Barış istiyoruz diyen hdp

Konu sahibi son olarak 3836 gün önce görüldü
11916097_1038790772819808_8392609464429833445_n.jpg

Kürdistan er yada geç kurulacaktir
-Hemen barış istiyoruz!!!
Özerlik ilan ederiz
Arkamızı dağa yasladik
Öyle bir gücümüz varki tükürükle boğariz
-Hemen bariş istiyoruz
Pkk kendini savunuyor saldiran degildir
-Hemen barış istiyoruz
Seçimler yaklaştı
-Hemen barış istiyoruz
Belediye kepçesiyle yollara bomba döşedik
-Hemen barış istiyoruz
Barış güvercini uçurttuk
-Hemen barış istiyoruz
Barış sürecinde 80 bin silah ve mühimmat depoladik
-Hemen barış istiyoruz..

bütün siyasipartilerin yeri çöp tenekesidr...

bende bizde milletçe hepimiz barıs istiyoruzz

BArış değil teslim olmalarını istiyoruz .Barış ülkeler arası olan anlaşmadır .Pkk ülke değil teröristtir ..

Bu süreci iyi değerlendiremedi.
Ben şahsen HDP nin en başından silahı bırakın çağrısı yapmasını bekledim.

Anti HDP değilim de ben gelinen şu noktada parti içinde bu konuda yeteri kadar orgutlenemedikleri için sağlam bir duruş sergileyemediklerini düşünüyorum .

Bazı söylemleri riskli ne demek tukurugumuz ile boğariz?
Ben oy vermedim ama aşırı sempati duyuyordum fakat yüzümü chp ye dönmeme sebep oldu..

Ona bakarsan Hdp li belediye başkanları devletin iş makinalarıyla yollara mayın döşettirdiler , hendek kazdırttılar buna ne diceksin ?

Barışın olmasını istemeyen insan evladı var mı ?

''Si vis pacem, para bellum'' -Barış istiyorsan savaşa hazır ol.
Acaba barış isterken bunu mu kastediyor...

PKK ile çizgisini kırmızı bir çizgiyle ayıramayan HDP, PKK terör örgütüne söz geçiremeyen, hani burada yapmak istediğim vurgu HDP PKK demek değildi ya, bir parti benim için terörün farklı bir şekli şemalidir. Tek başına onları suçlamak da yersiz, bu süreçte doğru düzgün duruş sergilemeyen ve adeta terörü perçinleyen bir yaklaşım da olmadı değil.

Barış böyle istenmez. Ne HDP barış istiyor ne diğerleri. Her gün gencecik adamlar ölüyor, nerede barış isteyenler? Ancak baş sağlığı mesajı yayınlarsınız!

HDP'nin istediği şey barış falan değil, tek derdiniz şu ülkede ayrı bir "şey" olmak. Keyif bağışlıyorlar bakın hele! Pazarlık yapıyorlar ülkeyle!

Ay neyse susayım. Zor yazıyorum zaten şu zıkkım aletle.

Seçim vaktiiii...
Herkes bir tarafından başladı .

masum canlara kıyarak askeri polisi şehit ederek mi barış istiyorsunuz?

bu lafına aklıma gelen bir lotr sahnesini eklemek geldi içimden.

we shall have peace.
[YOUTUBE]haRu8ujpsp4[/YOUTUBE]

Onlara 'yeryüzünde bozgunculuk çıkarmayın' denildiği zaman, «biz ancak ıslah edicileriz» derler.

Barış istemiyorum hiç bir zaman barış kan ile gelir unutmayın !

Neyin barışı bu?
Neyin kavgası bu?
Neden " barış istiyoruz"diyor herkes?

Neden nefret öfke kan var?
Ölmesi gereken onca insan varken,
Iş ide, pkk ya destek veren insanlar varken neden masum canlar?

HDP MHP CHP AKP barış istiyor. Barış sürecini akp getirip, ister barışı ben sağlarım dedi yaptı. İstediği oyu alamayız " tekrar başlatıyorum " dedi ve başlattı. Neyin öfkesi bu? Hangi partiye oy vereceğimi düşündüğüm zaman akp li olan çevrem HDP ye oy ver dediler. HDP meclise geldi küfürler ettiler. Peki neden? Ne değişiyor? Bir ülkeyi yönetmek bu kadar mı zor? Devlet neden zamanında Kürtlere işkence yaptı? Neden pkk kuruldu? Neden askerlerin yanından geçtiklerinde pkk, komutanlar askerlere karışmayın dedi?
Neden bunlar oldu? Neden ölen insanlara sevindi millet? Neden ırkçılık yapıldı? Neden bu kadar iğrenç oldunuz?

Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?

Geri