Başakşehir - Fenerbahçe (1-1)

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Ahahahahhahahahahahaha

Yine Fenerim puan kaybetti.:D

Size dün haksiz 2 puan verildi alinsin.
Kankam beee.. Daha önceleri bize çok penaltı, kırmızı kartlar çalınmadı. Ona sayın be. Şuraya rahat 5-6 video yığdırma bana şimdi. Galatasaray'ın haksız halde çalınmış puanlarıyla şu an 9-10 puan fark atmıştık bence kaşınmayın...

Kankam beee.. Daha önceleri bize çok penaltı, kırmızı kartlar çalınmadı. Ona sayın be. Şuraya rahat 5-6 video yığdırma bana şimdi. Galatasaray'ın haksız halde çalınmış puanlarıyla şu an 9-10 puan fark atmıştık bence kaşınmayın...
Bence bana bulasma en dogranan takim biziz susss!

aaaaaa uyuduk uyandık fener puan kaybetmiş

Hahahaha çok aç kanka youtube izle....
Ya aklın alıyor mu la senin? Ben oturup BJK nin ezildiği maçları niye açayım. Tamam geçen sezon trilyon pozisyonunuzu es geçtiler hakkınızdır baba ben şahidim. Ama ona rağmen max 2. sırada olurdunuz.:D Abim senin gibi fanatik BJKli abi geçen sezon izlerken saç baş yoldu adam. Rahat 10+ penaltınız bi o kadar rakibe kırmızı kart çıkmadı. Bak ben objektif izleyiciyim söylüyorum abi.

Bence bana bulasma en dogranan takim biziz susss!

Nasıl mutlu bir gece ;d

bu oyunla -aslında ortada bir oyun yok- 33 puan toplamak büyük başarı.

@ibadeath,

Ara transfer dönemine kadar idare edebilseler iyi olurdu ancak görünen o ki mümkün olmayacak. Bu sezondan bir umudum olmadığını söylemiştim ve gidişat da öyle gösteriyor.

Geri