- Web sitesi
- www.instagram.com
Amin.fenerin dakikaları geldi 90+564564 de atarlar golü iyi izleyin:p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Amin.fenerin dakikaları geldi 90+564564 de atarlar golü iyi izleyin:p
fenerli mi oldun
Hayirrrr erkek kardesimin yarin sinavi var kendi fenerli uzulmesin dedim amafenerli mi oldun![]()
Size dün haksiz 2 puan verildi alinsin.Ahahahahhahahahahahaha
Yine Fenerim puan kaybetti.![]()
Kankam beee.. Daha önceleri bize çok penaltı, kırmızı kartlar çalınmadı. Ona sayın be. Şuraya rahat 5-6 video yığdırma bana şimdi. Galatasaray'ın haksız halde çalınmış puanlarıyla şu an 9-10 puan fark atmıştık bence kaşınmayın...Size dün haksiz 2 puan verildi alinsin.
Bence bana bulasma en dogranan takim biziz susss!Kankam beee.. Daha önceleri bize çok penaltı, kırmızı kartlar çalınmadı. Ona sayın be. Şuraya rahat 5-6 video yığdırma bana şimdi. Galatasaray'ın haksız halde çalınmış puanlarıyla şu an 9-10 puan fark atmıştık bence kaşınmayın...
Nerde doğradılar la sizi hadi video at bekliyorum.Bence bana bulasma en dogranan takim biziz susss!
Hahahaha çok aç kanka youtube izle....Nerde doğradılar la sizi hadi video at bekliyorum.![]()
Ya aklın alıyor mu la senin? Ben oturup BJK nin ezildiği maçları niye açayım. Tamam geçen sezon trilyon pozisyonunuzu es geçtiler hakkınızdır baba ben şahidim. Ama ona rağmen max 2. sırada olurdunuz.Hahahaha çok aç kanka youtube izle....
Bence bana bulasma en dogranan takim biziz susss!
www.instagram.com
Real Madrid, Fenerbahçe gibi kıskanılan takımlar çok göze geliyorlar, bu sebeple de olmadık yenilgiler yaşanabiliyor.@Lefty Real kendi evinde 2 0 yenilmiş, tesadüf mü dersin