Banlamak İçin Açık Arayan Yönetici

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
belli bir grubu vardır ve grubunun yalaklısıdır buna göre hareket eder
hür iradesi yoktur
şirin şey seni

Kim ne derse desin X zamanında forum çok daha aktifti ve canlıydı.
Banlanan olsa geri girmek için can atıyordu şimdi Mahlas bile heves etmiyor gelmeye siz düşünün :P

Her yer öyle. Yaşlanıyoruz ve uslanıyoruz.

Yine serçanıma katılmıyorum, bir insan bu kadar katılmamalık bir olguda olabilir, kendisini banlayın ve nedenine "kimsenin katılamayacağı şeyler yazıp durma" yazın...

Ona da salladık, kim var sırada, dubibakayım,

Ne oldu ya ben kaçırdım, şimdi yönetici kim buvda?

• Üzgün
Tepkiler: ne
Kaç kere dedim şu konulara yaldır şaldır girmeyin diye….. evet efendim ne diyorduk
IMG_7807.jpeg
swat bey mesela? Ne kadar kibar, anlayışlı, tolere eden, üyelerini kulak ardı etmey

IMG_7808.jpeg

dünkü ircci tutumumdan sonra allahın izni, kadir gecesinin hayrı ve cumanın bereketiyle bugün adminlik mazbatamı alırsam sizlere açık arayan yönetici nasıl olurmuş tekrar hatırlatacağım… biraz hava alması gereken dostlarım var… çok istiyorum cümleye karşımdaki üye parçacağı hiçbir şey anlamıyormuş gibi düşünüp “bak dostum” diyerek başlamayı… aşırı yakışırdı bana. :emoji_point_right::emoji_point_left:

dünkü ircci tutumumdan sonra allahın izni, kadir gecesinin hayrı ve cumanın bereketiyle bugün adminlik mazbatamı alırsam sizlere açık arayan yönetici nasıl olurmuş tekrar hatırlatacağım… biraz hava alması gereken dostlarım var… çok istiyorum cümleye karşımdaki üye parçacağı hiçbir şey anlamıyormuş gibi düşünüp “bak dostum” diyerek başlamayı… aşırı yakışırdı bana. :emoji_point_right::emoji_point_left:
Screenshot_20240405_125532_Instagram.jpg
Acil yapınca tüm yöneticileri sığdıramadım:P

biz zamanında zurna forumlarının adminiydik… bu yola ilk kez girmedik. onda da gerçi kimse sevmemişti beni, naptıysam… dm’ler okunuyor diye okumuştum, ne var. :/

size kötü bir haberim var arkadaşlar, geçen ki şok haberden sonra gizli bir karar alındığı bilgisi tarafıma ulaştı...
önümüzdeki günlerde ayak öpmeyenler papa tarafından banlanacakmış alkfmaklmfa

Sen banlanmazsan
Ben banlanmazsam
Biz banlanmazsak
Nasıl çıkar karanlııklar aydınlığa.

Geri