Barbaros Şansal [KAFASI]

• Kullanıcı Jose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
[YOUTUBE]b5rmpWP49iA[/YOUTUBE]

İç lan beyinsiz geberene kadar iç şerefsiz ..

Bu arada bunlar CHP'nin suçu. Meclisten derhal çekilsinler. Güzel sanatlar kapatılsın.

Caps yapılırsa eğlence mekanları taransın.

Phoibos yaaa asdass :D

Tebliğcilerle pislik dağıtmaktan bahsederken, pislik olarak neden bahsetti ki bu semersiz? Kuranı Kerim mi?

Provakatör derler bu kafaya.

Nonoş Barbaros az önce Türkiye ye geldi . Havaalanın da güzel bi karşılama yaptılar :)

Çık dışarıya oynayalım Barbarossss...
Milletin bokunda boğul !

[YOUTUBE]pHZFYBG6bKI[/YOUTUBE]

bu adamı bir temiz döverler dedim de
uçaktan inmesini zor beklediklerini tahmin etmedim di :D

şiddet kötü bişey tabi :umursama:

Benim anlamadigim ucagin yanina kadar insanlarin gelmesi yasak degil mi ? Bide Ataturk tisortu giymis belki dayak yemeden kurtulurum diye herhalde.

Fazla vurmayın TOP u patlatacaksınız . :)
Atatürk tshırtü giymiş :)

O videoyu izlediğimde bende bu herife sövdüm ama yapılması gereken bu değildi kimsenin fikirlerini, üslubunu beğenmek zorunda değiliz ama hukuk devletiysek bu herifin cezasını biz veremeyiz ikinci olarakta uluslar arası bir aprona linç girişiminde bulunan bu insanlar nasıl girebiliyor

Benim anlamadigim ucagin yanina kadar insanlarin gelmesi yasak degil mi ? Bide Ataturk tisortu giymis belki dayak yemeden kurtulurum diye herhalde.

O videoyu izlediğimde bende bu herife sövdüm ama yapılması gereken bu değildi kimsenin fikirlerini, üslubunu beğenmek zorunda değiliz ama hukuk devletiysek bu herifin cezasını biz veremeyiz ikinci olarakta uluslar arası bir aprona linç girişiminde bulunan bu insanlar nasıl girebiliyor

Oraya girenler yer hizmetleri çalışanları. Görev yerleri orası. İyi mi olmuş? İyi olmuş, hümanistlik yapamayacağım. Ama yinede hukuk devletine yakışır hareket değil bunlar.

yakıştı veya yakışmadı ne fark eder yolda vs biriyle takıştığınız da kendi değerlerinize küfür edildiği zaman ne yapıyorsunuz? aynı şeyin farklı rengi ülkeme devletime milletime hakaret edicek ve yanına kar mı kalacak?

bu kadar çok dayak yemesinde toplumsal homofobimizin etkisini düşünüyor insan öteyandan. gezi olaylarındada dayak yemişti.
videosunu ilk izlediğimde türkiyenin çocuk istismarı / yolsuzluk gibi üstünde protesto edilmesi gereken şeyleri söylediğinden iyi gidiyordu. ama sonradan tuba ekinci , aysu kayacı zekasında cümleler kullanıp , elitist bir tavırla halkı aşşalarsan dayak yemen kaçınılmaz şansal , kendini tutamayıp iletişim sorunun olduğun halde konuşmaya kalkarsan böyle olur.
önce kendine hayrın olsun .

öteyandan türkiyede bok gibi günler geçiriyoruz doğru , ancak ;

bu ülkede taciz yok, tecavüz yok, yolsuzluk, rüşvet yok, bağnazlık yok, haksız yere tutuklu gazeteci yok. böyle mi diyorsunuz?

yok bunların hepsi var ama bunlar boktan şeyler değil, sevimli şeyler mi diyorsunuz?

işte bu biraz merak konusu sanırım

Geri