Ban atma yetkisi

Konu sahibi son olarak 1012 gün önce görüldü
Normalde kurallara uymayanlar, küfür/hakâret edenler, ortamın gerçekten huzurunu bozanların mevcut platformdan uzaklaştırmak için kullanılan bir yetki türüdür. Fakat, normal olmayan durumlarda da ne yazık ki kullanılmaktadır. Meselâ mı?

- Ban yetkisi olanı muazzam cümle mühendisliği ve haklılık paylarını ortaya koyarak bastırmak (kesinlikle en ufak bir hakâret olmadan!)

-
Ban yetkisi olan kişinin sevdiği kişi, kişilere, dostlarına, kurumlara, derneklere vs. (bakın dînine, anasına, nâmusuna vb. değil!) karşı olumsuz söylemlerde bulunmak, sevmeme belirtisi göstermek, tenkit etmek vb.

- Ban yetkisi olan kişi tarafından sevilmemek, gıcık olunmak (bir yol bulunup, bin bir çeşit mâzeretle gereken yapılır)

.. diye uzar gider bu liste.

Vesselâm.

Bu yetki çoklu üyelik kullanan kişilerde mutlaka kullanılmalıdır çünkü durduk yere huzur bozuyor, sağa sola saldırıp gerginlik yaratmaya çalışıyorlar. Asıl kullandığı hesap da kapatılmalı ki aklı başına gelsin.

Bu yetki çoklu üyelik kullanan kişilerde mutlaka kullanılmalıdır çünkü durduk yere huzur bozuyor, sağa sola saldırıp gerginlik yaratmaya çalışıyorlar. Asıl kullandığı hesap da kapatılmalı ki aklı başına gelsin.

Forumun bütün düzenini onlar bozuyor. Kendi nicki ile yapamadığını uyduruk karakteriyle yapıyor. Bir nick i ile beğeni atan kişi öteki kimliğiyle laf sokuyor. Ama biliyorsun ana karakter multisinin etrafında koruyucusu o kadar salak ki anlaşılamadığını sanıyor.

Aptal.. aptalsın sadece : )

Forumun bütün düzenini onlar bozuyor. Kendi nicki ile yapamadığını uyduruk karakteriyle yapıyor. Bir nick i ile beğeni atan kişi öteki kimliğiyle laf sokuyor. Ama biliyorsun ana karakter multisinin etrafında koruyucusu o kadar salak ki anlaşılamadığını sanıyor.

Aptal.. aptalsın sadece : )
Multi üyelikler yüzünden forumlar ciddi zarar görüyor. Bazı forumlarda sürekli multi saldırısı yaşanıyor ve üyeler de forumu terk etmek zorunda kalıyorlar. Nik değiştirmeyi şayet tek o hesabı kullanacaksa anlarım fakat birden fazla hesap kullanıp birisi ile insanlarla iyi geçinip diğerleri ile saldırmaya çalışanları şahsen anlamam mümkün değil. Üzücü olan ise bazı kişiler o saldırı yapanların aslında asıl niki ile kendileri iyi geçinen üye olduğunun farkına bile varamıyorlar çünkü kimsenin bu boş işlere kafa yoracak zamanı olmuyor.

Multi üyelikler yüzünden forumlar ciddi zarar görüyor. Bazı forumlarda sürekli multi saldırısı yaşanıyor ve üyeler de forumu terk etmek zorunda kalıyorlar. Nik değiştirmeyi şayet tek o hesabı kullanacaksa anlarım fakat birden fazla hesap kullanıp birisi ile insanlarla iyi geçinip diğerleri ile saldırmaya çalışanları şahsen anlamam mümkün değil. Üzücü olan ise bazı kişiler o saldırı yapanların aslında asıl niki ile kendileri iyi geçinen üye olduğunun farkına bile varamıyorlar çünkü kimsenin bu boş işlere kafa yoracak zamanı olmuyor.
Elinde kanıt olmadan zaten üyelerin tespit etmesi çok zor. Sadece tahmin edebilir imada bulunur. VPN ile giriş yapıp bir nicki Almanya’dan diğeri Kastamonu’dan olabilir yani. Nasıl tespit edeceksin. İp tespiti yönetimin yapabileceği şey de neden uğraşsın ya da nereye kadar.

haksız ban çok yedim şükür.
herkesin tadması gereken bir duygu*- xd

Cok keyifli olsa gerek..
Düşünsenize tam size küfür edecek.. bastın banı.. ağzının orta yerine carpmış gibi hisseder insan.....

Bana verilmemesi gereken yetki. Espirisini begenmedigim icin adam banlamıştım.

Niyeyse aklıma online listesi geldi... orada kim kimin profiline sürekli bakıyorsa adları cıkıyordu... böylece aşıkları öğreniyoruk sjjk

bana verilmeli o yetki, tam 4 kişiyi banlıcam 4....

beni ''t*şağını başka yerde geç'' diyerek hangi yiğit banlamıştı?? çıksın bakim ortaya......

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri