Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Belki şu an buradadırKim ne derse desin X zamanında forum çok daha aktifti ve canlıydı.
Banlanan olsa geri girmek için can atıyordu şimdi Mahlas bile heves etmiyor gelmeye siz düşünün![]()
Neden olmasın kiBelki şu an buradadır
dünkü ircci tutumumdan sonra allahın izni, kadir gecesinin hayrı ve cumanın bereketiyle bugün adminlik mazbatamı alırsam sizlere açık arayan yönetici nasıl olurmuş tekrar hatırlatacağım… biraz hava alması gereken dostlarım var… çok istiyorum cümleye karşımdaki üye parçacağı hiçbir şey anlamıyormuş gibi düşünüp “bak dostum” diyerek başlamayı… aşırı yakışırdı bana.![]()

yalnız ben de eko gibi trabzonluyum, hani alıcam dersem alırım… yorduk seni de, teşekkürler canım… hedef düzce-sakarya-izmit.
Admin olunca beni banlarken ki açıklamanı merak ediyorum sırf senin için banlanacağım çabuk ol hadiyalnız ben de eko gibi trabzonluyum, hani alıcam dersem alırım… yorduk seni de, teşekkürler canım… hedef düzce-sakarya-izmit.
canım bildiklerinin hepsini toplu yaz, her zaman banlayamam, 3 gün sonra görüşürüz öptAdmin olunca beni banlarken ki açıklamanı merak ediyorum sırf senin için banlanacağım çabuk ol hadi