Basenlerimi eritmek için ne yapmalıyım

• Kullanıcı ßaşak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 642 gün önce görüldü
Günde yarım saatinizi ayırarak alt bölge çalışma hareketleriniz yapabilirsiniz...

benim yaptığım hareketleri sıralıyorum sizde yaparsanız ama tempolu bi şekilde sorun kalmayacaktır ayrıca bu konuda sorunuz olursa yardımcıda olurum :p
1. resimde göbek eritme hareketleri mevcut:p

gobekeritmeresimli.gif

2. resimdede kalça ve basen eritme

basen-eritme.gif

3.Resim ise soğuma ve esneme bu çok mühim arkadaşlar mümkünse yapın kaslarınız için..

bolgesel-zayiflama-yontemleri.gif

sorusu olanlar ?

Başlığı görünce dedim ki: la okadar para verriyor şu gittiği spor salonuna hergün hergün kendine eziyet ediyor orda işe yaramamış yaptığı sporda gelmiş burdan tavsiye mi alıyor bu şimdi napıyor :D meğer tavsiye senden gelmiş eferin :D

Başlığı görünce dedim ki: la okadar para verriyor şu gittiği spor salonuna hergün hergün kendine eziyet ediyor orda işe yaramamış yaptığı sporda gelmiş burdan tavsiye mi alıyor bu şimdi napıyor :D meğer tavsiye senden gelmiş eferin :D

he kanka benden beklentilerinde maşşallah ne kadar yüksek :zuha:

ben kilo almaya çalışıyorum bunlar vermeye yazık =)))

Çok mutlu oldum. Yanlış cevap olma ihtimali korkuttu beni.

Yalnız, kendinizi belirli hareketlerle kısıtlamanızı önermem. Spor yapılacaksa, güzel bir programla tüm bölgeleri çalıştırarak yapılmalı.

Dipnot: Kesin erir. Erimiyorsa salonu ve programı değiştir.

Sanayi yapımı aletlerle çalışmayınız.

Erimezse nereye başvursunlar :p

gel sen bana ben erittiririm :D:D
Çok mutlu oldum. Yanlış cevap olma ihtimali korkuttu beni.

Yalnız, kendinizi belirli hareketlerle kısıtlamanızı önermem. Spor yapılacaksa, güzel bir programla tüm bölgeleri çalıştırarak yapılmalı.

tüm bölge için hareketleri tek tek açıklicam bi yerden başladık sadece sorunlu bölgeler için diğer konudada belirttiğim hareketler var devamıda gelicek ayrıca korkma doğru konulara doğru yorumlar yapıosun :zuha:

İyi de bunlar salon sporu için pek de uygun hareketler değil. İnsanlara evde jimnastik hareketleri önererek başarıya ulaşamazsın.

Profesyonel destek alın. Başak'a kulak asmayın.

İyi de bunlar salon sporu için pek de uygun hareketler değil. İnsanlara evde jimnastik hareketleri önererek başarıya ulaşamazsın.

Profesyonel destek alın. Başak'a kulak asmayın.

profesyonel destek alamayanlar ne yapsın :D

Güzel bir başlık olmuş :) Fakat ben Giflerde hareketleri tam olarak anlayamadım :)

Çözümü çok basit, Mekik çekin, yarım mekik ve tam mekik... Yan mekikle devam et sonuca ulaşırsın.

Geri