Başak

Konu sahibi son olarak 78 gün önce görüldü
Onsuz ne kaosların ne de forumun tadı var. Hayır birdi iki olacak şimdi, nasıl yapacağız bilmiyorum? Birinin yanağını bırakıp diğerinin yanağını sıkacağız artık. -ben sert severim de ama hamsikuşa kıyamam- Sanırım gıybetin itici durmadığı tek kişi olabilir. Vurdumduymaz değil fekat kimseyi takmaması, kimseye kulak asmamasına bayılıyorum. Bir takım kıskanç üyeler onu banlamış olabilirler ama Başak'ı yedirmeyeceğimizi herkes bilsin. Ayıqs.

Her Ne Kadar Aramız Soğuk Olsada Abla Dediğim İnsandır. Yaş Olarak Benden Ufak Olmasi Abla Dememde Söz Konusu Değil. Dünde Abla Dedim Bugunde Abla Diyorum Kendisine Önemli Olan Dostluğun Baki Kalmasıdır. İyi Niyetının Kurbanı Olmuştur Hep Son Zamanlarda İzlenimlerime Göre Kendini Fazla Kaptırıyor Makara Kukaralara. Son Olarak Dün Canım Dediklerime Hiçbir Zaman Canın Çıksın Demedim.
Seviliyorsun .

Bu kadin hayatinda mutlu.
Ve bu yansiyor.

başağı üzenin iki yakası bi araya gelmez.

başağı sevmeyenin evinde ikinci tabak kirlenmesin , amen .

Dört gözle olacağım günü bekliyorum -dayı da olabilirim canı nasıl seslenmek isterse-
Önümüzden çekil artık akrep!

Başakcim.
Lohusalik döneminde kadinin mezari 40 gün acik kalir der büyüklerimiz.
Nazar büyük faktör.
Evden cikma.Yedigini ictigine dikkat et.
Burdakilere uyma gözünü seveyim.Ben seni cok seviyorum ve seni düsündügümden söylüyorum.
Bak bir an ciddilestim.
Deniz i öp benden cokca.

Başakcim.
Lohusalik döneminde kadinin mezari 40 gün acik kalir der büyüklerimiz.
Nazar büyük faktör.
Evden cikma.Yedigini ictigine dikkat et.
Burdakilere uyma gözünü seveyim.Ben seni cok seviyorum ve seni düsündügümden söylüyorum.
Bak bir an ciddilestim.
Deniz i öp benden cokca.

Ben senin profiline yazarken sen de buraya yazıyormuşsun, nesin sen en güzel tesadüfüm falan mı <333
İyi düşünüyorum ve her şey iyi oluyor çok şükür Süri. Nazar, lohusalık gibi faktörleri kendime baraj olarak görmüyorum.
Gözlerini sana benzetebilmiş olmanın haklı gururu ile sürekli fotoğrafını çekiyorum :ash:

Ben senin profiline yazarken sen de buraya yazıyormuşsun, nesin sen en güzel tesadüfüm falan mı <333
İyi düşünüyorum ve her şey iyi oluyor çok şükür Süri. Nazar, lohusalık gibi faktörleri kendime baraj olarak görmüyorum.
Gözlerini sana benzetebilmiş olmanın haklı gururu ile sürekli fotoğrafını çekiyorum :ash:

Kalb kalbe karsi derler.
Ya biliyorum senin öyle hurafelere inanmadigini da biraz eski kafayim o yönden biliosun.
Iyi düsün tabiki.
Anasina benzesin yeter ya.Ikiniz dünyayi ele gecirirsiniz hahaha.

Buradaki bi bebeğe geçen istemsizce hamsi kuşum dedim,güldüler bana kskj.
Hep senin yüzünden Başak....
Annelik nasıl bi duygu anlatsana bize....

Allah analı babalı büyütsün Başakçığım, mutlu oldum, öpüyorum yeğenimi.

Flörtlerimi anlatmıyorum rahatım asdjfsadf

ayrılmak istersem yazıcam, biraz bahsedeyim ayır bizi <3

Eski zamanlardan tanırım kendisini genel bir forumda ortak yöneticilik yapmıştım bana ablalık yapmıştı çok güzel o günleri özledim gerçekten şimdilerde bebeği oldu sanırım bir konuda rast gelmiştim ailesiyle bir ömür boyu mutlu olur inşallah

Ismini yanlis yazmisim yine iade..
Bu sefer videolu yollicam..
Seni cok seviyorum

Bu aralar cok karisigim..

öyle bir bebisi var ki ne zaman story atsa agzımdan istemsiz olarak oooooouuiy diye bi ses cıkıyor. öyle tatlııı. hep mutlu kal,<33

Her kaosta göklerden gelen bir karar, her kararda bir başak imzası vardır. Her ananın içinde çocuğuyla yeşeren iç güdüsel kaplanlık kendisinde de zuhur etmiş olsa gerek konu evladı gibi sevdiği insanlar olduğundan kaplan kesilebiliyor sözüm forumdan da dışarı özel hayatına dair çok çok daha kaplanlık.. forumdakiler için milizerresi olabilir, hissiyatlarım bu yönde yanılıyorsam balıklığımdandır. Genel tavrı eğlenceli ve eğlenmek üzerine forumda çene çalmayı seven bir hanımefendi gözlemlediğim kadarıyla.. evladının eline torun vereceği günleri görmesi dileğiyle..

Geri