Bandicam'a nasıl üye olunur?

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü

bandicam da üye olacam ama bende soyadi ve cep telefonu numarasi istiyor yazyim mi.

anne kızlık soyadının 3.harfini istiyor mu o önemli ?

Bir mağazadan alışveriş yaparken ad soyad ve tel no istediğinde yanındakine veriyim mi diye sorduğunu ve bunu sorduğunda insanların hakkında ne düşünebileceklerini hayal et. Bunun karşısında doğabilecek ruh halini hayal et ve gerekeni yap

Bir hayırsever de bandicam ne aciklayabilirse sevinirim
Google ladim 16 yaş üstü birinden yorum görmedim

bandicam da üye olacam ama bende soyadi ve cep telefonu numarasi istiyor yazyim mi.

Bilgileri ver, sorun olmaz. Yalnız program ücetli. Yıllık yaklaşık ₺100 - ₺120 civarında. Ücretsiz olanlarda her şeyi yapamıyorsun, bazı şeyleri yapabiliyorsun. Bazı sitelerde de ücretli özellikleri, ücretsiz şekilde verenleri de var. Ama pek güvenilir olmuyor.

Bir hayırsever de bandicam ne aciklayabilirse sevinirim
Google ladim 16 yaş üstü birinden yorum görmedim

Genelde genç yaştaki youtuberlerin kullanım yaptığı bir program olduğu için onların yorumunu görüyorsundur. Oyuncu videocular çok kullanıyor. Ekrandaki bulunan görüntünün resmini veya videosunu çekmeye yarıyor.

Bilgileri ver, sorun olmaz. Yalnız program ücetli. Yıllık yaklaşık ₺100 - ₺120 civarında. Ücretsiz olanlarda her şeyi yapamıyorsun, bazı şeyleri yapabiliyorsun. Bazı sitelerde de ücretli özellikleri, ücretsiz şekilde verenleri de var. Ama pek güvenilir olmuyor.

Genelde genç yaştaki youtuberlerin kullanım yaptığı bir program olduğu için onların yorumunu görüyorsundur. Oyuncu videocular çok kullanıyor. Ekrandaki bulunan görüntünün resmini veya videosunu çekmeye yarıyor.

vazgeçtim zaten cevaplar teşekkür ederim.

Geri