Banlanmak

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 887 gün önce görüldü
forum sahibine skypede iki yüzlüsün dedim bi baktım forumda banlanmşım ;d

bu güne dek sadece kendi isteyimden dolayı ban almış bulunmaktayım henüz beni her hangi bi hatamdan dolayı banlayan admin cıkmadı:)

Tam biri ile Mesajlasirken başıma gelen olay hatta whatsapp grubunda söyledim beni bnaladilar diye sonra kahkaha attim:D

3 gün ban yemiştim 3 günde hiç bakmadım bile olabilir yani:p
Geçiyor:D

8 Yıldır forum dünyasındayım daha hiç yemedim,bundan sonra da hiç yemem herhalde :)

hiç daha tatmadım o duyguyu.

Gerçekleri söylersen,insanların beş para etmez olduğunu birebir söylersen
banlanırsın.
Hazım problemi olan insanların,egosunu rahatlatmak yöntemidir.

feverin banlanma öncesi ve banlanma sonrasındaki değişimi manidar. adam öye fotolarına allah sevdiklerine bağışlasın kardeşim yazıyor. adjhasjlf xd

Yanlış giden şeylere sesini çıkarıp da banlandıysan karizmadır...

Hic tatmadım, banlasınıza beni 3 günlük :p

Forumlarda admınlerın ucretsız verdıgı tatıldır ben ordan gelıyorum sartlar hıc ıyı degıl yınede naparsın alıstık oraların suyuna . :hih:​

Şahsen banlanmak benden bişey eksiltmiyor inandığım şeylerin peşinde yada savunduklarımın peşinde susturuluyorsam eyvallah derim .
Bu bir sabıka değil benim için olamaz.net

İnsan ölmüyor eyy forum üyeleri.sadece egosunu tatmin etmek isteyen görevliler tarafından yasaklanmak can sıkıyor..sonra geçiyor;p

Bu konuyu açan yetkilinin banlanması aklıma 'idam kararı verilen kişi ile veren hakimin mezarlarının yan yana olması ile ilgili okudugum bir haber başlıgını getirdi aklıma :D

Bir kere yemisligim var, onceden ban yeyince girmezdik bir daha o foruma artik bani da oyuncak ettiler. Bir bakar insan bunca insan neden ban yiyor yonetimce banlarin sebeb oldugu konularda daha aktif olup millet birbirine girmeden kitleseniz ban vs de olmaz.
Ha birde ego tatminliginden ban atanlar var onlara hic deginmicem bile sanki burada ulke yonetiyorlar alt ustu bir sanal platform. Abartmamak gerek.

Iftin arkasindan bisi diyemem. Napmis bilmiyorum ama her kes hata yapar bunu dusunmeliyiz
ilk once. O da bizim gibi etli kanli insandir ve her insan yanlislar yapar.
Kaldi ki banlanmaga abartilacak bisi yok bence, alt tarafi foruma giremicen. Hic mi email sifresini
kaybetmediniz? ben bunu emailime ulasamama gibi gorurum.Banlanan kisiler sevdigimse ve ya uzaktan
begendigimse banlanmasi gozumden dusurmez ya da vah vah banlandi demem.Hakkiyla sozunu soyleyip
banlanan da var tilki gibi saklanarak ozelde sinir bozarak banlananda..Sonucta suresi biter geri doner. Odur ki abartmayalim.. (Bir gun banlanmagim dileyiyle)

banlandım, kendi hür istek ve irademle.

rica ettim banlamadılar, siteye sızdım banladım kendimi :T: öyle de deliyimdir. :D

Başka forumda sevilmediğimden ötürü , gereksiz bir sebepten sınırsız ban attılar.
Sadece ama sadece emeklerime acıyorum içi zaten çürüktü.
Burda hiç ban yemedim, rabbimde göstermesin.

Geri