Bankta oturan yaşlılara su balonu ile ikaz

• Kullanıcı Rose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1221 gün önce görüldü
Gülsem mi üzülsem mi bilemediğim bir durum.

Ülke genelinde 65 yaş üzeri vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirilmesinin ardından kontroller sıklaştırılırken, Isparta'da yasak başlamadan önce bankta oturan iki yaşlı vatandaşın üzerine yukarıdan su atan vatandaşların tatlı sert ikazı bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Isparta'da tüm uyarılara rağmen sokağa çıkan orta yaş üstü vatandaşlar dün banklarda oturmaya devam edince bazı vatandaşlar tepki gösterdi. Kentin Kaymakkapı ve Hükümet Meydanı'nda yoğunluk çoğalınca 65 yaş üzeri vatandaşlara zaman zaman halktan tepkiler geldi. Dün öğle saatlerinde Belediye İşhanı önünde banklarda oturan iki yaşlı vatandaşa bir binadan su atılması bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Bankta otururken bir anda tepelerinden su geldiğini gören iki yaşlı vatandaş biranda neye uğradıklarını şaşırdı. Hızlıca yerlerinden kalkan iki vatandaş, suyun nereden geldiğini anlamaya çalıştı.

Son düzenleme:
O adamlara taramalı ile ateş açsan yine fayda etmez, biraz ileride ki banka oturur.

Yaşlıların yaptığı,kendi hayatları söz konusu olduğu için yanlış.Ancak gösterilen tavır daha büyük bir yanlış.Birilerinin iyiligini onlara saygısızca davranarak düşünemeyiz.Bu duyarlılık değil,show olur.

Yaşlıların yaptığı,kendi hayatları söz konusu olduğu için yanlış.Ancak gösterilen tavır daha büyük bir yanlış.Birilerinin iyiligini onlara saygısızca davranarak düşünemeyiz.Bu duyarlılık değil,show olur.
Ben de saygısızlık olarak gördüm üzüldümde ama komik yani .:))
Ve laf anlamıyorlar evde canları sıkılıyor diye riski herkese yaymaları gerekmiyor?
Ki kendileri daha büyük risk altında . Dedem de çıkıyor dışarı dün tehdit ettim para cezası varmış seni şikayet ederim diye.
Adam diyor ki evin karşısında karakol var verseler verirlerdi ceza canım sıkıyor diyor evde ne diyim şimdi?

Ben de saygısızlık olarak gördüm üzüldümde ama komik yani .:))
Ve laf anlamıyorlar evde canları sıkılıyor diye riski herkese yaymaları gerekmiyor?
Ki kendileri daha büyük risk altında . Dedem de çıkıyor dışarı dün tehdit ettim para cezası varmış seni şikayet ederim diye.
Adam diyor ki evin karşısında karakol var verseler verirlerdi ceza canım sıkıyor diyor evde ne diyim şimdi?
Laf anlatma konusunda size katılıyorum.Gördüğüm manzaralardan ben de şikayetçiyim.Elbette hem kendilerinin hem de başkalarının hayatını riske atmamalılar.Kimsenin başkasının sağlığını riske atmaya hakkı da yok.Benimde gulümsedigim durumlar oldu.Fakat bu aşırılık gibi.Umarım bu manzaralar duyarlıkla çözülür.

Saygısızlıktan başka bir şey değil.

Çok sinir oldum su atacağınıza polisi çağırın

Geri