Bana tavsiye Lazım

Konu sahibi son olarak 3944 gün önce görüldü
arkadaşlar Ahi Evran Üniversitesi Tarih bölümüne kesin kayıt oldum

bana tavsiyeler verir misiniz her konuda olablr

11822527_1059334867417662_6109199601416730755_n.jpg

arkadaşlar Ahi Evran Üniversitesi Taih bölümüne kesin kayıt oldum

bana tavsiyeler verir misiniz her konuda olablr

11822527_1059334867417662_6109199601416730755_n.jpg

Kandırmışlar seni .. Taih diye bir bölüm yok ama Talih bölümü var yeni açıldı Milli Piyango idaresi tarafından :)

neden okuyacaksın ki? noolcak yani tarih nedir? bizde bilim değildir tarih.kazananlar tarafından yazılan destanlar epik hikayeler..git pasta börek yapmayı öğren bari kocana faydan olsun

CutePrensly hayırlı olsun , tarih lisedekinin aksine cok zevkli eglenceli bi hal alıcak. Kendi gözlerinle kaynaklarla konuşmuş gibi olacaksın. Cok okuman , ayırt etmeden yabancı tarihçileri de okuman gerekecek. Muhtemelen ilk yılın çağlar için ayrı ayrı ana kaynak öğrenmenle geçecek. Tadını çıkar : )

Ezberci tarihçi olmayacağı için önyargılarını bi tarafa at , severek basla , ki seveceksin de . Suan atama olaylarını da sil kafandan :p kitaplar için yardım istersen bana ulaşabilirsin.

Tarihi oldum olası cok seviyorum insan sevdiği bölümde okuyunca başarılı oluyormuş :)

Kitaplar için kesin bir sıkıntı yaşarım öyle olrsa mesaj atarım :) tekrardan teşekkürler :) Ahmosis

en son oğretmen olmak isteyenler 20 yıldır hala bekliyor.bil istedim

Herkes atanamazsn diyor ama ben takmıyorum bil istedim climax

Öncelikle tebrik ederim,hayırlı olsun.Umarım üniversiteyi görünce Kırşehir hakkındaki çekincelerin de azalmıştır.
Halil İnalcık ve İlber Ortaylı ülkemizin iki büyük tarihçisi.Tarihi sadece ders notları ile sınırlandırmamanı,tarihi araştırmacı kimliği ile anlayarak benimsemeni tavsiye edebilirim.Bu da önemli kitapları ek olarak okumanla mümkün olabilir.
Başarılı yıllar dilerim.

teşekkür ederim o güzel tavsiyeleriniz için :)
Geleceğin Tarihçisi Size Minnettar :)

Okuması ve öğrenmesi çok zevkli bir bölümü kazanmışsın öncelikle hayırlı olsun şevkini sakın kırma Tarih derslerini aşırı seven biri olarak en çok okumak istediğim şeydi Tarih ya da Arkeoloji okumak ^^

Geri