Bariyer İlişki

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Şerefsizliğin meşru hali kdkndnd
Twitterda görüyorum ben hep bu terimleri.
Z kuşağı uydurmasyonları işte. Flört kesmemiş yeni şeyler türetiyorlar. :d
Sunroof ilişki var bir de…

mevcut florte atlamamak için başka bir flortle ilişki kurmaya da tampon ilişki deniyormis

bi tanesini çözdüler de yeni yeni icatlar çıkarıp hepsine adapte olmaya çalışıyorlar, başımıza bela ettiler… yaptığı her şeyden sıyrılan partnerli ilişkiye rte ilişki, her flört girişimi hüsranla sonuçlanana kk ilişki, çok sesi çıksa da icraati olmayan ilişkiye bozkurt ilişki… ilişki bi tanedir, oynaklıklarınıza kılıf uydurmayın. :emoji_unamused:

Tombiş ilişki: İki aşığın, birlikte yemek yemekten büyük keyif alıyor olması sebebiyle taraflardan biri ya da ikisinin de kilo aldığı ilişki biçimidir. İlişkiler içerisinde en tatlı ve sempatik olanıdır. Diyetisyenleri zengin etmesi açısından da ekonomiye denge getirir.
Kaynak: Mabadım

Barikat ilişki severiz biz, yalnız kadın çok hoş.

Yok yok videoda söyleyemiyor hiç cesur değil. Anlamı şu Biriyle duygusal mesafeli diğeriyle sürekli cinsel ilişki istiyor.

Ayrıca bunun adı bariyer ilişki değil bir kavram türettim henüz kimse hazır değil:D

Nerden tutsan fiyasko.
Yok ki bir mantigi.
Ilgiyi fazla hiseden insan söyler zaten, skilir ve terk edebilir.
Bu is de cözülür.
Yeni bir iliskiye yelken acilir.
Ilgiyi fazla kaciran da, aglar sizlara ama gecer.
Bariyermis.Sanki kirmiziyi gören boga.Neyse..

insan sevdiğini hiç giber mi sözünden esinlenerek icat edilmiş bir ilişki türü diye düşünüyorum.

Geri