Bardakların bulaşık makinesinde çizilmemesi için ne yapmam lazım?

Konu sahibi son olarak 4532 gün önce görüldü
Bulaşık makinesine ata ata bardaklar çizildi artık parlayan bardak kalmadı bardakların çizlmemesi için neler yaılabilir bilen var mı :) Anneler gününe anneme bardak alırım onları çizmez böylece :) Şimdiden Teşekkür ederim :)

bu sorun annemde de var kıymetleri koparıyor makineden kaynaklı da olabilir bazen beyazlıyor bardaklar

Fazla tuz eşyaları çiziyor ve mahvediyor. Sana çözmünü söyleyeyim,

Tuz ayarını tamamen kapat (makinenende tuz ayarın kapanabiliyorsa, kapanmıyorsa da en düşük ayara getir) veya tuz kutusunu boşalt ve birdaha doldurma. Tuz+parlatıcı etkisi içeren tabletlerden al. Sorununun çözüldüğünü göreceksin.

Hımm teşekkür ederim anneme söylerim :) tuz mu bilmem de tablet kullanıyor genelde yi,ne çizik ama bir daha söyleyeyim

bence bardaklari elde yika, ben hep bardaklari elde yikarim. makineden nefret ediyorum. elde yikadigim icin annemin ceyizlikleri halen fistik gibi :D

bence bardaklari elde yika, ben hep bardaklari elde yikarim. makineden nefret ediyorum. elde yikadigim icin annemin ceyizlikleri halen fistik gibi :D

Elim donar ya yıkamam ben ::D zaten annem ben bulaşık yıkamıyorum diye aldı bulaşık makinesi :D O yüzden rahatım :) 6 7 senedir belkide daha fazladır var :)

ohoo Sen nasıl ev kızısın !:p
Elinde yıkasana :o ayrıca tuz ayarıyla felan alakalı oldugunu Düşünmüyorum,TamTersne Tuz ayarına hep bak,Bitmişde olabilir. ayrıca tablet dısında parlatıcıda Kullan.Parlatıcı kullanmassanda çizilir.:)
Ben anneme Bulaşıkmakınası Aldım 2 yıl önce,Bardakları çizer Diye Kullanmıyordu fakat,Sevgili kızının uyarılarınıDnleyince FarkıGördü:p Daha hiiç çizikle karşılaşmadık Şüküürr:kiki:

Çizilmemesi için özel parlatıcılar var onlardan kullanabilirsiniz ya da bardakları değiştirin camın kalitesinden kaynaklanıyor çizilmeyen cam bardaklar var. :)

Çizilmemesi için özel parlatıcılar var onlardan kullanabilirsiniz ya da bardakları değiştirin camın kalitesinden kaynaklanıyor çizilmeyen cam bardaklar var. :)

Yada en güzeli plastik bardak, gerek yok uğraşmaya 10 krş a satılıyor.

Bardaklari ilk aldiginda hemen hic kullanmadan ilk bulasik makinasina atiyosun sonra cizilmiyo herhalde yanlis hatirlamiyosam.

Bardaklari ilk aldiginda hemen hic kullanmadan ilk bulasik makinasina atiyosun sonra cizilmiyo herhalde yanlis hatirlamiyosam.

ben bilmem ki zaten bardaklar vardır bulaşık makinesi sonradan alınır :D evlenince senin deiğin gibi yapılabilir :)

Hera'nın önerisinden sonra bulaşık makinesine bir daha tuz koymadım bahsettiği tabletlerden kullanmaya başladım. Gerçekten işe yarıyor.

Parlatıcı çizikleri ve su lekesi kalmasını engelliyor.

Her cizilen bardak candir birine sinirlendiginde elinin altinda kiracak malzeme lazim misafir takımı cizilmedigi surece dert etmedigim bir konu.

Geri