Barış Atay Kimdir

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türk Ünlüler
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
397

Barış Atay , 22 Eylül 1981 tarihinde Almanya'da doğmuştur. Doğumundan kısa bir süre sonra Türkiye'ye gelen ailesiyle birlikte 1999 yılına kadar Antakya'da yaşadı. 18 yaşında iken 1999 yılında üniversitede okumak için Adana'ya gitti. Ve kazandığı, Çukurova Üniversitesi Biyoloji bölümünde okumaya başlamıştır. Okulun son yılında fikir değiştirerek okulu bırakmış ve İstanbul'a giderek, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümü sınavlarını geçmiş, böylece öğrenimine burada devam etmiştir. Bu üniversitenin tiyatro bölümünden 2004 yılında mezun olmuştur. 2011 yılında Kadir Has Üniversitesi Sinema-Tv bölümü yüksek lisans öğrencisi olmuştur.

Arka Sıradakiler dizisindeki 'Saffet' rolüyle ünlendi. Ardından 2011 yılında Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazdığı 'Hayat Devam Ediyor' dizisinde oynadı.

Barış Atay, 8 Mart 2013 tarihinde oyuncu ve yönetmen yardımcısı Beste Sultan Kasapoğulları ile evlenmiştir.

17 Nisan 2015 tarihinde vizyona giren "Eksik" adlı sinema filminin yönetmenliğini Barış Atay yaparken, aynı zamanda oyuncu olarak da görev almıştır. Diğer rollerde Nur Sürer, Özgür Emre Yıldırım, Toprak Sağlam, Uğur Polat, Şebnem Sönmez, Sarp Akkaya oynamıştır.

EĞİTİM HAYATI

18 yaşında iken 1999 yılında üniversitede okumak için Adana'ya gitti. Ve kazandığı, Çukurova Üniversitesi Biyoloji bölümünde okumaya başlamıştır. Okulun son yılında fikir değiştirerek okulu bırakmış ve İstanbul'a giderek, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümü sınavlarını geçmiş, böylece öğrenimine burada devam etmiştir. Bu üniversitenin tiyatro bölümünden 2004 yılında mezun olmuştur. 2011 yılında Kadir Has Üniversitesi Sinema-Tv bölümü yüksek lisans öğrencisi olmuştur.

SAFFET ROLÜ İLE TANINDI

Arka Sıradakiler dizisindeki 'Saffet' rolüyle ünlendi. Ardından 2011 yılında Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazdığı 'Hayat Devam Ediyor' dizisinde oynadı. Barış Atay, 8 Mart 2013 tarihinde oyuncu ve yönetmen yardımcısı Beste Sultan Kasapoğulları ile evlenmiştir17 Nisan 2015 tarihinde vizyona giren "Eksik" adlı sinema filminin yönetmenliğini Barış Atay yaparken, aynı zamanda oyuncu olarak da görev almıştır. Diğer rollerde Nur Sürer, Özgür Emre Yıldırım, Toprak Sağlam, Uğur Polat, Şebnem Sönmez, Sarp Akkaya oynamıştır.

Tiyatro Oyunları :

2013 - Kırmızı Yorgunları, Emek Sahnesi
2011 - Görünmeyen, Tiyatro Karnaval
2009 - Istibdat Kumpanyası, Uğur Saatçi - Yeditepe Üniversitesi, İBŞT 24. Genç Günler
2009 - Schweyk, Yeditepe Üniversitesi
2008 - Zengin Mutfağı. Vasıf Öngören- Yeditepe Üniversitesi, İBŞT 23. Genç Günler
2007 - Bir Anarşistin Kaza sonucu Ölümü, Yeditepe Üniversitesi
2007 - Ada, ODDÜ Tiyatro Şenliği
2007 - Ekmek İşçileri, Sanat İşçiliği Tiyatrosu
2005 - Çehov'dan 4 kısa oyun- Mevsimlerden Tiyatro, Yazar Anton Çehov – Antakya Kültür Şenliği
2005 - Finalde Shakespeare - Mevsimlerden Tiyatro, Ege Üniversitesi Tiyatro Festivali

Film ve dizileri:

2015 - Eksik (Sinema Filmi)2015 - Eksik (Deniz) (Sinema Filmi)
2012 - Güzel Günler Göreceğiz (Film)
2012 - Şubat (Konuk oyuncu) (dizi)
2011 - 2012 - Hayat Devam Ediyor (dizi)
2007 - 2011 - Arka Sıradakiler (dizi)
2007 - Zincirbozan (Film)
2006 - Hacı (dizi)
2006 - Kabuk (Film)
2006 - Şöhret (dizi)
2002 - Aşk ve Gurur (dizi)
alıntı

Ney Göre vatan Hainidir.

Askeri Bilgileri Amerika Ve İsraile``mı Sattı:

Hoca Efendi İçin Beraber mı Yurüdük Biz Bu Yağmurlardami Dedi.

Hoca Efendi ye Biat mı Etti.

Neye Yada Nasıl Vatan Haini Bu Konuda Acıklama Yaparsan Bende Bir Dahaki Postumda Vatan Haini Diyecem.

Kendinizden Olmayan Kendiniz Gibi Düşünmeyen İnsanlara Vatan Haini Demek Kolayınıza Gidiyor. Şimdi Sende Benim Gibi Düşünmediğin İçin Bende Sana Vatan Hainimi Demem Lazım

Vatan Haini Kimlere Denir Önce Onu Düşün. Vatan Haini Dediğin Kişi Vatandaşın Oyları İle Seçilmiş Bir Milletvekilidir. Kusura Bakma Bizim Milletimiz Vatan Hainlerine Oy Vermez.

Ney Göre vatan Hainidir.

Askeri Bilgileri Amerika Ve İsraile``mı Sattı:

Hoca Efendi İçin Beraber mı Yurüdük Biz Bu Yağmurlardami Dedi.

Hoca Efendi ye Biat mı Etti.

Neye Yada Nasıl Vatan Haini Bu Konuda Acıklama Yaparsan Bende Bir Dahaki Postumda Vatan Haini Diyecem.

Kendinizden Olmayan Kendiniz Gibi Düşünmeyen İnsanlara Vatan Haini Demek Kolayınıza Gidiyor. Şimdi Sende Benim Gibi Düşünmediğin İçin Bende Sana Vatan Hainimi Demem Lazım

Vatan Haini Kimlere Denir Önce Onu Düşün. Vatan Haini Dediğin Kişi Vatandaşın Oyları İle Seçilmiş Bir Milletvekilidir. Kusura Bakma Bizim Milletimiz Vatan Hainlerine Oy Vermez.

Hdpkk oylarıyla meclise girdi bu adam, kime ne anlatıyorsun sen ne İsrail i ne Amerika sı

Her HDP`li PKK``lı Değildir. Söylemlerine Dikkat Edersen İyi Edersin.. Bir Dönemler FETÖ ye Kaynak Ayıran FETÖ İçin Yurtdısı okul Acılıslarına Katılanlar Ve FETÖ iÇİN Dön Gel Artık Bitsin Bu Hasretlik Diyen AKP``liler Vardı. Bunlardan Bir Tanesi Recep Tayyip Erdoğan Bir Tanesi Bülent Arınç Bankasya Açılısını Bizzat Abdullah Gül İdi. Şimdi O Dönem Yanyana Durduğunuz Adama Bugun Terörist Diyorsunuz. Şimdi Sana Soruyorum Ergenekon da Balyoz da İzmir Casusluk Olayında Ceza Alanlar mı Terörist Yoksa O Cezalar Yüzünde Hayatlarına Son Veren Ali tatar Kuddusi Okur mu Yada Fetö mü Terörist. ? Ergenekon Savcısına Zırhlı Aracını Verip Ben Bu Davanın Hakimiyim Diyen RECEP TAYYİP ERDOĞAN Şimdi Sen Dahil Milyonlarca Kişinin Gözünün İçine Bakarak Kandırıldım Diyor. Ayrıca Bir Dönemde FETÖ ye Milletvekli Kontenjanıda Verende ERDOĞAN IDI .
anWby2.jpg

Şimdi Her Akp`li Fetö cü Değil Diyorsan Bilmeni İsterimki Her HDP`lide Terörist Değildir. Bununla Beraber Eğer Vatan Haini Arıyorsanız Batman ın SASON iLÇE BELEDİYE başkanı Akpli Muzaffer Aslan``a Bak. Hakkari Yüksekova Esendere Belde beledıye baskanına BAK. Aradiğin Pkk`lılar Akp iÇİNDE Ama Diyorum Yine Her HDP`li Eğer Terörist İSE Pkk ise Kusura bakma Birazda Kendine Bak..

Tayyip Yapti

Hdpkk oylarıyla meclise girdi bu adam, kime ne anlatıyorsun sen ne İsrail i ne Amerika sı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Her HDP`li PKK``lı Değildir. Söylemlerine Dikkat Edersen İyi Edersin.. Bir Dönemler FETÖ ye Kaynak Ayıran FETÖ İçin Yurtdısı okul Acılıslarına Katılanlar Ve FETÖ iÇİN Dön Gel Artık Bitsin Bu Hasretlik Diyen AKP``liler Vardı. Bunlardan Bir Tanesi Recep Tayyip Erdoğan Bir Tanesi Bülent Arınç Bankasya Açılısını Bizzat Abdullah Gül İdi. Şimdi O Dönem Yanyana Durduğunuz Adama Bugun Terörist Diyorsunuz. Şimdi Sana Soruyorum Ergenekon da Balyoz da İzmir Casusluk Olayında Ceza Alanlar mı Terörist Yoksa O Cezalar Yüzünde Hayatlarına Son Veren Ali tatar Kuddusi Okur mu Yada Fetö mü Terörist. ? Ergenekon Savcısına Zırhlı Aracını Verip Ben Bu Davanın Hakimiyim Diyen RECEP TAYYİP ERDOĞAN Şimdi Sen Dahil Milyonlarca Kişinin Gözünün İçine Bakarak Kandırıldım Diyor. Ayrıca Bir Dönemde FETÖ ye Milletvekli Kontenjanıda Verende ERDOĞAN IDI .
anWby2.jpg

Şimdi Her Akp`li Fetö cü Değil Diyorsan Bilmeni İsterimki Her HDP`lide Terörist Değildir. Bununla Beraber Eğer Vatan Haini Arıyorsanız Batman ın SASON iLÇE BELEDİYE başkanı Akpli Muzaffer Aslan``a Bak. Hakkari Yüksekova Esendere Belde beledıye baskanına BAK. Aradiğin Pkk`lılar Akp iÇİNDE Ama Diyorum Yine Her HDP`li Eğer Terörist İSE Pkk ise Kusura bakma Birazda Kendine Bak..

Tayyip Yapti

Evet bu memlekette her hdpye oy atan teroristtir. Babamda atsa teroristtir anamda atsa teroristtir. Feto da teroristtir. 17-25 araliktan beri Tayyip Erdogan tek basina mucadele ediyor hala daha ediyor. Agziniza dolamissiniz yok o belediyeye bak yok bu belediyeye bak secim zamani gorduk biz kimin 3 bize 1 onlara verin dedigini. Bence ak parti ile hdpyi yan yana anmayin ki zararli siz cikarsiniz. tayyip erdogan dusmanligi hdp sevicisi yapmis sizleri.

Hoşgeldin Sevgili Domain

Epey Zaman Oldu Seninle Siyaset Konuşmayali. ( Bu Arada Ben BuYuCu )

Peki Madem FETÖ İle Mücadele Edilecekdi Neden 17/25 Aralıkı Bekledi Recep Başkanınız. 17/25 Aralıkdan Önce Mücadele Etmedi. Bu Adam Terörist idi Madem Neden onun İçin Gözyası Doktu ? Neden Ne İstedinizde Vermedık Dedi. Madem Bu Kadar Bilgilisin Peki Ne İstedide verdiniz Fetöye

TERÖRİST İLE İŞBİRLİĞİ YAPANDA TERÖRİST
Senin Söylemin :)

Ama Sen Ve Senin Gibiler FETÖ`nun İçtiği Bir Kaşık Çorbada Şifa Bulmak İçin Önünden Diz Çöktünüz. O Kadar Vatanseverin Günahını Almak İçin Emine Ağlarken Bülent Arınc ile Beraber Mndil Pecete Vermek İçin Sıraya Girdiniz. Bizler FETÖ İçin Kahrolsun Derken Sizler Hocaefendi Diyordunuz. Göz Yaşı Dökuyordunuz. Tarıh Sayfaları Sizin Adınızı Söyluyor. Şimdi Gelelim Pkk Olayına.

Eğer Dolmabahce Toplantısı Acıklanırsa Kimin Pkk ile işbirliği yaptiği Acıklığa Kavusacak. Bununla Beraber Ankara da Abdi İpekci Parkında Memur İşçi Sendikalar Eylem yaparken Onlara Tazıklı Su Atan Bu Hukumet Aynı Zamanda Haburda Gecen PKK- YPG Teröristlerine Zafer İşareti YapiyıorduDavul zurna calıp halay cekıyordunuz beraber. . Tunceli`Mazgirt ilcesıne Elektrık Yollamayan Hukumet Pkk`liların Ayağina Bu Devletin Hakımını Savcısını Yolladı. Bu Kadar Vatan Sever Olduğunuzu Görünce Emin Ol Mekke ye Yüruyerek Gidip Hem Sizin Adınıza Hemde Kendı Adıma TÖVBE edesim var :) Doğu Ve Güneydoğu da TÜRKİYE CUMHURİYETİ yazan Tabelalar Kimlerin İşbirliği Sonucu Kaldırıldı. Okullarda Okutulan Andımız Neden Kımlerle işbirliği Yapilarak Kaldırıldı.. Kendi Oğlunu Askere Göndermeyen Recep Tayyip Erdoğan Değil miydı Doğu ve Güneydoğuda Şehit Düşen Askerler İçin Onlar Şehit Değil Kelle Diyen. Üç- Beş Mehmecik Öldü Diye Meclisi Toplamadınız Ama Şiwan Perwer İbrahim Tatlises Mesut Barzani Ve Tayyip Erdoğan İçin Bütün Teröristleri Diyarbakır Meydanına Topladınız. Daha gecen secımde Anadolu ajansında pkk haın bası apo nun kardesı osman ocalan okumadımı APO nun mektubunu ?
Önceden Meğri Megri Diyordunuz Şimdi Yaylalar Diyorsunuz. Şimdiki Şarkınız Mehter Marsı .) Bu Adam Yıllar Önce Gördü fetö nun ıc yuzunu ama o dunya Liderınız görmedi taki Kendı ayağina sıkana kadar.

Evet bu memlekette her hdpye oy atan teroristtir. Babamda atsa teroristtir anamda atsa teroristtir. Feto da teroristtir. 17-25 araliktan beri Tayyip Erdogan tek basina mucadele ediyor hala daha ediyor. Agziniza dolamissiniz yok o belediyeye bak yok bu belediyeye bak secim zamani gorduk biz kimin 3 bize 1 onlara verin dedigini. Bence ak parti ile hdpyi yan yana anmayin ki zararli siz cikarsiniz. tayyip erdogan dusmanligi hdp sevicisi yapmis sizleri.

Hoşgeldin Sevgili Domain

Epey Zaman Oldu Seninle Siyaset Konuşmayali. ( Bu Arada Ben BuYuCu )

Peki Madem FETÖ İle Mücadele Edilecekdi Neden 17/25 Aralıkı Bekledi Recep Başkanınız. 17/25 Aralıkdan Önce Mücadele Etmedi. Bu Adam Terörist idi Madem Neden onun İçin Gözyası Doktu ? Neden Ne İstedinizde Vermedık Dedi. Madem Bu Kadar Bilgilisin Peki Ne İstedide verdiniz Fetöye

Senin Söylemin :)

Ama Sen Ve Senin Gibiler FETÖ`nun İçtiği Bir Kaşık Çorbada Şifa Bulmak İçin Önünden Diz Çöktünüz. O Kadar Vatanseverin Günahını Almak İçin Emine Ağlarken Bülent Arınc ile Beraber Mndil Pecete Vermek İçin Sıraya Girdiniz. Bizler FETÖ İçin Kahrolsun Derken Sizler Hocaefendi Diyordunuz. Göz Yaşı Dökuyordunuz. Tarıh Sayfaları Sizin Adınızı Söyluyor. Şimdi Gelelim Pkk Olayına.

Eğer Dolmabahce Toplantısı Acıklanırsa Kimin Pkk ile işbirliği yaptiği Acıklığa Kavusacak. Bununla Beraber Ankara da Abdi İpekci Parkında Memur İşçi Sendikalar Eylem yaparken Onlara Tazıklı Su Atan Bu Hukumet Aynı Zamanda Haburda Gecen PKK- YPG Teröristlerine Zafer İşareti YapiyıorduDavul zurna calıp halay cekıyordunuz beraber. . Tunceli`Mazgirt ilcesıne Elektrık Yollamayan Hukumet Pkk`liların Ayağina Bu Devletin Hakımını Savcısını Yolladı. Bu Kadar Vatan Sever Olduğunuzu Görünce Emin Ol Mekke ye Yüruyerek Gidip Hem Sizin Adınıza Hemde Kendı Adıma TÖVBE edesim var :) Doğu Ve Güneydoğu da TÜRKİYE CUMHURİYETİ yazan Tabelalar Kimlerin İşbirliği Sonucu Kaldırıldı. Okullarda Okutulan Andımız Neden Kımlerle işbirliği Yapilarak Kaldırıldı.. Kendi Oğlunu Askere Göndermeyen Recep Tayyip Erdoğan Değil miydı Doğu ve Güneydoğuda Şehit Düşen Askerler İçin Onlar Şehit Değil Kelle Diyen. Üç- Beş Mehmecik Öldü Diye Meclisi Toplamadınız Ama Şiwan Perwer İbrahim Tatlises Mesut Barzani Ve Tayyip Erdoğan İçin Bütün Teröristleri Diyarbakır Meydanına Topladınız. Daha gecen secımde Anadolu ajansında pkk haın bası apo nun kardesı osman ocalan okumadımı APO nun mektubunu ?
Önceden Meğri Megri Diyordunuz Şimdi Yaylalar Diyorsunuz. Şimdiki Şarkınız Mehter Marsı .) Bu Adam Yıllar Önce Gördü fetö nun ıc yuzunu ama o dunya Liderınız görmedi taki Kendı ayağina sıkana kadar.

Oncelikle suna aciklik getireyim ben hic bir zaman fetocu olmadim okudugum okulda gittigim dershanede fetoyle bagi olmayan bir dersaneydi. Sana burda bunlarin nedenini anlatsam ya anlamayacaksin yada inanmayacaksin da kissadan geceyim. Tayyip Erdogan fetonunda ne oldugunu biliyordu ama rahmetli Erbakan hoca gibi sonu ayni olmasin diye ses etmiyordu. En guclu olacagi zamani bekliyordu zamaninda taklar sincanda hocaya darbe tehditi verirken halk arkasinda duramiyordu durmadida. Unutma lider tasin ardina siginirsa millet saklanacak yer arar. Erdoganda ulke ekonomik olarak askeri olarak gelisme surecindeyken cokda ses etmedi bunlara ama ak parti icindeki bazi kriptolar kademelere doldurdular bunlari bunda senle hem fikirim. Ve suan zaten cogu da ak parti bunyesinde degil hepsi saf disi kaldilar yetmedi parti kurdular zaten:) oyle don hocam diye aglayanda Tayyip Erdogan degildi. Eger feto bu ulkeye o tarihte donseydi ucaktan iner inmez paketlenecekti ama olmadi gelmedi. Feto bu ulkeye 2002 de girmedi 1978 den beri var. Malesef ki Turkiye de iktidar olmak once abdnin sonra da bu p’cin elinden geciyordu. Sincan’da tanklari yurutup Erbakan hocayi basbakanliktan edenler de bu zihniyetti. Tayyip Erdogan rahmetli hocanin hep yaninda oldugu icin bunlari cok iyi biliyordu ona gore hareket etti. Gelelim megri muhabbetine. Evet o surec yanlis yonetildi bunu Tayyip Erdogan da itiraf ediyor. Bende soyluyorum tamamen yanlisti. Ama her kurtun pkkli olmadigi icin ve kurtlerin de yillarca bizi asimile ettiniz dusuncesinden kurtulmak icin cozum sureci diye birsey yapildi he yanlisi dogrusu tartisilir fikir olarak dogru uygulama olarak yanlisti bi surecti.
Bugun muhalif kanada bakildiginda ister kabul edin ister etmeyin hdpnin can simidi olan bi ana muhalefet var. Secim kampanyalarini beraber yuruttulet zaten hdpli vekilin birisinij mecliste beyler o siralarda hdp oylariyla oturuyosunuz dediginide unutmamak lazim. Ve hala bu ulkenin ana muhalefet lideri demirtasi tahliye edin diyor. Mektup olayina gelince de bundan Tayyip Erdogan’in haberi yoktu bazi mkyk uyeleri kendi koltuklarini korumak icin trt de yapmis oldugu siyasi bi hareketti ki olmamasi lazimdi.
Bu arada ben her zaman soylerim hdp = pkk oy atanda terorist bundan bu kadar zul duyma ayrica her zamanda siyaset yapariz senle saygi olsun yeter :)

Son düzenleme:
Ben Siyaseti Edepli Yaparım Merak Etme Ama Aynı Saygıyı Sendende Beklerim Umarım Anladın. Seninle Birtek Konuda Hem Fikiriz FETÖ Ülkeye 2002 den
Önce Girdi. Bu Tespitde Haklısın :) Ben Sana Sormadım Hangi Okulda Okuduğunu Yada Hangi Dershaneye Gittiğini Sen Anlattın. Erdoğan Sonu ERBAKAN gİBİ OLMASIN dİYE Ses Etmedi Diyorsun Onda Yanılıyorsun Bilal`in Paralar Sıfırlanacak Diye Kıyameti Kopardı ERDOĞAN . Ne Zamanki Bakti Taş Ayağina Geldi Erdoğan Yandım Anam Dedi. Daha
ERGENEKON Savcısı Zekerriya öz için Zırhlı Aracını Verdı Bu Davanın Takıpcisiyım Dedı. Madem ERDOĞAN o Kadar Davayı Takip Ediyor Bir Hakim Bir Savcı Olarak
Neden 17/25 Aralıka Kadar Etmedide ondan Sonra Etmeye Başladı. Ne İstedilerde FETÖ ye Verdi. Bak Cemaate Kontenjandan 20 Milletvekili Verildiğini O Dönem ERDOĞAN da
Söyledi Demek Hersey Anlasmalıydı.ERDOĞAN Cemaate Destek Oldu . Cemaatde Erdoğan a Kaynak Ayırdı.

Bende Kürdüm Unutma Gecenlerde Bir Postumda Belirtdim Yine Belirtiyorum Kim Bu Vatanın Ekmeğini Yer Suyunu İçer Kim Bu Vatana İhanet Eder Ermeni Tohumudur Ben Şahsen Kürtlerin Asimile Edildiğine İnanmıyorum. Sadece Ülkeye Gelen Siyasi İktidarlar Kürtleri Kullandı. Örnek Olarak ERDOĞAN gibi Diyarbakır da Megri Megri Dediler Ankara da Yaylalar Türküsünü Söylediler :) Bugun Sadece ANA MUHALEFET Değil AKP İçindede Var Demirtas Tahliye Edilsin Diyenler.

https://www.youtube.com/watch?v=Zgd1rbNKTH0

Şimdi Ülkede Adalet Var Kanun Var Diyoruz. Kanun AKP için Var. Emin Ol Bir Gecede Kanun Çıkarma Hızı Akp Hükümetinde oldu. unutma Adalet Bu Ülkede Herkes İçin Gecerli Muhür Bozmak kacakcılık bankacılık kanununa Aykırıcılık gibi suclardan bütün herkes yargılanmalı Şimdi Pkk olayıan gelelim Ceylanpınar da pkk lılar Dıyorkı Askerle biz çatıstık ERDOĞAN DİYORKI hayır pkk vurmadı. Dunya Tarihınde TERÖRİST`lere Destek olan Bir lidere sahipsiniz. Adınıda Dunya lideri koydunuz. PYD esbaskanı müslüm sarı yı Ankara da ypg Bayraği ile karsıladınız Türkiye cumhuriyetı tabelasını kaldırdınız işin İçine FETÖ`yü Soktunuz. 2014, Secımlerınde Trafoya Kedileri Soktunuz . 2019 Secimlerinde FETÖ``yü Soktunuz. faiz haram Dediniz ALİ BABACAN`ı Ekonomi Bakanı Sonradan Faizci Yaptınız. Kendınızden Olanları Zengin Yaptınız Rantcı Yaptınız Sizden Olmayanları Terörist FETÖ``cü Vatan Haini Yaptınız. Bakara Süresi ile Dalga Gectınız BAKARA mı MAKARA mı Dediniz Saraylarda şatafatlı İftar Yemeği vermeden Vazgecmedınız. ALLAH tan Korkuyoruz Dediniz Ama ERDOĞAN``a Dokunmak İbadetdir Demekden Utanmadınız. . İstanbul da esenler camısını yıktınız Ama ERDOĞAN Için hergün 2 rekat şükür Namazı Kılmadan Duramadınız. Malatya da Cami alanı olan araziyı Hollandalı şirkete AWM olması için 52 500 tl satıp ERDOĞAN``I 2. Peygamber yaptınız. Eğer Bak Bunlar Ağir Olduysa Emin Ol Dahası VAR. Kısacası Şoyle Erdoğan,a Taptiğiniz Kadar Bu Ülkenin Bayrağina Toprağina Birlik Beraberliğine Değer Verseydiniz Ülke Bu Halde olmazdı. Bugun ERDOĞAN Deseki haydi Gidiyoruz Derse Olimpiyat yarişmasına Katılıyormus gibi Ne Tarafa kosacanız Belli Değil. ERDOĞAN Dan Korktuğunuz kadar ALLAH dan Korksanız kafanızı Kaldırır bakarsınız Nereye Koşuyoruz Diye. ERBAKAN Hoca Demişken Hoca Bile derdi ERDOĞAN için İsrail Uşaği Diye . Dünya Lideri Dediğin Adam ABD`nin Postacısı Oldu Sanki Koskoca TÜRKİYE de kargo yada postahane Yok. Mektup Taşiyorsunuz. ABD ye Mektup Taşiyacanıza Gidin Yolu Olmayan köylerdeki Cocukları Okullarına Tasıyın. Sana FETÖ`cü Demiyorum Ama Şunu Açık Ve Net Diyorum . Kim Bu ülkede Menfaatleri Uğruna Terör Örgütlerine Destek olduysa Ve Kim Onların nemalanmasına Destek olduysa ve Kim Cemaatin Destek Verdiği Kişilere Oy Verdiyse Benimde Nazarımda O Kişi Terorıstdır. Sende Bu kadar Zul Duyma :)
Son olarak fetö için ERDOĞAN Ağlamadı Emine Ağladı Bu KONUDA Senden özür Dilerim.

https://www.youtube.com/watch?v=j2Rz4m0FyV0

Oncelikle suna aciklik getireyim ben hic bir zaman fetocu olmadim okudugum okulda gittigim dershanede fetoyle bagi olmayan bir dersaneydi. Sana burda bunlarin nedenini anlatsam ya anlamayacaksin yada inanmayacaksin da kissadan geceyim. Tayyip Erdogan fetonunda ne oldugunu biliyordu ama rahmetli Erbakan hoca gibi sonu ayni olmasin diye ses etmiyordu. Edemiyordu da daha dorusu. Feto bu ulkeye 2002 de girmedi 1978 den beri var. Malesef ki Turkiye de iktidar olmak once abdnin sonra da bu p’cin elinden geciyordu. Sincan’da tanklari yurutup Erbakan hocayi basbakanliktan edenler de bu zihniyetti. Tayyip Erdogan rahmetli hocanin hep yaninda oldugu icin bunlari cok iyi biliyordu ona gore hareket etti. Gelelim megri muhabbetine. Evet o surec yanlis yonetildi bunu Tayyip Erdogan da itiraf ediyor. Bende soyluyorum tamamen yanlisti. Ama her kurtun pkkli olmadigi icin ve kurtlerin de yillarca bizi asimile ettiniz dusuncesinden kurtulmak icin cozum sureci diye birsey yapildi he yanlisi dogrusu tartisilir fikir olarak dogru uygulama olarak yanlisti bi surecti.
Bugun muhalif kanada bakildiginda ister kabul edin ister etmeyin hdpnin can simidi olan bi ana muhalefet var. Secim kampanyalarini beraber yuruttulet zaten hdpli vekilin birisinij mecliste beyler o siralarda hdp oylariyla oturuyosunuz dediginide unutmamak lazim. Ve hala bu ulkenin ana muhalefet lideri demirtasi tahliye edin diyor. Mektup olayina gelince de bundan Tayyip Erdogan’in haberi yoktu bazi mkyk uyeleri kendi koltuklarini korumak icin trt de yapmis oldugu siyasi bi hareketti ki olmamasi lazimdi.
Bu arada ben her zaman soylerim hdp = pkk oy atanda terorist bundan bu kadar zul duyma ayrica her zamanda siyaset yapariz senle saygi olsun yeter :)

Ben Siyaseti Edepli Yaparım Merak Etme Ama Aynı Saygıyı Sendende Beklerim Umarım Anladın. Seninle Birtek Konuda Hem Fikiriz FETÖ Ülkeye 2002 den
Önce Girdi. Bu Tespitde Haklısın :) Ben Sana Sormadım Hangi Okulda Okuduğunu Yada Hangi Dershaneye Gittiğini Sen Anlattın. Erdoğan Sonu ERBAKAN gİBİ OLMASIN dİYE Ses Etmedi Diyorsun Onda Yanılıyorsun Bilal`in Paralar Sıfırlanacak Diye Kıyameti Kopardı ERDOĞAN . Ne Zamanki Bakti Taş Ayağina Geldi Erdoğan Yandım Anam Dedi. Daha
ERGENEKON Savcısı Zekerriya öz için Zırhlı Aracını Verdı Bu Davanın Takıpcisiyım Dedı. Madem ERDOĞAN o Kadar Davayı Takip Ediyor Bir Hakim Bir Savcı Olarak
Neden 17/25 Aralıka Kadar Etmedide ondan Sonra Etmeye Başladı. Ne İstedilerde FETÖ ye Verdi. Bak Cemaate Kontenjandan 20 Milletvekili Verildiğini O Dönem ERDOĞAN da
Söyledi Demek Hersey Anlasmalıydı.ERDOĞAN Cemaate Destek Oldu . Cemaatde Erdoğan a Kaynak Ayırdı.

Bende Kürdüm Unutma Gecenlerde Bir Postumda Belirtdim Yine Belirtiyorum Kim Bu Vatanın Ekmeğini Yer Suyunu İçer Kim Bu Vatana İhanet Eder Ermeni Tohumudur Ben Şahsen Kürtlerin Asimile Edildiğine İnanmıyorum. Sadece Ülkeye Gelen Siyasi İktidarlar Kürtleri Kullandı. Örnek Olarak ERDOĞAN gibi Diyarbakır da Megri Megri Dediler Ankara da Yaylalar Türküsünü Söylediler :) Bugun Sadece ANA MUHALEFET Değil AKP İçindede Var Demirtas Tahliye Edilsin Diyenler.

https://www.youtube.com/watch?v=Zgd1rbNKTH0

Şimdi Ülkede Adalet Var Kanun Var Diyoruz. Kanun AKP için Var. Emin Ol Bir Gecede Kanun Çıkarma Hızı Akp Hükümetinde oldu. unutma Adalet Bu Ülkede Herkes İçin Gecerli Muhür Bozmak kacakcılık bankacılık kanununa Aykırıcılık gibi suclardan bütün herkes yargılanmalı Şimdi Pkk olayıan gelelim Ceylanpınar da pkk lılar Dıyorkı Askerle biz çatıstık ERDOĞAN DİYORKI hayır pkk vurmadı. Dunya Tarihınde TERÖRİST`lere Destek olan Bir lidere sahipsiniz. Adınıda Dunya lideri koydunuz. PYD esbaskanı müslüm sarı yı Ankara da ypg Bayraği ile karsıladınız Türkiye cumhuriyetı tabelasını kaldırdınız işin İçine FETÖ`yü Soktunuz. 2014, Secımlerınde Trafoya Kedileri Soktunuz . 2019 Secimlerinde FETÖ``yü Soktunuz. faiz haram Dediniz ALİ BABACAN`ı Ekonomi Bakanı Sonradan Faizci Yaptınız. Kendınızden Olanları Zengin Yaptınız Rantcı Yaptınız Sizden Olmayanları Terörist FETÖ``cü Vatan Haini Yaptınız. Bakara Süresi ile Dalga Gectınız BAKARA mı MAKARA mı Dediniz Saraylarda şatafatlı İftar Yemeği vermeden Vazgecmedınız. ALLAH tan Korkuyoruz Dediniz Ama ERDOĞAN``a Dokunmak İbadetdir Demekden Utanmadınız. . İstanbul da esenler camısını yıktınız Ama ERDOĞAN Için hergün 2 rekat şükür Namazı Kılmadan Duramadınız. Malatya da Cami alanı olan araziyı Hollandalı şirkete AWM olması için 52 500 tl satıp ERDOĞAN``I 2. Peygamber yaptınız. Eğer Bak Bunlar Ağir Olduysa Emin Ol Dahası VAR. Kısacası Şoyle Erdoğan,a Taptiğiniz Kadar Bu Ülkenin Bayrağina Toprağina Birlik Beraberliğine Değer Verseydiniz Ülke Bu Halde olmazdı. Bugun ERDOĞAN Deseki haydi Gidiyoruz Derse Olimpiyat yarişmasına Katılıyormus gibi Ne Tarafa kosacanız Belli Değil. ERDOĞAN Dan Korktuğunuz kadar ALLAH dan Korksanız kafanızı Kaldırır bakarsınız Nereye Koşuyoruz Diye. ERBAKAN Hoca Demişken Hoca Bile derdi ERDOĞAN için İsrail Uşaği Diye . Dünya Lideri Dediğin Adam ABD`nin Postacısı Oldu Sanki Koskoca TÜRKİYE de kargo yada postahane Yok. Mektup Taşiyorsunuz. ABD ye Mektup Taşiyacanıza Gidin Yolu Olmayan köylerdeki Cocukları Okullarına Tasıyın. Sana FETÖ`cü Demiyorum Ama Şunu Açık Ve Net Diyorum . Kim Bu ülkede Menfaatleri Uğruna Terör Örgütlerine Destek olduysa Ve Kim Onların nemalanmasına Destek olduysa ve Kim Cemaatin Destek Verdiği Kişilere Oy Verdiyse Benimde Nazarımda O Kişi Terorıstdır. Sende Bu kadar Zul Duyma :)
Son olarak fetö için ERDOĞAN Ağlamadı Emine Ağladı Bu KONUDA Senden özür Dilerim.

https://www.youtube.com/watch?v=j2Rz4m0FyV0

Ben anlatamadim herhalde sana . 17/25 araliktaki soz konusu bakanlarin hic birinin suanda dokunulmazliklari yok gidip sahis olarakta mahkemeye verebilirsin? Bilal erdoganin paralari sifirlanacak diye birsey de soz konusu degil. Don hocam gel bitsin bu hasret mevzusunuda yazdigim da acikladim sana yukarda. Pkklilar muhabbetide cozum surecinde olan yanlislardandir. Dedigim gibi fikir dogru ama uygulama yanlisti ki Tayyip Erdoganda bunu kabul etti. Yikilan camiyi konusuyorsun ama yapilan camileri konusmuyorsun. Erdogani kimse ilah yapmadi suursuz insanlarin soyledikleri bir geneli baglamaz bu ulke ataturkude peygamber ilan edenleride gordu o yuzden cok takilma bu soylemlere. Ak partinin icinde yillarca aktif siyaset yaptigim icin ak parti kulturunu de tuzugunude iyi bilirim. Erdogandan kimsenin korktugu yok lidere biat var bu hareketin lideri Recep Tayyip Erdogandir ona da bu teskilatlarin ve ak partiye gonul vermislerin sevgiside saygisida buyuktur. Cemaate 17/25 araliktan sonra kim destek verdiyse benim gozumde de teroristtir evet bugun muhalefet Tayyip Erdogan dusmanligindan ulkesini natoya Turkiyeye mudahale etmelidir diyecek kadar basitlestirdi. Dunya lideri dedigimiz adama tum dunya saygi gosteriyor. Sadece biz demiyoruz. Butun dunya bunu kabullendi siz edemediniz. Surekli cogul konustugun icin okudugum okulu soylemek zorunda kaldim. Bakara makara dersen bu ulkede solcusu devrimcisi ezandan rahatsiz olani geyi transeksueli hep karsi tarafta dururyor. Ne yapalim yani? Bizden olmayana vatan haini dedigimiz yok ama bu ulkenin ekmegini yiyip pyd ile pkk ile hdp ile is tutarsa vatan haini damgasida yer. Son secimde de gorduk figen yuksekdagin demirtasin sezai temellinin laflarini. Cozum surecinde bile ak parti bu sekilde ortak propaganda yapmadi. Suan da muzakere yok mucadele var. Ama buna engel olmaya calisanda bi muhalefet var. Bu arada unutmadan Rahmetli hocanin Erdogani elestirmesindeki en buyuk neden de Erdoganin basina kendi basina gelenlerin gelmesini istemedigidir. Bunuda erbakan hocanin bizzati yakinindaki insandan duydugumdur. Eger hoca isaret verseydi Erdoganda 9 ay sonra oturdugu yerden indirilicekti.

adamlar hala memlette fetö ile mücadele edildiğini sanıyorlar lan :ddd
kardeş, aynı maklubeye kaşık sallamış adamlarsınız siz.
hdp'ye oy verenler vatan haini de, 2010'da fetö'nün önünü iyice açan adamlara oy verenlere ne dememizi istersiniz acaba?

bkz: ne vereyim abime

harbi adamdır. konuşmaları ile yandaşları çileden çıkartmakta üstüne yok : )

Biz Seninle Bu Şekilde Anlasamacağiz İçerıklerde Alintı Yaparak Cevaplayım Sana

Ben anlatamadim herhalde sana . 17/25 araliktaki soz konusu bakanlarin hic birinin suanda dokunulmazliklari yok gidip sahis olarakta mahkemeye verebilirsin? Bilal erdoganin paralari sifirlanacak diye birsey de soz konusu degil. Don hocam gel bitsin bu hasret mevzusunuda yazdigim da acikladim sana yukarda. Pkklilar muhabbetide cozum surecinde olan yanlislardandir. Dedigim gibi fikir dogru ama uygulama yanlisti ki Tayyip Erdoganda bunu kabul etti.

yaptığınız Camiler Kapsında Siyaset Yaptiğinızıda Gördük. Mitinglerde Veya Akp progapandalarında Cami Avulularında ve Apollerınde Millete Miting Çağrısı Yaptiğinızda Doğru. O Kadar Camii Yaptınız ki Milleti Dinden İmandan Soğuttunuz. Sırf Gezi Olaylarındaki Cami İmamı Camii de İçki İçilmedi Diye Sürgün Edildi. Nedense Benim Söyledıklerım Genelı Bağliyor Ama Senin Hdp ye Oy Verenler İçin Terorıst Demen Geneli Bağlamıyor. .

Yikilan camiyi konusuyorsun ama yapilan camileri konusmuyorsun. Erdogani kimse ilah yapmadi suursuz insanlarin soyledikleri bir geneli baglamaz bu ulke ataturkude peygamber ilan edenleride gordu

o yuzden cok takilma bu soylemlere. Ak partinin icinde yillarca aktif siyaset yaptigim icin ak parti kulturunu de tuzugunude iyi bilirim. Erdogandan kimsenin korktugu yok lidere biat var bu hareketin lideri Recep Tayyip Erdogandir ona da bu teskilatlarin ve ak partiye gonul vermislerin sevgiside saygisida buyuktur.

Peki Cemaate Kim Destek Verdıyse Terorıst Dıyorsun . Peki Ondan Önce Destek Verenler Kadrolu Terörist miydı :) Bu İşin öncesi Sonrası Yok Sana Örnek pkk 40 Sene Öncede Terorist İdi Şimdide Terörist Ama Sizin Gibi Kadrolu Olmadılar. Siz Teröristleri Kadroya Aldığınız İçin Biz Alamıyoruz . Çünkü Bizim Fikrimiz Sabitdir. 17/25 Aralıkdanm Önce O Cemaate Destek olanda Terörist O Cemaatin Destek Veren partiye Oy Verende Terörist . Unutma Terorıstın Dunu Bugunu Yokdur . Mezhebi irkı Yokdur. Madem AKP Tüzüğünü Biliyorsun Bu Sözünde kime ait olduğunu bilirsin.

Cemaate 17/25 araliktan sonra kim destek verdiyse benim gozumde de teroristtir evet bugun muhalefet Tayyip Erdogan dusmanligindan ulkesini natoya Turkiyeye mudahale etmelidir diyecek kadar basitlestirdi. Dunya lideri dedigimiz adama tum dunya saygi gosteriyor. Sadece biz demiyoruz. Butun dunya bunu kabullendi siz edemediniz. Surekli cogul konustugun icin okudugum okulu soylemek zorunda kaldim. .

makara bakara diğenlerle yol arkadası idiniz . Affedersınız ama Hepiniz Aynı B*kun Lacıbertısınız. Beraber ıslandınız o Yağan yağmurlarda.
Bakara makara dersen bu ulkede solcusu devrimcisi ezandan rahatsiz olani geyi transeksueli hep karsi tarafta dururyor. Ne yapalim yani

Hala Diyorsun Bizden olmayanlara VATAN Haini Demiyoruz. Pekı Yınelıyorum Sana . Ypg`yı Kırmızı Halı İle Karşilayan TBMM de Andımızı Resmi kurumlarda TÜRKİYE CUMHURİYETİ yazan Tabelaları Yine Senin Partililerin Söylediği Söz Üzerine Söyluyorum Kedilermı Kaldırdı. Devletin hakimini Savcısını Davul zurna eşliğinde Diyarbakır a Kurulan Çadır
mahkelerıne Kim Yolladı .yahu Sizin Türkünüzde Recep Erdoğan Gibi Arabeskden öte Gitmiyor. Bak Sana Döküman Verecem İncele İstersen Yeni Kongrenizde Tüzüğe koyun Birazda daha küçülürsünüz.
AKP MKYK üyesi Orhan Miroğlu’nun
acıklaması : Sadece Hakkari'deki HDP'li kardeşlerime değil İstanbul'da, İzmir'de, Mersin'de, Adana'da yaşayan HDP'li kardeşlerime de sesleniyorum ve diyorum ki sizin bu 2 milyon oyunuza AK Parti taliptir

Bu KIsımda yavru ortağinizdan
Benzeri bir açıklama ise MHP'nin Edremit Belediye Başkan adayı Tuncay Kılıç'tan geldi. Partisinin HDP'den de oy alacağını söyleyen Kılıç, "HDP’dekiler bizimle beraber olacak, bize oy verecekler göreceksiniz. Yani bize güvenen bizim adaletimize inan her kardeşimiz bizimle beraber olacak
Şimdi HDP Akp veya MHP ye Oy Verince VATANSEVER olacakdı Sizin Nazarınızda :) Vermedi Vatan haini Oldu :) Sonrada Diyorsunuz Bizden Olmayana Vatan haını Demıyoruz. Azer bülbül soylerdi ne zaman yuzumuz gülecek diye . Siz Ne Zaman doğruları Soyleeyceksınız.:)

qALzMd.jpg

Yukardaki Resımdekı Meclis baskanvekili evet hdp ve ypg iş tutan siz değildınız buda kedilerin işi :)

Birde Buınlara Bakalım ne dersin

Sırrı Sakık HDP Muş Belediye Başkan Adayı, ağabeyi Namık Sakık AKP Muş Milletvekili aday adayı
Abdullah Zeydan 26. Dönem HDP Hakkari Milletvekili, kardeşi Rüstem Zeydan 23-25 dönem AKP Hakkari Milletvekili
Celadet Gaydalı 26. Dönem HDP Bitlis Milletvekili, kardeşi Safter Gaydalı 19-20-21. ve 22. dönem AKP Bitlis Milletvekili
Leyla Birlik 26. Dönem HDP Şırnak Milletvekili, kardeşi Rizgin Birlik ise 27. Dönem AKP Şırnak Milletvekili

Bitmedi Merak etme

Z54ldV.jpg

[
Hdp ye Oy Verenlere Terorist Dıyorsun Ama Nedense Pkk dan Destek alip AKPden aday olanlarada Hayır Diyemıyorsunuz :) Yine AKP Mardin milletvekiliniz orhan miroğlu nun acıklaması secımden önce Adaylarda AKP'lilik aramadık, HDP'li seçmene hitap edecek"
Kesin Buda FETÖ``cü idi Ama Nasıl olduysa farkına varmadınız :)

Şimdı BAK İŞİN Nedir biliyormusun. Cumhur ittifakı BALIKESİR EDREMİT BELEDIYE BASKAN ADAYI OLAN Tuncay kılıc Secim Çalişmasında Aynen ŞUNU Söylemiş

Beraber olacağız. Bu ittifakın devam edeceğine inanıyorum Tuncay Kılıç olarak. Biz artık ayrılamayız. Biz bu vatanı çok seven iki partiyiz. Ve bütün partilerin oylarına talibiz. CHP’ye düşman, kızgın, liderlerine kızgın insanlar bizimle beraber olacak. HDP’dekiler bizimle beraber olacak, bize oy verecekler göreceksiniz. Yani bize güvenen bizim adaletimize inan her kardeşimiz bizimle beraber olacak. Çünkü biz Cenabı Allah’ın yarattığı köpeklerden, kedilerden dua alıyoruz.”

Ve Bende Diyorumki İnsallah Kurban Olduğum ALLAH Duanızı Kabul Eder :D

? Bizden olmayana vatan haini dedigimiz yok ama bu ulkenin ekmegini yiyip pyd ile pkk ile hdp ile is tutarsa vatan haini damgasida yer. Son secimde de gorduk figen yuksekdagin demirtasin sezai temellinin laflarini. Cozum surecinde bile ak parti bu sekilde ortak propaganda yapmadi. Suan da muzakere yok mucadele var. Ama buna engel olmaya calisanda bi muhalefet var.

Bu arada unutmadan Rahmetli hocanin Erdogani elestirmesindeki en buyuk neden de Erdoganin basina kendi basina gelenlerin gelmesini istemedigidir. Bunuda erbakan hocanin bizzati yakinindaki insandan duydugumdur. Eger hoca isaret verseydi Erdoganda 9 ay sonra oturdugu yerden indirilicekti.

Bak dostum ben sana cozum surecinde yapilanlar yanlis diyorum sen hala cozum surecinde olanlari soyluyorsun. Evet hdpye oy atanlar teroristtir vatan hainidir ben bu lafimin ardindayim bugun sehit cenzaesine gitmezken terorist cenazesine giden insanlari bizimle bir tutamassin :) biz senle bu sekilde anlasamiyoruz bir gun gel oturalim cay corba icelim uzun uzun konusalim Esrar-ı Harabat

Geri