Banka Kartım Bloke Oldu Ne Yapmalıyım?

A
  • Kullanıcı asdfghjkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Ziraat Bankasına ait banka kartımı kardeşim para çekerken şifreyi yanlış girmiş. Kartım bloke olmuş. Parayı çekemiyorum. Ne yapmalıyım? :/

Müşteri hizmetlerini ara, şifre kaynaklı bi' bloke varsa kaldırırlar.
Ama hesabına bloke geldiyse şubeye gitmen istenebilir.
Kartın kullanıma açılana kadar para çekme işlemlerini ATM'den kartsız olarak yapabilirsin.

Müşteri hizmetlerini ara, şifre kaynaklı bi' bloke varsa kaldırırlar.
Ama hesabına bloke geldiyse şubeye gitmen istenebilir.
Kartın kullanıma açılana kadar para çekme işlemlerini ATM'den kartsız olarak yapabilirsin.

kartsız olarak para yatırma var çekme yok diye biliyorum, sadece internet şube kullanılıyorsa bazı bankalar telefondan kare kod okuyup çekmeye izin veriyolar.

buraya yazmadan önce internet sitesinden baktım, yapılabiliyor.

ATM | Ziraat Bankası

Şifre bloke olduysa o şifre artık geçersizdir.
Müşteri hizmetlerini aradığınız da ya da şubeye gittiğinizde sistemden kartı açarlar ve siz sonrasında yeni bir şifre belirleyerek kartı kullanırsınız
Yani şuan ki durumda kartsız işlem yapılamaz. Kart şifresi gerekmektedir onun içinde

Gelelim sana ayşe ; kendine bir internet bankacılıgı için şifre oluştur.Buradan başka bir hsaba aktarabilirsin parayı .
Ya da müşteri hizmetlerini arayıp senden istenen bilgileri söyleyerek hesabını açtırabilirsin.Sonra da yeni bir şifre belirlersin.

Şifre bloke olduysa o şifre artık geçersizdir.
Müşteri hizmetlerini aradığınız da ya da şubeye gittiğinizde sistemden kartı açarlar ve siz sonrasında yeni bir şifre belirleyerek kartı kullanırsınız
Yani şuan ki durumda kartsız işlem yapılamaz. Kart şifresi gerekmektedir onun içinde

Gelelim sana ayşe ; kendine bir internet bankacılıgı için şifre oluştur.Buradan başka bir hsaba aktarabilirsin parayı .
Ya da müşteri hizmetlerini arayıp senden istenen bilgileri söyleyerek hesabını açtırabilirsin.Sonra da yeni bir şifre belirlersin.

Doğru, onu atlamışım.
Bu aşamada en mantıklısı ya başka hesaba transfer ( Pazartesi gününe kalır EFT saatlerinin dışındayız.) ya da müşteri hizmetleri oluyor.
QR Kod ile de para çekme işlemi yapılıyormuş Ziraat'te ama akış hakkında fikrim yok.

Müşteri hizmetlerinden şifre aldım. Eski şifrem ile paramı çekebilecekmişim. Teşekkür ederim arkadaşlar. ^^

Geri