Bana bir şapşal surat çizermisin Abidin

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
14721733_10154866583202454_2888594581408776691_n.jpg

14463092_10154798220277454_1423921049359818948_n.jpg

14449905_10154798220197454_8112387635787776924_n.jpg

Cok seke ya .d cok severim hayvanlari.

Yanımda olsa nasıl severdim şimdii.
Benim yerime de sev Myself .d

Cok seke ya .d cok severim hayvanlari.

en yakın zamanda bitane sahiplenmen dileği ile öyleyse :hi:

Yanımda olsa nasıl severdim şimdii.
Benim yerime de sev Myself .d

nasıl bayılıyo bi bilsen his sevilmek , okşanmaktan mest oluyor..
aynı bildiğin cocuk gibi ya .. ödül maması var , cok seviyor onu onnu alabilmek icin ne tatlılıklar yapıyo görmen lazım , komut verdiğinde yapmaya calişiyor cünkü yaptığında ödülü kapacak mamayı , ya anlat anlat bitmez ki..
seveceğim , his senin yerinede memnuniyetle şimdi paşa , yatak keyfinde.. .p

Bakacak yerim yok.

Akbas var bi tane birde kangal kirmasi var (:

Bakacak yerim yok.

Akbas var bi tane birde kangal kirmasi var (:

OooO Daha ne olsun üstad canavarlar var sende.. golden alsan hayvan ayını göremez onların yanında , öldürürler .p
bende sanmıştım ki , yorumu yaparken bir hayvana sahip değilsin düşüncesi oluştuğundan o şekilde yorum yaptım..

Hocam oyle de onlar goldenler gibi degil agir abiler .d cok bogusamiyoz. .d

Bunlar vok sevimli nazar degmesin.

Biraz daha kıskanayım mı sizi :p
Maşallah pek sevimli:tatlı:

Görüştüğümüzde şu şapşalı da getir be Kaptan :D seveyim biraz şu tipe bak :D

Görüştüğümüzde şu şapşalı da getir be Kaptan :D seveyim biraz şu tipe bak :D

tuncay üstadım , araba hastası hani şöyleki parmakları olsa insanlar gibi arabayı acıp kendi binecek arabaya komut vermeye vs gerek yok , kapının iki adım gerisinde oturuyor kapıyı acmamı bekliyor , actığım gibi ben bişey demeden kendi yerini alıyor çok akıllılar abisi öyle böyle değil.. arabayla hertürlü getirebilirim lakin malum istanbul sıkıntı olur cok ilgiye alışkın değil , ama olabilir de.. saygılar güzel insan :hi:

tuncay üstadım , araba hastası hani şöyleki parmakları olsa insanlar gibi arabayı acıp kendi binecek arabaya komut vermeye vs gerek yok , kapının iki adım gerisinde oturuyor kapıyı acmamı bekliyor , actığım gibi ben bişey demeden kendi yerini alıyor çok akıllılar abisi öyle böyle değil.. arabayla hertürlü getirebilirim lakin malum istanbul sıkıntı olur cok ilgiye alışkın değil , ama olabilir de.. saygılar güzel insan :hi:

Eyvallah kardeşim benim, eğer mümkün olursa getir vallahi bi sevelim ya çok tatlı. Bu cinsi de ayrı seviyorum bir de :cici:

Masallah nazar degmesin, cok sağlıklı ve sevecen.

Geri