Barış Arduç aşka geldi: Dünyanın en hoş kadınıyla beraberim

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
"Deliha" filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Gupse Özay ile Barış Arduç, 2020'de dünyaevine girmişti. Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşayan ünlü çiftten Arduç, eşi için söylediği aşk dolu sözlerle gündem oldu.

"Deliha" filminin setindeki arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen Barış Arduç ve Gupse Özay çifti, altı yıllık birlikteliklerini Temmuz 2020'de Çeşme'de nikah masasına taşımıştı.

Mutlu birliktelikleri süren Gupse Özay ve Arduç, 2022 yılında ilk kez anne-baba olmuştu. Oyuncu çift, kızlarına Jan Asya adını vermişti.

Dün akşam marka yüzü olduğu firmanın davetinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Barış Arduç, soruları yanıtladı.

"YAKIŞIKLILIK AVANTAJ"

Bir basın mensubunun yakışıklılığın avantaj olup olmadığı sorusuna yanıt veren Arduç, "Tabi ki bir avantaj. Adıyla müsemma... Ama kendi mesleğinize yeterince mesai harcamadığınız sürece o çok gelip geçici bir avantaj olarak kalır" dedi.

Bunun üzerine başka bir muhabirin "Yakışıklılığınızın dezavantajını daha çok Gupse Özay görüyordur" demesi üzerine de ünlü oyuncu şöyle dedi:

"Esasında ben dünyanın en hoş kadınıyla beraberim"

Kaynak

LwbFTmMIPUO2VaGeGu4xnQ.jpg
640xauto.jpg

Bu balış lomantik komedi dizilerinde filan mı oynuyor bilmediğimden soruyorum jön olmaz bundan ama salak âşık olur fakat o da tam olmaz meselam hatem daha çekici bi' herif bundan, bunları kim ünlü ediyo ya.

aaaa gupse, bayılırım böyle manyak karılara, gupse çok hoş bir kadın, benim izmirli bir arkadaşım var aynı gupse ye benziyo, bu yaz inş bana ciyer ısmarlicak çünkü ısmarlamalı sözü var.

mücerrret neredesin gözün köri, kestane şekerimi yolla.

@Mastor,

Barış'ın hiçbir dizi ya da filmini izlemediğim için oyunculuğu hakkında da hiçbir fikrim yok ancak tiyatro eğitimi varmış.

bu adam mesleğinde dev başarılara bile imza atsa ''başarılarınız hepimizi gururlandırdı ama yakışıklılığınızın zorluğunu gupse hanım yaşıyor'' derler, öyle salak bi magazin sistemi. adam yıllardır ülkeyi karısını çok sevdiğine ikna etmeye çalışıyor çünkü bizim barbaralar ve henry'lerle dolu ülkemiz bir türlü yakışıklı bir erkeğin kendilerine göre çirkin bir kadını seveceğini kabul edemiyor. içinden küfür ettiğine eminim... ben ederdim. yallah günlüklerinize ağlayın. seviyorlar işte ama sizi sevmeyecekler... siz sevilenleri izleyeceksiniz böyle. kekolar sizi. AY NEYSE SABAH SABAH.

bu adam mesleğinde dev başarılara bile imza atsa ''başarılarınız hepimizi gururlandırdı ama yakışıklılığınızın zorluğunu gupse hanım yaşıyor'' derler, öyle salak bi magazin sistemi. adam yıllardır ülkeyi karısını çok sevdiğine ikna etmeye çalışıyor çünkü bizim barbaralar ve henry'lerle dolu ülkemiz bir türlü yakışıklı bir erkeğin kendilerine göre çirkin bir kadını seveceğini kabul edemiyor. içinden küfür ettiğine eminim... ben ederdim. yallah günlüklerinize ağlayın. seviyorlar işte ama sizi sevmeyecekler... siz sevilenleri izleyeceksiniz böyle. kekolar sizi. AY NEYSE SABAH SABAH.
Forumda yüzlerce defa yazdım ve bilimsel olarak güzel - çirkin ayrımı yoktur, insanları birbirine yaklaştıran biyolojik çekimdir ve sonrasında da aşk hormonları devreye girer.

