Canın sağolsun kardeşim, başım gözüm üstüne demiştim
iyi geceler diliyorum (:
Eyvallah ..
Fi Emanillah :cici:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Canın sağolsun kardeşim, başım gözüm üstüne demiştim
iyi geceler diliyorum (:
Senin konuna kismet oldu , kendime donmemi saglayanda sensin canim arkadasim :cici:ve işte bunun için seviliyorusun hanım efendi :cici:
bak bu konuya anlam kattı :cici:
duygu kardeşim, arkadaşım... iyi ettin. sen sen ol geceye kula ver ..
Nasibimizde güzel bir şeylere vesile olmak da varmış. Teşekkür ederim :cici:
Senin konuna kismet oldu , kendime donmemi saglayanda sensin canim arkadasim :cici:
#Tatildeyimohgafamrahad
ama en çok da elimiz cebimizde dolaşmayı sevdik. birde evinin önüne kadar yürümeyi..
o zaman radyolar istek alıyorlardı ..
bir de rumuz kullanırdık :cici:
sanki adımızı söylesek her kes bizi tanıyacakmış gibi,
Ayağımız Takıldığında Yürüken Bir El Uzanırdı Kolumuza Kırk Tıllık Hatrı Olan Dostlarımız Gibi Sanki..
Çok Gazoz Parası Alırdık Birilerine Bir Şeyler Götürmek İçin (:
sana kedi alicam diyorum bana bida.asik oluyor.p
Konu bugün rengarenk, ne güzel. :şirine:
sonr adını sorarlardı.. gözlerimiz o an gökyüzünde bir boşluk yakalamış gibi takılı kalırdı..
sahi adı neydi..
gökyüzümü, yıldız mı, ay mı.. ?
şimdi hatırlıyorum da, o na hiç adı ile seslenmemiştim...
ilk hediyem "haluk levent" kasedi idi..
sesim şarkı söylemeye el verişli değil.haluk levent dinlemek bana komik geliyordu, Aşk gibi
Sende edersin :benmi:İtiraf köşesi mi olmuş konu sanırım.
Bende birşey itiraf edesim geldi de, neyse benim içimde kalsın daha zamanı değil.
Duygucum senle az önce konuştuk. Dediğim gibi benim sana bir kırgınlığım yok.
Zati Dua et ki bayramda Urfadaydın, yoksa o dükkana gelir, benimle konuşana kadarda dükkanı alt üst ederdim canısı.:dyg:
Bu arada rüyanıda merak etmedim desem yalan olur ki :nee:
Çok seviliyorsun güzeller güzeli hemşom, Lydiammmm :ask
Çocukduk Cahildik Ama Cahilliğimiz MAsumane İdi Kırmazdık Kırılırdık Aşk Komik Gelirdi Kokulu Silgilerde Sıralarda Tokasını Çekmeye Benzerdi
Öğretmen Yapma Evladım Derdi Aşığım Diyemezdik
Sonra Anladık Ki Aşk 1 Tane Yanlış Adresti Onu Kullarda Aramak (:
Yavaş Yavaş İnceldik Bu Uğurda Sanırım Bu Yüzden Çabuk Kırılıyoruz..
Sende edersin :benmi:
Anlatirim ruyayi pek parlak deil ama :/
Seviliyosun :dyg:
#Tatildeyimohgafamrahad
Hak vermemek elde değil. bir erkek rüyasından bahseder mi dersin, benze işkence çekmek gibi bir şeydir.
düşünsene rüyanda güzel bir şeyler görmüşsün. ve arkadaşına sırıta sırıta rüyanı anlatıyorsun. oysa ondan kimseye bahsetmemek lazım dı .. şiirlerdebahsedilen kadının o olduğu anlaşılacaktı ..
bir bahane bulup konuşmak istemekle aynı şarkıyı söylemek, konuda denk gelmek aynı şey midir ?
Sevdada Bahane Olmaz Bu Sevdaya Aykırıdır.
Düşünsene Ömrünün Ömrüne Pay Edildiğini Düşündüğün Kişiye ALLAh Adı İle Başlayıp Sizin İçin Bütün Kadınlara Cenaze Namazı Kıldırmak İstiyorum Dediğini.
Dünya Kelamları Olan Bahanelere Sığınır Gözlerde Şarkı Söyler Öyle Uzun Uzadıya Bakarak Millet Aşık Der Sen Gönlümü Okuyor Dersin.
Peki Yarin Gözlerinden Cennete Giden Bir Kapı Olabilir Mi?
ona güzel sözler söylemek için roman okuyorduk. sonra yabancı dillerdeki Aşk sözlerini araştırdık.. ama hiç bir kitab hal dilinden bahsetmiyordu..
küfürbazdık, bazende çirkef, namaz yoktu, bazen de arasıra siğara içerdik..
ama sevdik, severken insan kötü huylarından arınıyor. insan sevince daha bir güzelleşiyor..
O Yüzden Sevdanın Eş Anlamı Edeptir Ya Azizim.