Banlanmak

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 896 gün önce görüldü
Eğer bir gün banlama yetkisi alırsam adağımdır ilk mastoru banlayacağım

bazısı hiç tatmadığım bi duygu demiş
sanki seks yapıyonuz banlıyo gidiyosunuz herşeye de duygu yüklemenin bi anlamı yok.
bu sözlerden ötürü inş banlanmam.çünkü benim de hiç tatmadığım bi duygu.

[argo]Fazlasıyla yaşadığım olay, bi b*k olduğu yok.
Argo düzeltmeyi unuttum ya. Gerçi bilmiyorum. İdare edin artık. Sanki bilmediğiniz kelime.[/argo]

Birtakım kişiler niklerini derhal, Göring, Goebbels, Hess filan yapmalıdır.

Benim gibi tatlı bir hatunu banlayan forum size neler yapmaz be jsudjsm.

Geçen 1 banlandım...

Gittim. Telegrama...

Orada sövdüm. Ay.

Neyse geri geldim.

Fallik miyim neyim...

banlanmak mı

Ekli dosyalar

• 8CCBA0DB-D95F-4832-BABD-83C87D6018CA.jpeg
    8CCBA0DB-D95F-4832-BABD-83C87D6018CA.jpeg
    15.8 KB · Görüntüleme: 6
Kımse kımseyı durduk yere banlamıyor. Neden baskası degılde aynı kısıler banlanıyor. mılletın ölmus annesıne kufur edeceksınız. dogmamıs cocguna kufur edeceksınız. forum içerısınde argo konusakcasınız sonrra geelıp burada gunah cıkartacaksınız. bakınız Anna Karenina nın bana hakaretı Forum içerısınde hala mevcut yıne Nilda nın hakaretlerı yıne o donem bır arkadasımız tarafındn sılındı. sahsım uyarı bıle verılmesını ıstemedı. hatta o donem o hakaretı sılen arkadasımız bana kızmıstı. ( suan kendısı ısterse acıklamasını yapar) bu.nlar hala forum içerısınde mevcut.
sız ıstıyorsunuz kı bız kufur edelım hakaret edelım ama bırı bıze bırsey derse ölmus annesıne yada dogmamıs cocuguna kufur edelım olmadı banlanırsak sucu yonetıme atalım. oyle bırsey yok arkadaslar bırazda kendınızde arayın sucu az empatı yapin burası forumsal degıl uc bes admın kanka yapalım nasıl olsa onlar bızı kurtarır demekle olmuyor.

bakınız neden aynı kısıler banlanıyor. dusundunuzmu hıc. dusunmezsınız cunku ısınıze gelmıyorı. sızın mantıgınız camur at ızı kalsın. kusura bakmayın ama yanlıs yoldasınız.

Lan yeter su ban konusu.
Baska konu mu yok?
Ugur böcekleri nasil ciftlesir mesela?

Geri