Barış Alper Yılmaz

Konu sahibi son olarak 1015 gün önce görüldü
baris'in yuzunu ve hareketlerini (:d) televizonda yakindan gordugum an, cocukluk zamanlarimdaki yazili oldugum horon ekibimize gitti beynim flashback olarak. ayni, ama ayniiiii ekipteki erkeklere benziyor. rizeli oldugunu duyunca sonradan "aha al iste biliyordum tanidik geldigini" oldum

Çökerek hollandalıların mutluluğunu izlediği kareyi hangi fotoğrafçı yakaladıysa alnından öpmek lazım, bence turnuvanın en etkileyici anlarından biri. Hala moralim bozuk ama bence bu ekip, gerçekten bizim çocuklar. Bir dönem bütün ilgimi kaybetmiştim milli maçlara, bir yangının külünü yeniden yakıp geçtiler valla jdjd daha iyisini yapacağız, canımız sağ olsun.

Çökerek hollandalıların mutluluğunu izlediği kareyi hangi fotoğrafçı yakaladıysa alnından öpmek lazım, bence turnuvanın en etkileyici anlarından biri. Hala moralim bozuk ama bence bu ekip, gerçekten bizim çocuklar. Bir dönem bütün ilgimi kaybetmiştim milli maçlara, bir yangının külünü yeniden yakıp geçtiler valla jdjd daha iyisini yapacağız, canımız sağ olsun.
Umarım diğer senelerde görürüz Barışııı

iyi topçu olduğunu bu video ile bir kez daha ispatladı.
okuma yazması olmasa daha iyi seviyelere gelebilirdi.

Editçi tayfa kaldırdı bunun götünü. Eve 3-5 kuruş para götürmek için emekçi adamı itecek kadar saygısız. Bu hafta immobile 2 tokat daha atsın da aklı başına gelsin.

Geri