bankaların türk kulüplerinin borçlarını üstlenmesi

Konu sahibi son olarak 1521 gün önce görüldü
türk kulüplerinin yaklaşık olarak 14 milyar lira-10 milyar lirası dört büyüklere ait- borcunu türkiye bankalar birliği kararıyla bankaların karşılaması ve düşük faiz/uzun vadeyle yapılandırmaya gidileceği görüşülüyor.

bu kulüpler aynı zamanda anonim şirket. diğer deyişle özel sektördeki herhangi bi inşaat firmasının batmasını önlemek için devlet eliyle borçlara müdahale edilmesi gibi bişey şu an görüşülen şey. iflas edip küme düşen, amatör kümede can çekişen onlarca anadolu kulübü var. onların günahı neydi?

borçları silinen ve devlet bankalarına borçlanan kulüpleri araplara ya da katarlılara peşkeş çekecekler sanırım. daha önce yapmadıkları bi icraat değil. devlet bankalarının hibe ettiği paralar yüzünden de kaçan yine vatandaşa kaçacak. kimin parasını kime veriyorsunuz?

bizim liseli soytarılar şu durumu kabul ederse, daha da galatasaray diyenin ağzını kırsınlar.

[YOUTUBE]Xh7OygTF_fo[/YOUTUBE]

Futbolu, makarna fabrikasi batmis portakal suyu is adamlari gibi ele alip bundan halk da hisse aliyor diye kestirip attiramazsiniz efendim
simdi size 1200 karakterli 4 paragraf ulke tanitimi, gencler, saglik, spor disiplini basliklarinda atar gider yapardim ama bunun yerine gidip youtube da egitim icin acilmis kanallarda 2 video izlesem biseyler ogrenirim. peh

İşte çiftçimiz de patatesi 50 kuruş pahalı satıp ziraat bankasına olan kredisini ödeyebilme derdine düşsün.
Milyon euroları hiçbir işe yaramayan transferlere yatırıp sezon sonu çöpe atan kulüpler bir tarafta 1 litre sütü 1 tl ye mandıraya satıp karnını doyurmaya çalışan köylü bir tarafta.
Adaletinizi ..kym

Orada büyük prestij var. Faizden az alırlar ama reklamları kocaman olur taraftarın yüreğinde. Banka hesap yapmadan asla anlaşma yapmaz. Borcu olan ve hesap yapabilen bilir. Borç yapılandırmalar kulağa hoş gelir ama vade uzadıkça ödemeler de uzar. Borç demek pranga demek. Borçlu aynen bankaya mahkum kalıyor borcu bitene kadar.

Amaç kulüpleri kurtarmak değil, bankaların batık kredilerini kurtarmaktır.

Futbol seytan isi.

Geri