Barfi! 2012 Filmi

Konu sahibi son olarak 2404 gün önce görüldü
Barfi-2012-Hindi-Movie-Watch-Online.jpg

Barfi-20121.jpg

Yapım:2012 - Hindistan,
Tür:Dram, Gizem, Komedi,
Süre:151 dakika
Yönetmen:Anurag Basu,
Oyuncular:Priyanka Chopra, Ranbir Kapoor, Saurabh Shukla, Ileana D'Cruz , Bhola Raja Sapkota,
Senaryo:Anurag Basu,
Yapımcı:Siddharth Roy Kapur, Ronnie Screwvala

Özet
Barfi hem işitme hemde konuşma özürlü bir gençtir.. Shuriti Adında genç Bir kıza aşıktır Fakat Shuritinin ailesi onun normal Bir erkekle evlenip iyi bir mutlu hayat kurmasından yanadır… Barfi bu umutsuz aşkdan yorulmuş yepyeni bir hayata başlamıştır. Bu arada Jhilmil adında yeni bir sevgilisi de olmuştur. Fakat polis tarafından da aranmaktadır tam bu dönemde tekrar karşısına çıkan Shuriti Bütün dengelerini alt üst etmiştir… Artık Barfi bir seçim yapmak zorundadır

[YOUTUBE]yZxrao3zou4[/YOUTUBE]

İzlediğim en güzel aşk filmlerinden biri:tatlı:

Hint filmlerini pek sevmeyen ben bunu izlerken hiç sıkılmadim. Güzel filmdi ama yine de benim film zevkine uymuyor. Çerez film denilebilir en azından benim için : )

Hint filmlerini pe sevmem:(

Ben anlamıştım aslında bu filmin bir başyapıt olduğunu Alcatraz .s.s
Tekrar yalnız başıma izlemek isterdim ama göze alamıyorum :honk:

direği yıkma testi güzeldi aslında. bir de şu yağmurlu havada bisikletinin de bozulduğu sahne. Gerisi pek aklımda kalmadı ya la :D keroLayn

sanırım en son izlediğim film o benim de yaa şöyle düşünüyorum da yok yani. dizi bile izlemedim :D izliyim dedim de...cıkss yemedi :D

direği yıkma testi güzeldi aslında. bir de şu yağmurlu havada bisikletinin de bozulduğu sahne. Gerisi pek aklımda kalmadı ya la :D keroLayn

sanırım en son izlediğim film o benim de yaa şöyle düşünüyorum da yok yani. dizi bile izlemedim :D izliyim dedim de...cıkss yemedi :D

Oha olm sen baya hatırlıyorsun .s.s ben hiçbir şey hatırlamıyorum :honk:
Geçen prison break bitti yine ben de izleyemiyorum hiçbir şey .s.s

Oha olm sen baya hatırlıyorsun .s.s ben hiçbir şey hatırlamıyorum :honk:
Geçen prison break bitti yine ben de izleyemiyorum hiçbir şey .s.s

hatırlamam mı ya la, sırf başkası izlemesin onların ömürlerden 2 saat çalınmasın diye kazıdım aklıma :D
game of thrones, breaking bad, supernatural, the walkind dead benim izlediklerim. Gerçi aylardır bi bölüm ilerletemedim ama bakarız bi ara yaaa :honk:

Geri