Barkadaş

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Şöyle bakınca çevreme, arkadaşım kalmamış, sadece bardakaşım var. Yani barlarda marlarda oturduğumuz, sürekli barıp içtiğimiz insanlarla münasebetim kalmış. Barkadaş.
Ü Z Ü C Ü .

Barkadaş :D mastır bey nasıl bir kafanız var çok merak ediyorum jhkvjfj

En iyi bar arkadaşı genelde barmaid ve barmenler olur, herkesi ayrı ayrı dinleyip yorum yapmaya çalışırlar.

Olm turkiye de oteller haric ne bari awk2
Olsa olsa meyhane olur , bistro olur.
Sanki isten ciktiktan sonra herkes kravati gevsetip bir bar taburesine oturup viski icip gunun yorgunlugunu atiyor.
Sen adana da yasamiyor musun? Adana da ne bari awk2
Ayrica sen rakicisin , gitsen gitsen meyhaneye gidersin.

Vardım barın kapısına, dedim, içmek istiyorum, bu gece sultanı göreceğim. Kapıdaki muhafızlar giremezsin dediler, göremezsin dediler, dame'sız almıyoruz diye direttiler.

Aldım kedimi yanıma, bir kez daha dayandım Viyana kapılarına. Bu sefer de dediler, kedi ne alaka şimdi, kedi içer mi? Dedim, yol verin ağalar, yol verin beyler, ben onun yerine de içerim.

Velhasıl,

Bu gece bardaaa
Gönlüm hovardaaa
Kedisipor şampiiyooon olsaaa

Haydi haydi miyavlaa
Haydi haydi miyavlaa

Filmlerde olur o şekerim. Barmen/barmaid milletin içkisiyle, kokteyliyle, tuzuyla, buzuyla mı uğraşacak, yoksa derdini mi dinleyecek?
Mekanın yoğunluğuna ve saate bağlı olarak değişir.

Mekanın yoğunluğuna ve saate bağlı olarak değişir.

Değişmez. Diğer sakin vakitlerde de limon keser, portakal suyu sıkar, envanter ve cihaz kontrolü yapar, mal tedariği ile ilgilenir, bla bla. Yoğunluğa hazırlığı vardır yani.

Geri