj yaptır kardeşine

Onuda yaparımda onlar okula gidince ne olacak :D hem gündüz vakti uyuyamıyorum ben..
Benin başım bi acıkınca agırırdı artık ne olduysa ağrıyor işte :) ApqA bu arada baş agrısına bak senin içinde çözüm bulacaklar :D

Not 2: Ne anlamsız yazmışım konumuya :D Kusura bakmayın alayda etmeyin farkettim :D

uyku düzensizligi ve kansızlık yapabilir doktora görünmelisin bazen strestten de psikolojik olabilir.

Belki Başağrısı değil bu Migren'de olabilir!

uyku düzensizligi ve kansızlık yapabilir doktora görünmelisin bazen strestten de psikolojik olabilir.

kanımı bilmemde uyku düzenimde 1 aydır hemen hemen aynı psikolojim bu aralar bozuk :D doktorları sevmiyorum gitmem onlara ben :D

Sonya migren yok bende 10 gundur agrıyor işte :) Tabi şimdi bu yaştan sonra migrenim çıktıysa onu bilemem :)

Sen yine de çok ihmal etme baş ağrısı önemsiz de gözüksede ciddi bi nedenlede olabilir.
İlaç olarak apranax alabilirsin ağır biraz ama hemen keser ona gelene kadar biraz kahveye limon sıkıp içebilirsin.
başını bişeyle sarabilirsin masaj yapabilirsin kolonya ile .
gecmezsede en son bi yerlere vurursun .D

Migren de isiktan kacarsin karanlik oda istersin migren olsa dayanamazsin yani o kotudur sinuzit olabilir ??

Sen yine de çok ihmal etme baş ağrısı önemsiz de gözüksede ciddi bi nedenlede olabilir.
İlaç olarak apranax alabilirsin ağır biraz ama hemen keser ona gelene kadar biraz kahveye limon sıkıp içebilirsin.
başını bişeyle sarabilirsin masaj yapabilirsin kolonya ile .
gecmezsede en son bi yerlere vurursun .D

10 gündür agrıyor ben açlıktan agırıyor sanıyordum yemek yemiyorum bu aralarda. Ama değil uyandımda agırdı bugun gece uyurkende acıkmadım ya :D aclımı anlamıyorum ama aclık hissim yok.. kahve ile limonu içecem ıy tadı tuhaf olur yutamam onu ben :D tamam başımı sarayım şimdilik bu iyi fikir :) başımı vuramam ben bir yerlere aklım iyi bu aralar gitmesin :d

Ladyy yok benim sinüzütümde migrenimde yok belirtileri olabilirmi bilemeyecem.. Bu zaman kadar çıkmadı yani :) Umarım olmaz

Kesinlikle bi doktora görünmelisin çünkü bir çok nedeni olabilir bilmeyen kişilerinde tavsiyeleriyle ilaç içmeni önermiyorum :)

Kesinlikle bi doktora görünmelisin çünkü bir çok nedeni olabilir bilmeyen kişilerinde tavsiyeleriyle ilaç içmeni önermiyorum :)

Ben doktorları sevmiyorum :D çok kötüler hayvan gibi hastalara bakıyorlar uzaktann bak reçete yaz :D

Ben doktorları sevmiyorum :D çok kötüler hayvan gibi hastalara bakıyorlar uzaktann bak reçete yaz :D

Senin gittigin doktorlar öyledir genelleme yapma bence (: Sürekli başın agrıyosa bence bi görün derim

- Çünkü Burcu'm Sen İnternnette Çok Fazla Zaman geçiriyor,Beynini Yoruyorsun.
Aslında Sen Farkında Değilsin Ama Bu Ağrıların Sebebi Budur..
Dinlenemiyorsun Üstelik Düzensiz Bi uyku Düzenin Var,Bunları Kontrole Sok Öncelikle.
Eğer Bİtkisel Çözüm İstiyorsan,
İngiliz nanesiYağı-Nane Yağı -Yada Chen Yağı Kullan : )
Buda Bi nevi İlaçtırr,Ama Önceliği kendi sağlıgına Bİraz Daha önem Göstererek yap:*

Senin gittigin doktorlar öyledir genelleme yapma bence (: Sürekli başın agrıyosa bence bi görün derim

ben küçükken gittim zaten büyüyünce dişşciye gittim oda aynıydı birtane iyi doktor rasladı bana oda tayinini verdi ya :D başka dişciydi.. Şimdi duyduklarımı söylüyorum hastaya ya iyi bakmıyorlar :S Teşekkür ederim birgün cesaretimi yenip gidecem :)

- Çünkü Burcu'm Sen İnternnette Çok Fazla Zaman geçiriyor,Beynini Yoruyorsun.
Aslında Sen Farkında Değilsin Ama Bu Ağrıların Sebebi Budur..
Dinlenemiyorsun Üstelik Düzensiz Bi uyku Düzenin Var,Bunları Kontrole Sok Öncelikle.
Eğer Bİtkisel Çözüm İstiyorsan,
İngiliz nanesiYağı-Nane Yağı -Yada Chen Yağı Kullan : )
Buda Bi nevi İlaçtırr,Ama Önceliği kendi sağlıgına Bİraz Daha önem Göstererek yap:*

Doğru canım internete bilgisayarıama çok zamn geçiriyorum belki o yüzdendir 1 aydır iş yok o yüzden hep Bilgisayarımdayım. 13 14 saat daha fazla burdayım yazın işten vakit olmuyordu 8 saat filan duruyordum bu biraz arttı iş olmayınca.. Bugün 3 agrı kesici içtim şimdi dindi agrım geçende 4 içtim.. bakalım ne olacak :)
o dediklerin ilaçlar aktarlarda var dimi :) Teşekkrü ederim canım ayrıca :)

var Bebeğim. Fakat her aktarcıladakınede Güvenme.Markalarını önce araştır.
Eğer benım Önermemi İstersen ; Mecit Efendi Nane Yağı,Aksu Vital ingiliz nane Yağı :)
bende Miğrene bağlı Avmigren Var,Ben İngiliz nane Yağı kullanıyorum,Faydasını Görürsün sende:)

var Bebeğim. Fakat her aktarcıladakınede Güvenme.Markalarını önce araştır.
Eğer benım Önermemi İstersen ; Mecit Efendi Nane Yağı,Aksu Vital ingiliz nane Yağı :)
bende Miğrene bağlı Avmigren Var,Ben İngiliz nane Yağı kullanıyorum,Faydasını Görürsün sende:)

Bizde o kadar aktarcı yok bir tane yada 2 tane olacak rizede varsa var yoksa başka alıırm aslında ben böyle ilaçları içmem ki :D normal nane olsa iyiydi :D Olsun genede çarşıya geçince bakacam :) Bu arada geçmiş olsun sanada..

Heey İçmiyeceksin napıyosun :kiki:
Sadece masaj yoluyla onu agrıyan yerıne uygulayacaksın :kiki:
ölecen kalacan başıma :kiki:

Geri