'Bana Kız Gibisin' Diyorlardı: 8 Yaşındaki Erkek Çocuğu 2 Yıl Saç Uzattı

A
  • Kullanıcı asdfghjkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Christian McPhilamy 8 yaşında Amerikalı bir çocuk. 2 yıl boyunca saçlarını uzatıyor. Bunu moda olduğu ya da farklı olmak için ya da çok yakıştığını düşündüğü için yapmıyor. Saçlarını uzatmasının altında çok insani bir neden var. Bu güzel hikayenin detaylarını aşağıda okuyabilirsiniz.​

• Christian McPhilamy 8 yaşında

8eea64d759c8437e9b18f56741880904.jpg.700x0_q85_autocrop_crop-smart_upscale.jpg
  • Tam iki yıl boyunca saçını uzatmış

a0bd9c647aec42cdb8b06bccbffc9bfb.jpg.700x0_q85_autocrop_crop-smart_upscale.jpg
  • Bunu moda olduğu ya da farklı olmak için ya da çok yakıştığını düşündüğü için yapmamış

2b8b7dbc6c0048268194595e59c44c43.jpg.700x0_q85_autocrop_crop-smart_upscale.jpg
  • Bu süre zarfında "kıza benziyor" diye çok dalga geçilmiş, ama yine de bildiği yolda gitmeye devam etmiş

840a021d205e47a5bc9bf6ea56f3ede4.jpg.700x0_q85_autocrop_crop-smart_upscale.jpg

• Şimdi hikayenin güzel yerine geliyoruz: Christian saçlarını, saçlarını kaybeden çocuklara verebilmek için uzatmış!

432e8c68380a4bc6af3d35e386699253.jpg.700x0_q85_autocrop_crop-smart_upscale.jpg
  • Kanser hastası çocuklara saç bağışlanmasına dair bir kampanyayla karşılaşınca saç uzatmaya karar vermiş

bff3a061c2a945b898e0abfa5edc9acd.jpg.700x0_q85_autocrop_crop-smart_upscale.jpg

• İki yılın sonunda, hiç dokunmadığı saçlarını keserek "Saç Kaybı Olan Çocuklar" adlı STK'ya bağışlamış

bd6c9decfc7e4ee0ba95a31bea83f4fe.jpg.700x0_q85_autocrop_crop-smart_upscale.jpg
  • Her 50 bağışçıdan yalnız birisi erkek. Bu gözönüne alınırsa yaptığının ne kadar sıradışı olduğu daha iyi anlaşılıyor

e9a9781afd7145dab8ff8c80397b3821.jpg.700x0_q85_autocrop_crop-smart_upscale.jpg
Şu son fotoğrafta Christian'ın ne kadar mutlu olduğunu görüyoruz. Biliyoruz ki bir yerlerde başka bir çocuk da Christian sayesinde bir o kadar mutlu!

growing_hair_61ff1b1232e86f0afb6b8f70eba246f6.today-inline-large.jpg

Haberi hatırlıyorum ama tekrar okumaya değecek bir haber. Şebnem Ferah'tan bu çocuğa gelsin: Kalbim ellerim kadar küçük değil..

Helal olsun kıza. Gurur verici insanlık adına.

Gün içerisinde KAÇUV a, miniklerimize oyuncak hediyesinde bulunabilme imkanımız var mı diye mesaj attım. Kaç gündür aklımdaydı zaten. Konuyu görüncede pekişmiş oldu. Eğer olumlu bir yanıt alabilirsem forum içerisinde bu konuyla ilgili bir başlık açacağım. Oyuncak yardımında bulunmak isteyen arkadaşlar olursa mutlu olurum. Keza olumlu dönmeleri halinde benimle birlikte o miniklerimizi ziyarete gelmek isteyen arkadaşlar olursa daha mutlu olurum. Umarım olumlu dönüş yaparlar ve bizde onlar için konuşmaktan öte somut bir adımda bulunabiliriz.

iyi yurekli kucugum..

Profil mesajlarini goremiyorum kör oldum. [emoji14]

Büyüklerin çocuklardan öğreneceği çoook şey var.Iyilik gibi mesela.

Güzel yüreğinden opsunler seni güzel kız.

bu çock kız deil erkk ve bağşçılr arasnda tek erkk bu çock

forumlarda çok nadir karşılaşabileceğiniz güzel konulardan biri daha.
senin o küçük ama aslında çoğu yetişkinden daha büyük olan o koca yüreğine hayran kalmamak mümkün mü?

kocaman yürekli ufaklık hep böyle güzel bir insan olasın

Ben bu haberi okumuştum fakat kız değil erkek diye biliyorum.
Bağış yapabilmek için uzun bir süre saçlarını uzatmış hatta arkadaşları arasında alay konusu olmuştu.
Erkek olup bu kadar uzattı diye.
Hatırladığım haber buydu bu yüzden yazmak istedim.

Küçücük kalbi ve elleriyle umudun adı. (:

sanırım en çok yaşayan bilir onların aklından kalbindne geçenleri :)
güzel çocuk,yüreğin gibi kalırsın umarım....

kendisi küçük ama düşüncesi büyük bir davranış. (:

ahahaha okumadın di mi haberi? :D
Yok ilk kaynağımda kız olarak geçiyordu. Sonra tekrar araştırma yapıp güncelledim. Suç okumamda değil. Okudum ayrıca :p
Başlığı da düzenledik işte. ;p
Dipnot: Seni gözüm bi yerden ısırıyor. :D

Geri