Banlandıktan sonra gelip ana avrat söven terbiyesiz aza

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
IRC'de yemez. Çünkü buradaki adminner çok pis heykır, aypi ban atıp üstüne kıredi kardlarınızı füpletebilirler. BULAŞMAYIN.

Sövmek ayıptır. Karşındaki layık olsa bile..
Kendime duyduğum saygı nedeniyle kimseye küfür etmedim, etmiyorum.

bunlar birkaç bölüme ayrılır. birincisi banı açıldıktan sonra gelir söver, yanlıştır ama yine de biraz daha şeffaf bir tavırdır.
ikincisi, başka nickle gelir söver, bu ilki kadar şeffaf değilse de yine de yarı saydam bir durumdur. çünkü genelde o kişi olduğunu açıkça söyler. sadece banının açılmasını bekleyecek kadar sabırlı değildir.
üçüncüsü, kızgın olduğu kişiye ilişkin küfürlü nickle gelir ki bu en kibar tabirle ahlaksızlıktır. ayrıca korkaklıktır, çünkü asla kim olduğunu kesin olarak bilemezsiniz.

üç gruba da küfrün muhatabıysanız dava açma hakkınız saklıdır.
forumsalcılar hatırladı. tek affetmeyeceğim şey budur bu mecraya dair. itler.

Burdaki admintoşlar kulak memesi kıvamında yoğurur valla adamı.

Eğer bağlandıktan hemen sonra yeni nick alıp küfür ediyorsa acemi üyedir. Biraz eğlenin ve banlayın.

Eğer banlandıktan bir kaç gün sonra yeni nick ile gelip herkesin görebileceği yerde küfür ediyorsa o usta üyedir, vakit kaybetmeden banlayın.

Eğer daha banlanmadan banlanacağını anlayıp farklı nick ile sövüyorsa o multi üyedir. Kaçın ve kendinizi kurtarın. O her türlü sövecek bir nick bulur

Yukarıda ki yoruma katılıyorum.

Karaktersizliğini devam ettirme çabasındadır.

Geri