Bu örnekte de arada biyolojik çekim oluştuğu için Barış için eşi dünyanın en güzel kadınlarından birisi ve başkaları bu çekimi istese de algılayamaz, ikisine özeldir.

Forumda yüzlerce defa yazdım ve bilimsel olarak güzel - çirkin ayrımı yoktur, insanları birbirine yaklaştıran biyolojik çekimdir ve sonrasında da aşk hormonları devreye girer.

Bu örnekte de arada biyolojik çekim oluştuğu için Barış için eşi dünyanın en güzel kadınlarından birisi ve başkaları bu çekimi istese de algılayamaz, ikisine özeldir.
yani buradan çirkinlere bir umut olarak bilime güvenmelerini aşılayabiliriz... leftyciğim anlatamazsın bunlara, bunlar sevgiden, çekimden anlamazlar. bir insanı ona bağlayan şeyin güzelliği ya da yakışıklılığı olmadığını anlamaları imkansız. öyle olsaydı adriana lima şaşı kocası tarafından mı aldatılırdı arkadaşlar akıl var mantık var... günaha sokuyorsunuz beni cuma cuma...

yani buradan çirkinlere bir umut olarak bilime güvenmelerini aşılayabiliriz... leftyciğim anlatamazsın bunlara, bunlar sevgiden, çekimden anlamazlar. bir insanı ona bağlayan şeyin güzelliği ya da yakışıklılığı olmadığını anlamaları imkansız. öyle olsaydı adriana lima şaşı kocası tarafından mı aldatılırdı arkadaşlar akıl var mantık var... günaha sokuyorsunuz beni cuma cuma...
Çekicilik ile güzel / çirkin aynı anlama gelmiyor. Bir insan çok güzel / yakışıklı olmasa bile çekici olabilir.

Biyolojik çekim ise kişiler arası oluşur ve yine güzel / çirkin / genç / yaşlı ayrımı yapmaz. Bu kavramları toplumlar belirliyor ve her yıl da yeni standartlar çıkmaya başladı.

Yüz yüze geldiğin kişi ile aranda biyolojik çekim oluşmuyorsa ne yaparsan yap ve istersen dünyanın en güzel / yakışıklı insanı ol, o kişi için sıradan kalacaksın ve o arada karşısına bu çekimi hissedeceği biri çıkarsa doğrudan ona yönelecektir. Bu sebeple çekim olayını hafife alan eninde sonunda ya terk edilir ya da aldatılır.

Çekicilik ile güzel / çirkin aynı anlama gelmiyor. Bir insan çok güzel / yakışıklı olmasa bile çekici olabilir.

Biyolojik çekim ise kişiler arası oluşur ve yine güzel / çirkin / genç / yaşlı ayrımı yapmaz. Bu kavramları toplumlar belirliyor ve her yıl da yeni standartlar çıkmaya başladı.

Yüz yüze geldiğin kişi ile aranda biyolojik çekim oluşmuyorsa ne yaparsan yap ve istersen dünyanın en güzel / yakışıklı insanı ol, o kişi için sıradan kalacaksın ve o arada karşısına bu çekimi hissedeceği biri çıkarsa doğrudan ona yönelecektir. Bu sebeple çekim olayını hafife alan eninde sonunda ya terk edilir ya da aldatılır.
1714110755348.png
çok haklısın yine ve allah kahretsin bu çekim işini... bu kadın böyle böyle aldatıldı işte. kahvemizi adriana'ya kaldıralım bugün kızlar... <3

Sette birlikte çalışıp aşık olmak da nedir abicim. Köylü müsünüz siz. Hem bu kadın yaşlı diil mi oğlandan?

Ben kabul etmiyorum kadının büyük olduğu ilişkileri. Onaylanıyorum
Yaş farkı uçurum değilse sorun yaratmaz ancak fark büyüdükçe anlaşmaları da zorlaşıyor çünkü beklentiler değişir ayrıca biyolojik gerçekler de izin vermez.

