Başarısızlıklarınızda bahanelere sığınır mısınız?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Başarısızlıklarınızda bahanelere sığınır mısınız?

Evet cunku basarisiz olmayi baska turlu kabullenemiyorum.

Hayır kendimi en ağır şekilde yerin dibine sokar kimseyi eleştirmediğim kadar eleştiririm.

Başarısızlıgı sevmiyorum illaki hakkıyla yapmam gerek olduda basarısız olursam bahanem yine kendim oluyor bunu böyle yada bu sekil yapman gerekiyordu diye kendime muhalefet oluyorum

yapmaya calıstım ama olmadı derim sonucta nasip olmayınca hiç bise olmuyo bu kadar basit

Basarısız olunca bahane bulmaktan baska yapabilecegim bir sey gelmiyor aklıma bende bahanelere sıgınıyorum;d

Başarısızlığımın sebeplerini belirliyorum :)

Başarısızlığa sebep olan etkenler dış kaynaklı mı iç kaynaklı mı, bunu anlamaya çalışırım. Her iki halde de durumu düzeltmeye çabalarım. İç kaynaklı ise o konuda yetersizliklerimin olduğunu bir kenara not eder, telafisi için çabalarım. Dış kaynaklı ise o kaynağı düzeltmeye, olmuyorsa kurutmaya, o da olmuyorsa yok etmeye çalışırım.

bi bahaneye gerek yok
kırılma anını aklıma getiririm ve sorgularım tekrarında benzeri bir başarısızlıkla karşılaşmamak için.

Evet yapıştırırım bahanemi, migren tutmuştu diye.
Genelde tutuyor çünkü. Bazen başarısız olacağımı fark edince tutuyor, bazen tuttuğu için başarısız oluyorum. İvit. Bu bir itiraftı.

Sığınmam.
Yeterince çalışmamıssam olmuştur
Ya da uğraşmamışsam.

Evet çok bahaneciyimdir.
Bulurum hep bi bahane siyrilirim işin icinden;s

Başarısızsam mutlaka bi bahanesi olmalı zaten. başarı da başarısızlık da sebepsiz olmaz

Sığınmam, nerede hata yaptım diye sorarım kendime.

Sığınırım

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri