Başak'in Bebişinin Doğumuna Saatler Kala

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pro git baska yerde kus huzursuzlugunu.

evet cocuk sahibi olmadan önce beyfendiye danısıyoruz, onay alıyoruz.. tebrik ederim, cok mutlu olun balım:*

evet cocuk sahibi olmadan önce beyfendiye danısıyoruz, onay alıyoruz.. tebrik ederim, cok mutlu olun balım:*

Lütfen. Sosyal mesajı kişiselleştirmeyin. Benim kime yazdığım aşikar. Sonra yeni evlat sahibi güzel insanlar yanlış anlayacak.

Israr ediyorum...

Allah analı babalı büyütsün Başak. Kendilerine yazdıklarımı sana yoranlar utansın. Bu müjdeli bir haber, müjdeli bir durum; söz söylemek kimsenin haddi değil.

Bahtı güzel olsun. Vatana, millete, ailesine ve insanlığa hayırlı olsun. Biz her doğumu böyle karşılarız.

Böyle çirkinliklerden arındır kendini.

Israr ediyorum...

Allah analı babalı büyütsün Başak. Kendilerine yazdıklarımı sana yoranlar utansın. Bu müjdeli bir haber, müjdeli bir durum; söz söylemek kimsenin haddi değil.

Bahtı güzel olsun. Vatana, millete, ailesine ve insanlığa hayırlı olsun. Biz her doğumu böyle karşılarız.

Böyle çirkinliklerden arındır kendini.

Aferim.
Yola gel böyle.
Müptezellikten ciktin bir anda.

Forum da sanırım kutuplaşma var 2 grup sanırım her gün birbirleriyle carpisiyorlar postlarin altında [emoji16]

Allah analı babalı saglikli büyümeyi nasip etsin.

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tebrik ederim Başak hnm. Yarabelalemin size ve bebişinize sağlık ve mutluluk versin. Adınıza mutlu oldum.

Herkese teşekkürler :tatli:
Prosdomestos beyi çok takmayın, tek kankisi Murat yok diye çok asabi galiba bu aralar. Çocuk akrep olmadı diye Merkür retrosundan da böyle olabilirler. Kökeni genetik bir durum, bilemiyorum. He diyip geçmek lazım ajjsjd

Bebiş kız bu arada :orgu:

Kız Karma sağır sultan duydu be, forumca hep birlikte doğurduk ajdjdjd

EFTELYA teşekkür ederim canım, amin insallah :tatli:

olabilir
mümkündür
en son ben duyuyorum zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri