Ban yiyen kişinin profilini ziyaret etmek.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bugün sevgili ".........." arkadaşımıza 10 ziyaret olmuş. Meraklı tayfa hiç duramaz.

• Beğen
Tepkiler: X
Ban sebepleri ve sureleri profile girince gorulebiliyor. Ziyaret sebepleri ondan olsa gerek.

Özellikle süresiz bir ban ise,ölmüş birinin facebook hesabında gezinmiş gibi hissederim.
Yazık banlanacağını hiç düşünmeden neler yazmış fütursuzca...

Benim açtığım konu altında Aze ve Zeytin hanım yorumları görünce mutlu oldum, bununla da ilgili bir konu açmam gerek sanırım.

Bkz: ban yiyen kişinin profilini ziyaret edenleri takip etmek :kaç:

Buradaki arkadaslarin su forum acildiginda 1 uye kazanmak icin verdiğimiz emekleri gormesini cok isterdim. Herkesin bizim icin ne kadar degerli oldugunu bilmelerinide.

Maalesef konulan kurallara riayet etmek durumundayiz. Burasi texasa doner diger turlu.

Admin texas’ı beğenmiyorsun ama usa’nın en güzel eyatlerinden biridir

ben neden banlandıgını cözmek icin giriyorum. yönetim eksik bu konuda bi link var sadece süresiz banlar gözüküyor cogu kisinin neden ban yedigi ve süresi gözükmüyor. eksik iste..

Yine bir eleştiri ile konuya girmek isterim. Bence banlanan kişinin banlanma sebebinin daha açık ve uygun bir dille ifade edilmesi gerekiyor. Örneğin hakaret, tartışma gibi. Şimdi öncelikli konu Bel far niente olduğu için söylüyorum. Baktım efendi ol yazılmış. Çok uygun değil. Bence tabi.

Ben hiç ban yemedim çok merak ediyorum nasıl yeniyor.
Banı yer yemezde Texas'a taşınmayı düşünüyorum.

Big Bend ulusal parkına da uğrayın Texas sevenler veya taşınacak olanlar.

İnsanın başına ya meraktan ya [ARGO]meraktan (küfür sandın di mi yönetici çakaaalll) [/ARGO] gelirmiş.

Yine bir eleştiri ile konuya girmek isterim. Bence banlanan kişinin banlanma sebebinin daha açık ve uygun bir dille ifade edilmesi gerekiyor. Örneğin hakaret, tartışma gibi. Şimdi öncelikli konu Bel far niente olduğu için söylüyorum. Baktım efendi ol yazılmış. Çok uygun değil. Bence tabi.

Ben juju'ya katiliyorum. Ozellikle yonetimdeki insanlarin daha yapici dile getirmesi gerek bu tarz durumlari.
Silinen cogu mesaj da ayni sekilde yorum yapilarak siliniyor. Bizim gozumuzdeki degerinizi belirliyor tavirlariniz.
Sanki forumun diger uyeleri alt sinif da elit kesim tepeden bakiyormus, azarliyormus gibi yansiyor.
Hic profesyonel bir tavir degil "efendi ol, aklini alirim" tavri

Alleg bey mi banlandı?? Peki sebep
Kek başlığı açtığı için değildir di mi.s
Yoksa kekin laneti mi....

Ben yine evin babası modunda,hiçbir şeyden haberim yok,
En son duyacağım
Belki de duyamayacağım..

Teşekkür ederim beyefendi fikriniz için.
O civarlarda adminler bol oluyor sanırım.

Hanfendisi ilk admin Texas da doğdu, üstelik Texas da admin mahallesi de mevcut. Adminler kralı Adminoviç oranın yerlisi. Mesajıma verdiğin nazik cevap için teşekkür ederim.

Hanfendisi ilk admin Texas da doğdu, üstelik Texas da admin mahallesi de mevcut. Adminler kralı Adminoviç oranın yerlisi. Mesajıma verdiğin nazik cevap için teşekkür ederim.
Adminler hakkında çok fazla bilginiz var beyefendi. Bence adminlerin geçmişi ve doğuşu hakkında bir konu açmalısınız.

Adminler hakkında çok fazla bilginiz var beyefendi. Bence adminlerin geçmişi ve doğuşu hakkında bir konu açmalısınız.

Benim rahmetli dedem de Yalanoviç hanfendisi, çok yalan söylermiş. Ben de yalan söylemeyi severim de, benden çok söyleyeni sevmem.

Geri