Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim !

🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti
Demis atalarimiz.

Bu yüzden arkadaş listenizi, Canim, cicim, dediklerinizi gözden gecirin.
Kişi, Allaha, Kuran'a hakaret ediyorsa, Ateistlere küfür ediyorsa, PKKyi övüyorsa, Bonzai cekiyorsa yada Patronuna seni sikayet ettiyse;
Bu seni ilgilendirmeli arkadaşim !

arkadaş çevremi gözden geçirmeyi düşünüyordum zaten ben de :dyg:

Cicimden degil de canim dediklerinizi gözden gecirin..canim dedikce canin ciksin der gibi davranmaktalar .

Gözden geçirmem gereken,tedbir almam gereken,güvenilirliğini sorgulamam gereken kimse yok..Ne hoş,ne rahat :T:

Reelde Samımıyet kurdugum Kısıler var Tabıkı guvenıLır.. bu forumdada var ama Pamuk Şeker ayrı :cici:

Reel hayatı sanal alan olan kişilerin arkadaş listeleri üzerinden yorumda bulunduğu bu vesileyle beni güldürmüş olan başlıktır.

Arkadaşım bab-i Esrar dir hadi bakalım bilin kimim ben.
erkek delisi olmam dışında bi fikriniz var mıdır acaba?

sanalda dünya arkadaşım olsa ne gerçekte sağ elimin parmaını geçmiyor.ölümüneee kanka

"Denyo" dan arkadaş olmaz. Bırakın kırolar oldukları yerde ağırlaşsınlar. lsjfklds

insanın arkadaş çevresi önemli bir etkendir. Körle yatan şaşı kalkar misali.

Reele odaklanın sanalda arkadaşlık kurmayın demiyorum kurun ama kuracağınız arkadaşlıklar reele dökebilecekleriniz olsun. Bir de biraz az olsun fazlalığı reel ile sanal ayrımını yapamadığınızın göstergesidir. Öyle bir durumda yarattığınız kişiliğin egosunu gidin başka yerde tatmin edin derim.

Yorumları okuyunca farkettim konu siyasete dönmüş, dine dönmüş neyse siz tavsiyelerimi kaale alın.

Geri