bankanın genel yetenek sınavına katılıyorum

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
bir arkadaşın önerisi ve ısrarı ile bir bankanın kariyer projesine katıldım. sanırım şirketin başka kurumlarında çalışmış olmamdan sebep 5 günde geri dönüş yaptılar. arkadaşım ya 3 soru soruyolar hepsi kişisel hayatınla ilgili dedi ama bana 30 soruluk online genel yetenek sınavına video ve ses kaydı ile katılmam gerektiğine dair bir mail geldi. :D

sınavı yapmaya başladığım an bitirmem gerektiği için soruları henüz görmedim ve daha önce böyle bir sınava katılmadım, ne çıkar, ne soruyorlar, ne cevap vermeliyim böyle bir başvuru yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Video ve ses kaydi ne ayak napiosun kendinimi anlaticaksin videoda

Şayet işe giriş gerçekleşirse bu iş dalında bir ömür çalışıp çalışmak istediğini kendine sor. sabah işe giderken güle oynaya mı yoksa söverek mi gideceksin? güle oynaya ise ne istiyorlarsa yap en doğal halinle. maaşı sor 3 binden aşa olmaz. bodoslama dala herşeye. dürüst. ben seni işe alacak olsam soru bile sormadan trilyonları idare eden yere ceo yaparım seni de. adamlar tanımaz bilmez mk. iş girmiş aslanın dötüne. şimdiden hıyarlı falan olsun.

İlk sorulara dair verdiğin cevapları sonra ki sorularda karşına çıkmaz olarak sunuyorlar..
Çıkmaza düştüğünde serin kanlılığını koruyup aslında düpedüz mantıksız görünen bir ortamı karşıda ki kişiye mantık çerçevesinde izah edebildiğinde sınavı geçiyosun.
Başarılar dilerim ..

İlk sorulara dair verdiğin cevapları aklında tut karşına çıkardıklarında yamulma izlenimi uyandırmaman gerekiyor..

İlk sorulara dair verdiğin cevapları sonra ki sorularda karşına çıkmaz olarak sunuyorlar..
Çıkmaza düştüğünde serin kanlılığını koruyup aslında düpedüz mantıksız görünen bir ortamı karşıda ki kişiye mantık çerçevesinde izah edebildiğinde sınavı geçiyosun.
Başarılar dilerim ..

İlk sorulara dair verdiğin cevapları aklında tut karşına çıkardıklarında yamulma izlenimi uyandırmaman gerekiyor..

abi nasa uzay mekiğine astronotu böyle almıyo, bütün hayat enerjimi aldın şuan. :D

@ecLipse'in de bahsettiği gibi çok bilindik bir anket tekniği bu aslında. Ne cevap verdiğinden çok tutarlı cevap vermen önemli. Zaten çok da ahiret sorusu klasmanında şeyler sormuyorlar, sadece tutarlı ve gerçekten bu işte çalışmayı kafasına koymuş kişileri seçmek için böyle bir yol izliyorlar.

abi nasa uzay mekiğine astronotu böyle almıyo, bütün hayat enerjimi aldın şuan. :D

Sadece sakinliğini koruyup kızarıp bozarmaman yetiyor ..
Türk milleti çok acayip, 5 kuruşluk açık bulup çıkıyor karşına ..
Al 1 lira git allahını seversen demeyeceğini bilmek istiyorlar ..
O insanı memnun bir şekilde hımm demek böyleymiş dedirtecek hitap istiyorlar..
Sadece hitap, bilgi mühim değil ..

Sadece sakinliğini koruyup kızarıp bozarmaman yetiyor ..
Türk milleti çok acayip, 5 kuruşluk açık bulup çıkıyor karşına ..
Al 1 lira git allahını seversen demeyeceğini bilmek istiyorlar ..
O insanı memnun bir şekilde hımm demek böyleymiş dedirtecek hitap istiyorlar..
Sadece hitap, bilgi mühim değil ..

diğer iki işimde otelin ön büro departmanında çalıştım, eğer konu insan ilişkileri ise üzerime yok, nice misafirle kanka olmuşluğum var. ama ister istemez aşırı bi heyecan durumu var. :D

@oggy bankacı koca istemiyorum ben:trip:
cansuyu çağıralım o bilir @heawen :dyg:

sınavı yaptım ben, mantık sorularıyla şirket içindeki kargaşada nasıl tepki vereceğime dair testli 30 soru vardı. 15dk da bitti. heycanlanacak durum yokmuş, kamera vs ses kaydının amacı sınav esnasında birinden yardım alıp almadığını tespit etmek sanırım, güzel fikir.

Kamerayi sinavi yaptigin yerde masanami koydular mantikliymis

sınavı yaptım ben, mantık sorularıyla şirket içindeki kargaşada nasıl tepki vereceğime dair testli 30 soru vardı. 15dk da bitti. heycanlanacak durum yokmuş, kamera vs ses kaydının amacı sınav esnasında birinden yardım alıp almadığını tespit etmek sanırım, güzel fikir.
Eee @Oggy son durum nedir

Geri