Banlanmak

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 887 gün önce görüldü
Haksız yere, keyfi olarak banlanmak cidden can sıkıcı bir durum lakin kişi hak ediyorsa da olması gereken bir uygulama. Sahsen hak ederek banlansam gocunmam lakin aksi halde o platformla işim kalmaz. Zorla da olsa bir kere yaptım o hatayı.

topluca forumda bir ban lanma iştegi olustu sanırım üsteki üyelerin iştegini biri deyerlendirsin lütfen :şşkn: :çy:

Ulan bende beni banlayın diye gelmiştim niye banlamıyorlarsa artık küfür etmemiz gerekiyor güzellikle olmuyor

Sigorta gibi, isteğe bağlı olanı var.

Bağımlılık meydana geldiğinde dillenir.
Banlanırsam daha da girmem düşüncesi belirir.
Fakat öyle olmaz,
Banın açılması beklenir.
Multi üyeliklerle akın edilir.
Hak etmez şartlar onu gerektirir.

Zorunlu sigorta gibi isteğe bağlı olmayanı var.

Kurallara uymaz ,
Küfür eder.
Kredisi dolmuştur.
Hak eder.

Unutma, banlananlar banlayanları asla banlamazlar.

Çünkü normal üyeler koyim kine, yöneticiyi nasıl banlayacak? Az mantık lütfen.

Batıyor ama acıtmıyor diyorlar. ^^

Tek bir yerde banlandım o da haklıydım haklı olduğumu bildikleri için banladılar susmam için bir iki dakikalığına :d
Ama geri dönmedim! Dönmem de. Onun dışında hiç yaşamadım bu duyguyu.

Ocean zamanında banlanan taraftaydın yani ezilen, şimdi ise eline geçen kudretin daha zevkli olduğunu söylüyorsun yani ezen. İşte bu durum için politik bir çok terim var biliyorsun.

Ben hiçbir zaman ezilmem şeker, bahsettiiğin yerde de ben 7-8 sene bir fiil yöneticilik yaptım benim banlanmam ile başkalarının banlanması arasında önemli bir fark vardı o da benden korkmalarıydı. Açıkça belirteyim burayı kurduğumuzda reklam yaptığım gerekçesiyle banlandım, forum sahibine reklam loglarımı çıkarırsan tek bir kişiye reklam yaptıysam boğaz köprüsünde don kilot koşacağım, çıkaramazsan sen koşacaksın dedim ama beyefendi cevap veremedi. Banlaması daha zevkli demek insanları ezmek demek değil algılarınızı ve mizahınızı biraz geliştirin zira latife yaptığımı sizin dışınızda herkes anladı

Geri