Bana konu lazım

• Kullanıcı AHU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3167 gün önce görüldü
Arkadaşlar üniversite öğrencilerine slayt hazırlamam lazım etkili sunum dersleri için konuyu bulamıyorum,hocam rica etti ve çok güzel yapmam lazım ve dikkat ve ilgi çeken konu lazım benim en çok dikkatimi çeken 51. bölge konusu olurdu ama herkes için geçerli değil,sizinde fikirinizi almak istedm her türlü konu olabilir ama ne yapmalıym bilemedim :dusun:

Gündemde olan bir konuyu seç bence. Hangi ders için bilmiyorum ama gundemdeki konular ilgi ceker.

Gündemde olan bir konuyu seç bence. Hangi ders için bilmiyorum ama gundemdeki konular ilgi ceker.

reklamcılık etkili sunum dersde her yönyle ortaya konulabilen ortak bir nokta seçmem lazım ama bulamadım :o

Bence Konu Ayakkabı kutusu olabılır bir ayakkabı kutusuna kaç bin dolar konulur, boyle bir konuda herkesin ilgisini çekersin :) hatta senin için hemen özel bir polis ekibi bile gelir tebrik etmeye :)

Şimdiye değin yaşanmış ve hala yaşanmakta olan kıyımları katliamları ele alabilirsin .. Savaşın özelikle çocuklar üzerindeki etkilerini araştırabilirsin .. Net aleminde bu konuda çeşitli argümanlar bulabileceğinden eminim ..

Geri