Bana ilgisi olan kız arkadaşımı bu sevdadan nasıl vazgeçirebilirim?

Konu sahibi son olarak 1672 gün önce görüldü
Benim arkadaşım var. Eski bi arkadaş ama uzun zamandır görüşmüyorduk. Sonra ne olduysa bu bana yazmaya başladı. Biraz beraber bir şeyler yaptık sinema konser gibi neyse. Bu son zamanlarda bana olan ilgisini acıkca belli etmeye başladı ama ben pek o toplara girmek istemiyorum. O kiz ben erkek oldugum için de ilk hareketi benden bekliyor sanırım.
O dayanamayıp bana acılırsa o zaman mi istemiyorum diyim yoksa şimdiden uzaklaşmaya mı baslayayım.
Hangisi daha az üzer onu

Ya bence sen hayatında başka biri varmış gibi ona ya hoşlandığım biri var açılamıyorum ne şekil yaklaşsam etkilenir sen de bir bayansın bana akıl ver de.
Ya da hediye almak istiyorum fikir ver de o ifade etmez direk onursal kanka ilan eder seni.

Net ol bence. İstemiyorsan o gözle bakmadığını gösterebilirsin. O açılmadan da istemiyorum falan deme. İlgisi varsa bile yanlış anladın diye üste çıkabilir. Mesafe koyman iyi olabilir.

Ahah şimdiden uzaklaş o utanci yaşatma bence. Belli et davranış ve sozlerinle onu yalnizca arkadaş olarak gördüğünü. Yalniz bu evrede bazi hatun kişileri en ufak bir gulucugu dahi "ay o da benden hoslaniyo" tarzi algılayabilir o yüzden söylediklerin ve yaptiklarin çok önemli. Sonra kotu sen olursun.

Erkek degil mi hepsi ayni:hö: sevin kardesim neden sevmiyosunuz:mathilda:
Senden sogumasi icin elinden geleni yap, bu konuda Grifikir den yardim alabilirsin xd

Başlıgı kim degistirdi

Ufak ufak koy mesafeyi diyonuz yani

sevmiyorsan uzaklaş kardeş , umut verme hiç yazık günah yani . / ya da bacım diycen mecbur .

Arkadaşlığını seviyorsan arana mesafe koy diyemeyeceğim.Ona olan ilginin sadece ''arkadaşça'' olduğunu belirten davranışlarda bulunabilirsin.
Mesela beraberken başka kızlardan bahsedebilirsin.Ya da başka birinden hoşlandığını söyleyebilirsin.Can sıkıcı oluyor bu tip durumlar ama o sana adım atmadan sen bir şeyler söyleme.Yoksa yanıldığınla kalmış gibi hissetmenin yanında kendini suçlu bulabilirsin.Çünkü biz kızlardan korkulur :p

Tek taraflı bir ilgiden bahsediliyorsa gerçekten de, o kadın size asla açılmayacaktır.
Yeter ki sizin söz ve tavırlarınız net olsun.

Açılacağını düşünmüyorum ama hep görüşüyorsanız ilgisi hiç bitmeyecektir, biraz mesafe koymak daha doğru gibi..

Teklif ederse, ve sen reddersen kız çok üzülür. Yalnız aşkına cevap alamadığı için değil, aynı zamanda gururu da kırılmış olur. Kızlar biz erkekler gibi değiller. Bizler de reddedilince üzülüyoruz ama bir yerden sonra insan takmıyor. Onlar aşırı takarlar böyle şeyleri..

Sen en iyisi şimdiden mesafe koymaya çalış, birlikte takılerken de arkadaş olduğunuzu sürekli vurgula. Belki zamanla o da çok umursamaz. İstemiyorsan yani sevmiyorsan da asla çıkma.. Sonuçta aşk yoksa ayrılık kaçınılmazdır.

durum ciddi ise hertürlüsü üzeceği için açıkça söylemekte fayda var bunun lamacimi yok

Bu kadar ince düşünmeye çalışmak yersiz. Zamanı gelince pat diye söyle. Onu tecrübeleştirmiş olursun. Böylece onu hayatındaki sonraki ilişkilere hazırlarsın. Bir nevi iyilik yapmış olursun, dert etme bu kadar.

Ben diyorum ki

sorumsuzum, ganyancıyım, sigaram ve içkim var, elim durmaz gözüm durmaz, eve girmem nerede yattığım kalktığım belli olmaz, üzerim seni

olsun sorun değil diyorlar.

Napim anacım ay bunlar da tam vıttırıvızzık...

ilgi şeyleri karşılıklı
olunca güzel de
sevişmenin doğal olanını
seviyorum

Ona de ki, bana musallat olmuslar... sabahlari beraber kahvalti yapiyoruz.. beraber ise gidiyoruz.. beraber gezip, beraber uyuyoruz... su an bile yanimda. bizi izliyor de... sanirim bana asik.. bana olan ilgini anlarsa sana gece çöker... korkarsin.. bence cok mantikli bi formul sundum.. bana boyle bisey deseler tirsarim mesela. sevgime lanet eder ölmüş numarasi yaparim....

Bi sey derdim ya neyse.

Geri