baş ağrısını geçirmenin yöntemleri nelerdir?

• Kullanıcı typhonet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3172 gün önce görüldü
Merhaba ben 16 yaşındayım yaz tatili başından beri göğsümde ağrı vardı kafama çok taktım doktora gittim psikolojik dediler ondan sonra o geçti ve kan kanseri tarzı bişey olabileceğini düşünüp kan testi yaptırdım ve birşey çıkmadı (artık ailem doktora gitmek istediğimde inanmıyor bana) ama ben kafama hala takamaya devam ediyordum ( konu açmıştım burda ) 28 temmuzda grip oldum ve grip olunca her zaman başım ağrır o günde başım ağrıdı ve hiçbir zaman takmazdım sonra takmaya başladım internetten falan araştırdım iyice korkmaya başladım sonra baş ağrısı geçti ama sürekli devam eden arada olan kafamın sürekli farklı yerlerinde genelde göz pınarları civarında (bastırınca iyi geliyor) ağrılar oluyor ve bu ağrılar çok hafif düşünmesem farketmeyeceğim seviyede ama düşünüyorum ister istemez çok korktuğum için . Aynı zamanda kafamın farklı böglelerindede oluyor bu ağrı ama tam ağrı demek mümkün değil böyle birkaç saniye sürüyor acıyor gibi sadece farklı farklı bölgelerde yaygın değil sadece noktasal daha çok kemik kaynaklı gibi. Birde sürekli internette araştırdığım için belirtilerede bakıyorum ister istemez ve kas seğirmelerini falanda gördüm. Ondan sonra bende kas seğirmeleri başladı farklı yerlerde oluyor . bazen bacağım kendi kendine haraket ediyor fakat bunlarda düşünmeyince olmuyor sizce ne olabilir Beyin tümörü olabilirmi ??? yaklaşık 3 aydır devam ediyor ( birde panik atak tarzı şeyler yaşıyorum içime sıkıntı giriyor ama bazen girmeden unutup geçirebiliyorum bazende unutamıyorum ssizce bbu beyinle ilgili olabilirmi) ?? lütfen cevaplayın

bence bu obsesif kompülsif bozukluk. çocukken bu tarz durumları ben de yoğun şekilde yaşıyordum, sonra zamanla azaldı ve şu an herhangi bir obsesyonum yok. kendi kendini rahatlatmaya çalışabilirsin böyle düşüncelere kapıldığında.

bence bu obsesif kompülsif bozukluk. çocukken bu tarz durumları ben de yoğun şekilde yaşıyordum, sonra zamanla azaldı ve şu an herhangi bir obsesyonum yok. kendi kendini rahatlatmaya çalışabilirsin böyle düşüncelere kapıldığında.

16 yaşındayım :((

16 yaşındayım :((

evet sonradan fark ettim yaşını. :) ya senin yaşındayken bende de bir sürü obsesyon vardı, bunların hafifi evden çıkarken ocağı elli kere kontrol etmek falan gibi şeyler. ama zamanla azalıyor. baksana test yaptırmışsın ve neyse ki kötü bir şey çıkmamış, düşünmediğin zaman da hissetmiyormuşsun. bence biraz pimpirikli olduğun için en kötüsünü düşünüyorsundur. eğer düşüncelerin seni çok çok rahatsız ediyorsa psikiyatriste gidebilirsin. bence kanser ya da tümör gibi bi durumun yok rahat ol. :D

Sünizit açısından da değerlendirmiştir Dr. ablaların abilerin seni:)

evet sonradan fark ettim yaşını. :) ya senin yaşındayken bende de bir sürü obsesyon vardı, bunların hafifi evden çıkarken ocağı elli kere kontrol etmek falan gibi şeyler. ama zamanla azalıyor. baksana test yaptırmışsın ve neyse ki kötü bir şey çıkmamış, düşünmediğin zaman da hissetmiyormuşsun. bence biraz pimpirikli olduğun için en kötüsünü düşünüyorsundur. eğer düşüncelerin seni çok çok rahatsız ediyorsa psikiyatriste gidebilirsin. bence kanser ya da tümör gibi bi durumun yok rahat ol. :D
teşekkürler içimi rahatlattın ... :) evet maalesef öyleyim umarım kurtulurum

Hayır bu da adet oldu. İnternete sorana kadar git muayene ol arkadaş. Nörolog mu yok memlekette. Eğer bişey çıkmazsa ruhsal rahatsızlığın için psikiyatri verir tedavinin zaten.

Evde kendi kendinizi gazlayip durmayın.

Hayır bu da adet oldu. İnternete sorana kadar git muayene ol arkadaş. Nörolog mu yok memlekette. Eğer bişey çıkmazsa ruhsal rahatsızlığın için psikiyatri verir tedavinin zaten.

Evde kendi kendinizi gazlayip durmayın.

Artık inanmıyorlarki doktora falanda gidemiyorum . aynı zamanada muayene olsam bile beyin görüntülenmeden rahat etmem

Bende koltuk altında morluk var diye kendimi uzun zaman kan kanseri olarak düşünmüştüm. -.-

googleda aratmak için yazılan cümleyi başlığa atmış arkadaş :/
bu bile bir hastalıkmış, yani hastalık belirtilerini nette araştırmak.

şiire gazele..

Aynı rahatsızlık kuzenimdede vardı anksiyete bozuklugunuz var

Sen naaaap biliyo musun.

Geri