banlanan üyelerin tt den intikamı

Konu sahibi son olarak 2309 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevzu adamın tipi değil de 2012 den beri milleti keklemesi ve cips paketi gibi olması yoksa ben olsam yakışıklı birini kullanirdim.

Kim bu tt ya :D

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali dün küfür yazdı bilerek bağlanmak istedi biri kızdırdı.
Işıl da sanırım kendi isteği ile banlandi.

Acaba orta Asya dan anadolu ya göç etme vakti geldi mi bizim için

Ali kendi kendini banlattıysa daha gelmeyecek demektir.
Işıl istese de banlamazlardı. Oda burayı terk ettiyse artık, demir almak gerekiyo sanırım.
Ben de gidiciyim. :T:

Ali kendi kendini banlattıysa daha gelmeyecek demektir.
Işıl istese de banlamazlardı. Oda burayı terk ettiyse artık, demir almak gerekiyo sanırım.
Ben de gidiciyim. :T:

Adam provokatör derin devlet gibi derin yönetim jgjfkckc:D

Bana da öyle geliyor Yeni yer arayışı içindeyim bu kez Dallas ortamı olmayan :şirine:

Kim bu tt ya :D

Çok yakışıklı ve zengin biriydi kimilerine göre forumun yarısı kankaydı ama biliyor musun ben hiç inanmadım ona hep bi sevmiyordum yani neyse boşver işte öyle :D

Çok yakışıklı ve zengin biriydi kimilerine göre forumun yarısı kankaydı ama biliyor musun ben hiç inanmadım ona hep bi sevmiyordum yani neyse boşver işte öyle :D
Hala fake takilanlar var mi ya? Hööh. :d Neyse hakettigi yeri bulmus, takmayin.

Ya öyle deme, konuşmadığı zamanlarda baya gideri vardı. Bazı hanım kızlarımız yarışa girmiş, birbilerine laf sokmaya başlamışlardı. kjdsfh

Mirage yetkim olsaydı ben seni yapmacık olduğun için banlardim :/

Adam provokatör derin devlet gibi derin yönetim jgjfkckc:D

Bana da öyle geliyor Yeni yer arayışı içindeyim bu kez Dallas ortamı olmayan :şirine:

İşin mide bulandıran tarafı ne biliyor musun? Önüne gelene ağzından köpükler saça saça küfürler hakaret etmesi ve yönetim tarafından bunun üstünün kapatılıp, savunmaya geçilmesi. ":)"

Ya öyle deme, konuşmadığı zamanlarda baya gideri vardı. Bazı hanım kızlarımız yarışa girmiş, birbilerine laf sokmaya başlamışlardı. kjdsfh

Haklısın düşünsene bir hayalet için birbirinden nefret eden kızlar .
Acaba biz mi çok basitiz onlar mı çok ağır bilemedim bak şimdi .d

İşin mide bulandıran tarafı ne biliyor musun? Önüne gelene ağzından köpükler saça saça küfürler hakaret etmesi ve yönetim tarafından bunun üstünün kapatılıp, savunmaya geçilmesi. ":)"

Özeleştiri yapmak hatayi kabul etmek herkesin harcı değil :şirine:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri