Banlayanı savunanalar vs banlananları savunanlar

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Ban olayına karşı olduğumuz doğrudur, ama atraksiyon için şart.

Yöneticileri övdüğümüz konu bu mu ?

Ben yılın 350 gününü banlı geçirdiğim için pek taraf seçme fırsatım olmuyor, Süreyya banlandığın da forumdan çıkış yapmıştım sonra girmeye çalıştığımda banlı olduğumu gördüm ahahaha sebebini hatırladıkça gülüyorum, çift cinsiyetliymişim bende kendimi şizofren sanırdım asdhasdah qwewqhewqe q

Süreyya, başak, canis, zel, serenity, microaggression dahil olmak üzere bir kaç tane daha multi üyeliğim var bu arada onları şimdilik ifşa etmeyeceğim.

O değil de açtığım konular resmen ileri gömüşlülüğümü deklare etmemiş mi ya? Atatürk gibi adamım da işte okumadım itlik serserilik yüzünden. Tüh yazık oldu, kusurabakmayın çıkıyorum.

Yurumek amacli banlamayin dediginiz icin sordum. Yaptiginiz genelleme tecrube sonucunda olusmustur sanirim :)

Aslında tamamen ironi amaçlı yazmıştım. Ciddi değildim.
Ama evet vakti zamanında ben yöneticilik yaparken yönetimin sevmediği insanları deleteliyordum. Tecrübe ile sabit.
Önyargı kötü bir şey kanaatimce. (:

Biz bu hikayenin hep “banlananlar” kısmıydık jarjjs

(bkz: ölümüne kapışabilecek versuslar)
(bkz: apple vs samsung)
(bkz: ryu vs ken)
(bkz: sağ twix vs sol twix)

onu neden yazdığımı
kızlar biliyor
ev ayrıca hop evet de gelsin
kızları banlamayın

kızlar
kızları
şair gibi adamım vesselam

Evet hesaplarım beni yanıltmıyorsa, onu ne için yazdığını hatırlıyorum.
Yanılıyorsam da meşhur olaydaki tepkinle aynıydı. Can Karma dmsn sonra neden kızlar Karma'ya hasta dbdbs

Banlandıktan sonra X in ban bölümün deki yazıya beğeni atanlar kahkaha atanlar. Yandaş medya Sjsjs

Tarafım yoktur, dinlemek gerek..

Banlanmayın ya lütfen, sonra ben bennimsediğim arkadaşlar banlandığı anda sabırsızlanıyor ve özlüyorum.:/

Geri