Bana aşık olma üzülürsün

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 892 gün önce görüldü
Der
3 gun sonra başkası ile ilişki yapar.Sorsan boslukta olur.

Karşıdakini koruma içgüdüsü taşır çoğu zaman sizden uzaklaşmasını sağlamak için söylenir ama daha çok bağlanır karşı taraf işe yaramaz..

Bunun şakasını bende yaparım=) hiç üstte yazılan yorumlar kadar derin düşünmedim. Ayrıca üzülürse üzülsün bana ne ki birde bana biri aşık olacak diye ben mi üzüleceğim :p

of yea en çok kullandığım cümle asdg

Bu tür konularda Azra Class ben ve pieta başı çekiyoruz nedense:D ama bunda pieta yorum yapmamış galiba yada ben kaçırdım:p

Hiç öyle mutlu falan olmayacağız, pişman olmayı göze alıyor, cesaretin var, için çekiyorsa kremayı kap gel, demek istiyor olabilir.

Niye üzüleyim ki sen kimsin ya denilesi insan

Ben itim ben şeroyum oldukça psikopatım a. bile koyarımın racona uygun romantik hali

Aşık olanıda yoktur zaten pek kendi kendine zugurt tesellisi :D

İnsanın kendini tanıması güzel saçma geliyordu ama kullanınca nedenini anladım :)

Kendini halt sanmak ama altında yatan gerçek neden bir halt olmadığını bilmek gibi bir şey.

Ne demek yani, kimsin ki başkasının sana aşık olan birisinin aşkını sorguluyorsun. Gülerler , bana bir kız bunu söylese ona aşık olmaya meyilli aklım buz keser ;)

Bir haftadir bununla savaşıyorum ama ben söyleyince laf olmuyor hoş nerden anlayacaksiniz :)
Varsa yoksa peşin hüküm

Geri