Bana Masal Anlatma

S
  • Kullanıcı SiyahBeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü

Vizyon Tarihi: 09 Ocak 2015

Yapımı : 2014 - Türkiye

Tür : Komedi , Romantik

Yönetmen : Burak Aksak

Oyuncular : Hande Doğandemir , Fatih Artman , Devrim Yakut , Cengiz Bozkurt , Erdal Tosun

Senaryo : Burak Aksak

Yapımcı : Necati Akpınar , Bkm

Film Özeti

Leyla ile Mecnun'daki katkısıyla büyük sevgi ve saygı kazanan Burak Aksak'ın yazıp yönettiği Bana Masal Anlatma, kaliteli oyuncu kadrosuyla gişeye iddialı geliyor.
Filmde dolmuş şoförlüğü yapan Rıza'nın (Fatih Artman) günün birinde hem güzel hem de çok iyi kalpli bir kız olan Ayperi (Hande Doğandemir) ile tanışmasından sonra yaşadığı olaylar anlatılıyor. Filmde Cengiz Bozkurt, Devrim Yakut, Sadi Celil Cengiz gibi isimlerin yanında Yılmaz Erdoğan, Gökçe Bahadır ve Gürkan Uygun gibi kaliteli oyuncular da konuk olarak görev yapıyor.​

Leyla ile Mecnun'un senaristi Burak Aksak'tan güzel hikaye gelmiş. Senaryo insanı yormuyor ve eğlendirici bir özelliği var. Karakterler ve onları oynayan oyuncular acayip uyumlu olmuş. Cengiz Bozkurt döktürmüş yine. Fatih Artman'ı bu kadar zayıf görünce hala yadırgıyorum. Hande Doğandemir müthiş güzelliği ile dikkat çekici.

Tavsiye edilir :)

Yarın izlemeye gideceğim umarım is cikisi gittiğime deger: p

Şimdi geldim filmden. Burak aksak yine tarzını konuşturmuş.
büyük keyif aldım,ikinciye de giderim her türlü.
mutlaka gidiniz..

oldukça keyifliydi film ama sonunda birden bitirdiler keşke daha akıld akalıcı şekilde bitseydi : )

Yaklaşık 2 hafta önce ikinciye gittim,daha da büyük keyif aldım. + hala daha dolu salonlara oynuyormuş film..
yakalayan oldu mu bilmiyorum kahvehane sahnesinde iyi gönderme vardı.
1 mayıs işçi bayramında asılan zincirli adam pankartı ile ilgili..

8lZl9k.jpg

Geri