Başbakan'ın Dövdüğü Gencin Yeni Açıklaması

Konu sahibi son olarak 2689 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]zXDidqJ7FiU[/YOUTUBE]
kesin şimdi bunu korkuttular böyle böyle diyeceksin dediler oda bu yüzden böyle diyor başka neden böyle söylesin dimi :)

İsmail hocam tartıştık bu konuyu, şu olayı savunan arkadaş çıkmadı, sende yapma lütfen.. Adamın korkutulduğunu sende biliyorsun.

bu adama önce gezici lgbtli diyenler şimdi de bunu diyor. tokadı örtmek için şekilden şekile girmenize lüzum yok. azcık kalıbınızın adamı olun. :)

bu adama önce gezici lgbtli diyenler şimdi de bunu diyor. tokadı örtmek için şekilden şekile girmenize lüzum yok. azcık kalıbınızın adamı olun. :)

birdaha adamlıktan kalıptan bahsederken kendine bak terbiyesizleşme
ben bunu doğru görüyor bunu yazıyorum nasılki sen işine geleni yazıyor paylaşıyorsan
çirkefleşme haddini aşma ağzından çıkanı kulağın duysun aynı şekilde karşılığını alacağını bil.

birdaha adamlıktan kalıptan bahsederken kendine bak terbiyesizleşme
ben bunu doğru görüyor bunu yazıyorum nasılki sen işine geleni yazıyor paylaşıyorsan
çirkefleşme haddini aşma ağzından çıkanı kulağın duysun aynı şekilde karşılığını alacağını bil.

bu konuyu da sen açmadın mı kardeşim ? medyanın yönlendirmesine gelen bu korkutulmuş eleman değil, siz ve sizin gibiler. her önünüze koyulana biat ettiğinizden dolayı durum bu halde :)

http://www.forumbahane.net/turkiyeden-haberler/472929-baskan-beni-yumrukladi-diyen-sahis-bakin-kim-cikti.html

yapıcı olun benim başbakanım döver de sever de diyin mesela :)

Bu konunun benzeri açılmıştı .. Taner Kuruca isimli şahıs ya tehdit altında ya da teklif altında ..
Tayyip'in elemana nasıl küfrettiğini ve nasıl vurduğunu hepimiz izledik ..
Akepe'nin yalancı trolleri ilk gün bu elemanı Taksim'de ki bir gay olarak lanse etmeye çalışmış ama bu yalanları ayaklarına dolanınca taktik değiştirmişler ..
Bunlar milletin zekasını küçümseyen " la biz bunlara ne dersek inanır bunlar ehehe " diye iğrenç haberler yapan düzenbazlardır ..

hazmedemiyorsun tabi sende haklısın hazmedemeyince de ağzınızdan herşey çıkar ne saygı kalır başka birşey medeni laik kesimsiniz ya hep siz haklısınız paylaşırım kardeşim canım ne isterse paylaşırım
beğenmiyorsan benim paylaştıklarımı görmezden gelecek susacaksın olacak bitecek bi siz konuşacaksınız ama dimi bak unuttum bi siz haklısınız.

Başbakan adamı kendi korumalarından korumak için "bırakın" demek yerine öne atılacak, oradaki duruma eliyle koluyla müdahale edecek, sonra o dönüp giderken korumalarından biri "senin lafın benim şeyime" deyip Başbakan'ın korumak için öne atıldığı adamı bir güzel yumruklayacak.

Arkadaşlar, artık videosunu izlediğiniz ve konuşmaları duyduğunuz şeyleri dahi inkâr etmeye başladınız, bu gidiş nereye diye soruyor musunuz kendinize?

Medyadan duyduğum gördüğüm herhangi bir şeye inanmıyorum. Kendimin araştırarak bulabileceğim bir şeyse araştırır doğrusuu bulurum. Aksi takdirde körü körüne inanmak, herkesin yapabileceği bir iş.

Gördüğüm hiçbir şeye inanmıyorum. Gözümle görmüşüm ama gönlümle görmediğim şeye prensip olarak inanmıyorum. Ultraviyole ışık spreyini deneyeceğim bir de, belki o zaman inanırım.

Buda hani şu Tayyip'i attan düşürtenlerin işi olmasın sakın? Dış güçlermiydi onlarda? :eek:

Korkutmamışlardır. Parayı basmışlardır. Bizim milletimiz öyle ya; alışıktır oyunu, ruhunu satmaya.

İfadenin defalarca değişmesi bile birşeyler döndüğü anlamaya yeter, yoksa ekmeğe mı sürüyorlar?

Ağzını burnunu kırmamış ya! Ne olmuş bi yumruk attıysa. Bize yani biz geri kalanlara attığının yanında ne kalır ki bu? Ama siz seçtiniz, nezaket gereği biz dedim :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri