Bankada gizli hesap nasıl açılır?

Konu sahibi son olarak 2309 gün önce görüldü
maaşım yatırıldıktan sonra bi kısmını gizli bi hesaba aktarmak istiyorum...ama ben bu hesabı görmemeliyim ne kadar para biriktiğini bilmemeliyim.. aklıma geldiğinde yada ihtiyacım olduğunda bu hesaba kolayca ulaşmalıyım..şubeye gitmeden internet Bankacılığı üzerinden bu işlemi yapabilir miyim...bana yol gösterin

dönerci kedi

maaşım yatırıldıktan sonra bi kısmını gizli bi hesaba aktarmak istiyorum...ama ben bu hesabı görmemeliyim ne kadar para biriktiğini bilmemeliyim.. aklıma geldiğinde yada ihtiyacım olduğunda bu hesaba kolayca ulaşmalıyım..şubeye gitmeden internet Bankacılığı üzerinden bu işlemi yapabilir miyim...bana yol gösterin

dönerci kedi

evine pek yakın olmayan bir bankadan hesap aç.
paraları oraya at internet üzerinden
kart eve gelince kır.
bankaya gidip para çekmeye üşenirsin.

dönerci kedi

Derdin bu olsun .. Şimdi sana özelden hesap numaramı göndereceğim .. Bana güvenebilirsin :)

Ya sonunda tamamen unutursan o hesabı:/
Genelde ben de evde bi yerlere saklarım parayı kolay harcamıyım diye sonra yerini ben bile bulamam da :D

hesabındaki paranın ne kadarlık kısmını istiyorsan o kısmıyla likit fon alıp,günlük değerlendirebilirsin
hem kendi paranın içinde görmezsin,hemde kenara attığın para boşta kalmamış olur :şirine:

Teşekkür ederim öneriler için başka önerisi olan var mı

dönerci kedi

normal bir hesap açıp hesaba yatırdığın her parayı bankada faize bırak en az on yıllık faize paran hem birikir hemde faizinden artar. Faiz haramd ersen faizden kazandığını dağıtırsın etrafındakilere geriside birikir zaten.

*31*bankahesapno# artık hesabınız gizli kolay gelsin

Hesabına esnek ödemeli bireysel emeklilik bağlat
Mail olarak bilgi almak istiyorum de ve işe yaramaz bir maile tuttur hesabı ..

Uygun faizli kredi al bence insan borca girmeden para biriktiremiyo varsa ha babam yiyo hazirada dag dayanmiyo test ettim

Bankada gizli hesap açınca acaba sen ölünce mirascıların ulaşabilir mi

Geri