Banlandığı için foruma birdaha girmeyeceğim diyen insan.

S
  • Kullanıcı SiyahBeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Bir ara Maria'ya küfür eden biri vardı, fake üyelikleri olan biri kimdi o Maria?

Oo yönetim belaaa. Artık laf falan da sokuyorlaaar

insan evladı, diyor işte bir şeyler. her zaman mantıklı konuşacak değil ya. afdjaşfjdjfş

ister gelirim ister gelmem hesap mi vericez bundan sonra......

Normal bir duygu bu, kimse istenmediği yerde durmak istemez. :)

Banliysa nasıl girsin zaten Multi hesap açsa da anlaşılıyor zaten

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu nerden nereye gelmiş. Başlık başka yorumlar başka =)
Bir daha foruma girmek istemiyorsa çarpıya basar çıkar gider bunu söyleyerek "kal" denmesini istiyor olabilir.

HAKSIZ YERE defalarca banlandığı için aşırı sinirlenip 24 milyon tane multi üyelik alan ve onların da hepsinden banlanan üyenin konusu var mı? yoksa malumatfuruş başlığına da gidebilirsiniz dflkkfdl

Haksiz yere banlaninca acikcasi onur kirici oluyor. Bunun tekrarlanacagini dusunuyorsa eğer hakli bir cikiş lakin arkasında duramazsa eğer madara edecek bir cikis. O yüzden dikkatli olmali. :))

banlanma sebebi birilerinin egosunu tatmin etmek ise tabiki insanın bir daha forum ortamında bulunması zorlasıyor

Aslında sessiz sedasız çıkıp gitse daha iyi. Böyle biraz komik oluyor. İnsan ara vermek isteyebilir. Kızmıştır. Sıkılmıştır belki ama böyle büyük büyük sözler söyleyip geri dönünce de şey gibi oluyor, buraya uygun örnek bulamadım :D saçma oluyor yani biraz.

dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz.

yaşasın forumsal.

beni uzaktan sevenlerin dediği gibi
umrumda olmaz

Bende bazen girmicem artik diyorum gidiyorum sonra geri geliyorum.

Geri