entel maganda
Üye
bayadır yoktum ben merak ediyorum bir sürü üye banlanmış yazık 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Elif ve Ali neden banlandı? Bir de Işıl biliyon mu?
Canım küfür et banlanırsınRica etmene gerek yok ki merak ediyon madem
Küfür edecek birini bulamıyorsan bak pkk var son günlerde küfürü hakediyor et gitsin:p
kuzuum ama ben utanirim kufur etmege :dyg:
Ali dün küfür yazdı bilerek bağlanmak istedi biri kızdırdı.
Işıl da sanırım kendi isteği ile banlandi.
Acaba orta Asya dan anadolu ya göç etme vakti geldi mi bizim için
Ali kendi kendini banlattıysa daha gelmeyecek demektir.
Işıl istese de banlamazlardı. Oda burayı terk ettiyse artık, demir almak gerekiyo sanırım.
Ben de gidiciyim. :T:
Kim bu tt ya
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hala fake takilanlar var mi ya? Hööh. :d Neyse hakettigi yeri bulmus, takmayin.Çok yakışıklı ve zengin biriydi kimilerine göre forumun yarısı kankaydı ama biliyor musun ben hiç inanmadım ona hep bi sevmiyordum yani neyse boşver işte öyle![]()
Utanma utanma et gitsin:p ya da tartışma ortamında ona buna sataş özelden rahatsız et falan
Çok yakışıklı ve zengin biriydi kimilerine göre forumun yarısı kankaydı ama biliyor musun ben hiç inanmadım ona hep bi sevmiyordum yani neyse boşver işte öyle![]()
Adam provokatör derin devlet gibi derin yönetim jgjfkckc![]()
Bana da öyle geliyor Yeni yer arayışı içindeyim bu kez Dallas ortamı olmayan :şirine:
Ya öyle deme, konuşmadığı zamanlarda baya gideri vardı. Bazı hanım kızlarımız yarışa girmiş, birbilerine laf sokmaya başlamışlardı. kjdsfh
Ya öyle deme, konuşmadığı zamanlarda baya gideri vardı. Bazı hanım kızlarımız yarışa girmiş, birbilerine laf sokmaya başlamışlardı. kjdsfh
Kim bu tt ya
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşin mide bulandıran tarafı ne biliyor musun? Önüne gelene ağzından köpükler saça saça küfürler hakaret etmesi ve yönetim tarafından bunun üstünün kapatılıp, savunmaya geçilmesi. ""