Yine de büyük konuşma lütfen, kızın yarın iki yaş küçük biri ile evlenmeye kalkar ve sen de birbirlerini çok sevdikleri için karşı çıkamazsın.:)

arsenal'in topçusu declan rice'ın eşi için de benzer yorumlar yapılmıştı da adam söverek cevap vermişti işinize bakın diye. bir seferinde de vedat milör ve eşi benzer bi durumla karşı karşıya kalmıştı. vedat milör de, declan rice da yakışıklı adamlar değiller. neyler peki? ünlü ve popülerler. gupse normalde çirkin bir kadın değil, eşi çok yakışıklı fakat ünlü olmayan biri olsa bununla gündem olup durmazdı. onun da şanssızlığı yakışıklılığının yanında ünlü ve popüler olması. yani mevzu adamların tipinden çok ünlü ve popüler olmaları. insanlar bu tarz kişilerin etrafında manken hatlarına sahip kadınlar görmeye alışık ve öylesini göremediğinde laf edebilecek hadsizliği kendilerinde bulabiliyorlar.

arsenal'in topçusu declan rice'ın eşi için de benzer yorumlar yapılmıştı da adam söverek cevap vermişti işinize bakın diye. bir seferinde de vedat milör ve eşi benzer bi durumla karşı karşıya kalmıştı. vedat milör de, declan rice da yakışıklı adamlar değiller. neyler peki? ünlü ve popülerler. gupse normalde çirkin bir kadın değil, eşi çok yakışıklı fakat ünlü olmayan biri olsa bununla gündem olup durmazdı. onun da şanssızlığı yakışıklılığının yanında ünlü ve popüler olması. yani mevzu adamların tipinden çok ünlü ve popüler olmaları. insanlar bu tarz kişilerin etrafında manken hatlarına sahip kadınlar görmeye alışık ve öylesini göremediğinde laf edebilecek hadsizliği kendilerinde bulabiliyor.
Futbolcular için de geçerli ve hayatındaki kadın manken gibi olmak zorunda algısı yaratıyorlar oysaki her futbolcunun tercihi değil manken ya da ünlü olması.

Futbolcular için de geçerli ve hayatındaki kadın manken gibi olmak zorunda algısı yaratıyorlar oysaki her futbolcunun tercihi değil manken ya da ünlü olması.
devrim özkan gibi bir kadın gidip erebor cücesi torreira meşekalkan'la birlikte olursa o algı nasıl oluşmasın di mi ama? galatasaray nefretim nüksetti yine... tip olarak birbiriyle örtüşmeyen çiftler belli ki birbirlerinde başka şeyler bulmuşlar işte, dikkat çekmesi anlaşılabilir ama artık evlenmiş barklanmış insanlara bari abuk sabuk yorum yapmayın işte.

devrim özkan gibi bir kadın gidip erebor cücesi torreira meşekalkan'la birlikte olursa o algı nasıl oluşmasın di mi ama? galatasaray nefretim nüksetti yine... tip olarak birbiriyle örtüşmeyen çiftler belli ki birbirlerinde başka şeyler bulmuşlar işte, dikkat çekmesi anlaşılabilir ama artık evlenmiş barklanmış insanlara bari abuk sabuk yorum yapmayın işte.
Eleştirenlerin çoğu da kendi yaşamında başarısız ilişkileri olan ya yalnız tipler çünkü mutlu olmayı sürekli koşullandırıp başkalarının mutluluğuna da katlanamıyorlar.

evet kızlar uyandım… barış’ı piyasada görünür kılan da gupse’dir bu arada, eşşşeeeeek gibi sevecek bu kadını. öyle arka rollerde terlememiş bıyıklarıyla sürünürken aldı da adam etti, filmine başrol yaptı. kadınların iyileştirici gücü işte… yiyorsa en hoş kadınıyla beraberim demesin. durduk yere barış’a kurulduk adamın suçu yokken. neyse her erkek mutlaka bir kere bile olsa suçlu olmuştur, alsın payını. HAYIRLI CUMALAR…

Geri